Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: abi Belpa diye yer vardı lan ne güzel yerdi sonra sırayla tekzen sonrada Gotzen olmuştuabi gotzen ya ahahaha ilkokuldayken bunun flyerini bulmustu bi arkadas, ortadan kivirip GOT kismini servisin camina dayamisti. sonra bi adam servisi durdurup arkadasi dovdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Baba mı? Ben babamla bırak pizza ya gitmek, beraber dışarıda çay içemedim. İlk okulda ben uyanmadan gittiğinden sabah harçlıklar masanın üzerine konulurdu. Dedik liseye geldik. Pederden para alırız. Direk bankada hesap açtı. Bir akşam verdi bankamatik kartını. Sabah babam yerine bankamatikten alır oldum harçlıkları. Bayram harçlıkları bile hesaba geçirilirdi bir gün önceden. Merkeze inince oradan alırdım. Bizimkisi aileden çok direk aylıklı, maaşlı, sigortalı işçilik gibi. İlginç bir durum. Birisi baba diyince aklıma hep bu ilginç geçmiş anılarım gelir :(:(:( (Sıkıntı bastı beh :( ) haci kizma darilmada cok sey kacirmissin ya ben babamla gurstim boks yaptim mangal yaptim(ben yaptim o yedi) araba kullandim kavga ettim sarki soledim(cok korkuncuz coooook ahaha birimiz dierinin azinas bi sarki takiyo sabaga kadar) simdide gunun 12 saati karsilikli oturuyoruz sirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Baba mı? Ben babamla bırak pizza ya gitmek, beraber dışarıda çay içemedim. İlk okulda ben uyanmadan gittiğinden sabah harçlıklar masanın üzerine konulurdu. Dedik liseye geldik. Pederden para alırız. Direk bankada hesap açtı. Bir akşam verdi bankamatik kartını. Sabah babam yerine bankamatikten alır oldum harçlıkları. Bayram harçlıkları bile hesaba geçirilirdi bir gün önceden. Merkeze inince oradan alırdım. Bizimkisi aileden çok direk aylıklı, maaşlı, sigortalı işçilik gibi. İlginç bir durum. Birisi baba diyince aklıma hep bu ilginç geçmiş anılarım gelir :(:(:( (Sıkıntı bastı beh :( )Oh lan gelsin paralar , yemişim babayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 BonePART said: "Urgunta Wolfer" said: Baba mı? Ben babamla bırak pizza ya gitmek, beraber dışarıda çay içemedim. İlk okulda ben uyanmadan gittiğinden sabah harçlıklar masanın üzerine konulurdu. Dedik liseye geldik. Pederden para alırız. Direk bankada hesap açtı. Bir akşam verdi bankamatik kartını. Sabah babam yerine bankamatikten alır oldum harçlıkları. Bayram harçlıkları bile hesaba geçirilirdi bir gün önceden. Merkeze inince oradan alırdım. Bizimkisi aileden çok direk aylıklı, maaşlı, sigortalı işçilik gibi. İlginç bir durum. Birisi baba diyince aklıma hep bu ilginç geçmiş anılarım gelir :(:(:( (Sıkıntı bastı beh :( ) haci kizma darilmada cok sey kacirmissin ya ben babamla gurstim boks yaptim mangal yaptim(ben yaptim o yedi) araba kullandim kavga ettim sarki soledim(cok korkuncuz coooook ahaha birimiz dierinin azinas bi sarki takiyo sabaga kadar) simdide gunun 12 saati karsilikli oturuyoruz sirketteadama sebep olcan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 babam 22 yaşında evlendiği için şimdi 2 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldıgım için içten içe büyük mutluluk yaşıo. üzülmüş olabileceğim için çaktırmıyor tabi ama ben anlıom çok mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Lopeth said: biz arada sevişiyoruz kendisiyle bu gozden kacmis cok talihsiz bir mesaj ya.. hadi desmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: benim babam öldü LOOTS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: benim babam öldü napae said: şaka yaptım. allah korusun ruh hastası alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Böjeek said: killer ciddi topiği killedin ha Flassh said: oha babama attırdım falan::o Llama said: batuhanın yaptıgına bak yaa sen çıh çıh tamam artık raydan çıktı ee kim babasıyle genel eve gitti :D TROLLÜN BİRİ GELİR DER DEDİM BEN DEMEDİM =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 babamla bilg ve playstaion oynardık süper eğlenirdim ya.ps de army man bilgde crossfire kinetix die bi strateji vardı.hey gidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ha bide babam deli tavla oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 BonePART said: haci kizma darilmada cok sey kacirmissin ya .. .. kavga ettim nesi güzel ki bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 babamla 3some da gelmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "midye dolma" said: BonePART said: haci kizma darilmada cok sey kacirmissin ya .. .. kavga ettim nesi güzel ki bunun yaw kavga etmeden ne tadi war ki polyanna yada heidi ve dedesi deiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Killer said: babamla 3some da gelmemiş? ben tost taptık dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 benim babam hepinizi dover,dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 babam benzinli arabadan aşağı binmez. baba diesel olsun. yok . şahini vardı , baba lpg yapalım. benzin de benzin adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "midye dolma" said: Killer said: babamla 3some da gelmemiş? ben tost taptık dedim ya sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/8963/10099376b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kayınbabam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 benim babam alkolik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 baba kız denmesi nasıl bir ego aktivitesidir ona takıldım durduk yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Baba bazen gereksiz olabiliyor. Asıl olay annedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 anne candır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kazım said: Ben babamla ensest ilişki yaşadım sunu komik zannedip attığna göre........ edit: hatta bu çeri sana lazım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar