Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Silahlar çıktı, angaje gazetecilik gömüldü"

Horizon

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

o silahklarla darbe ortamı değil güney doğuda düğün kutlaması yapılır be ahahahahaha

ra-tatatatatatatatat

lililililililililililililiililili

ahahahahahahaha doru dedin ildo

yahu benim askerliğimi yaptığım göt kadar karakolda bile şimdiye kadar çıkan tüm mühimmattan kat kat fazlası vardı. demekki biz de 30 kişi türkiye cum.'ne darbe yaptırabilirmişiz. vay ak.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yazik la su horican a

cinayeti ben isledim bakin buda videosu diye ortaya dokulen katilin savunma avukati gibi debeleniyor eheueheue

Bomba deniyor

-tek bomba ile Darbeye ortammmı hazırlanırmış !!

İddianamede kurumlar ve belli sivil toplum örgütleri içine sızıp , milleti ayağa kaldırma , eylem planları geçiyor,

-İddianamede fatih ürekte var !!!

Okadar mahkeme kararları , evraklar , dava birleştirmeler hepsine ciddiyetsiz bakacağız , neden ? Fatih ürek var iddianamede.

Peki fiktorcuğum. He sen ciddiye almayabilisin , neyseki alan birsürü insan var. Neyseki yetkililer senin gibi düşünmüyor. burada boşa çene çalıp zaman öldürüyoruz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

iddeaname diyorsun

iddealardan ibaret

ben simdi burda senin vakit gazetesi okuyan cember sakalli fetullahci oldugunu iddea etsem kesin birsuru ulusalci ciddiye alicak yazilarinin ve savundugun kisilerin isiginda

ama ispatlayamadiktan sonra bu seni fetocu yaparmi?

yapmaz

lafi cevirme

neyin ne oldugunu daha kimse bilmiyor, sanki hersey %100 kesin puzzle cozulmus gibi ona buna suc atiyor beyendigini yerden konusuyor IDDEANAME DE SU YAZIYO FEFESE diye cigiriyorsun

sen iddeanamede bombalari toplum utahrik icin kullanicaklar yaziyor dersen bende tabiki o iddeanamede fatih urek var karacuppeli buyuculer var travesti sissi de var derim

safsata yapma burda
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

-İddianamede fatih ürekte var !!!

Okadar mahkeme kararları , evraklar , dava birleştirmeler hepsine ciddiyetsiz bakacağız , neden ? Fatih ürek var iddianamede.

Peki fiktorcuğum. He sen ciddiye almayabilisin , neyseki alan birsürü insan var. Neyseki yetkililer senin gibi düşünmüyor. burada boşa çene çalıp zaman öldürüyoruz işte.

Darbeci dedigin delikanli adamdir, escinselden sarkicidan falan darbeci olmaz mi diyorsun?

Sucludur, sucsuzdur bilemem ama Fatih Urekin orda olmasi ciddiyeti neden bozsun??
Sosyal ağlarda paylaş

Escinsel veya sanatci olmasinin yapmak isterse darbe girisimine, planlamasina dahil olmasini engelleyebilecegine inanmiyorum sadece. Ana fikri alin sadece, Fatih Urek babamin oglumu nerden bileyim nerde ne yapiyor?

Sucludur, sucsuzdur demiyorum, kimse diyemez. Sadece iddianamede olmasini abes bulanlara katilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

iddeaname diyorsun

iddealardan ibaret

ben simdi burda senin vakit gazetesi okuyan cember sakalli fetullahci oldugunu iddea etsem kesin birsuru ulusalci ciddiye alicak yazilarinin ve savundugun kisilerin isiginda

ama ispatlayamadiktan sonra bu seni fetocu yaparmi?

yapmaz

lafi cevirme

neyin ne oldugunu daha kimse bilmiyor, sanki hersey %100 kesin puzzle cozulmus gibi ona buna suc atiyor beyendigini yerden konusuyor IDDEANAME DE SU YAZIYO FEFESE diye cigiriyorsun

sen iddeanamede bombalari toplum utahrik icin kullanicaklar yaziyor dersen bende tabiki o iddeanamede fatih urek var karacuppeli buyuculer var travesti sissi de var derim

safsata yapma burda

Konuyu nereden nereye getirdiğin polemik çabanın göstergesi. İddianame olmadan dava açılabiliyor mu ? Bombayı çocukların oyun odalarına koymak için saklamışlar zaten , verdiğin örnekle okadar paralel ki anlatamam. Yaz güneşi iyi gelmemmiş.

Hem iddianameden örnek alıp bikaç bombaylamı darbe yapacaklardı diyorsunuz , ki iddianame birkaç bomba ile darbe yapılmasından değil birçok girişimle beraber bombaların kullanılması ile ortam hazırlanma çabasından bahsediyor.

Arkasından diyecek laf kalmayınca saçmalamaya başlıyorsun. Genel tartışma mantığın.
Sosyal ağlarda paylaş

b1vRiP said:

@sg-1 bence birazcık saçmalamışsın.
iran'da yaşanan islami devrim, abd ve abd emperyalizmine de karşı yapılmış bir devrimdir. böylesine büyük bir manda altından kurtulmak için de din gibi güçlü bir silah kullanılmıştır. ilginçtir ki abd desteği olmadan bu yakın tarihte böyle bir devrim yapılabilmiştir.

persopolis de burada cörtlüyor zaten. tamamen taraflı, iran rejimini kötüleyen ve yıpratma amaçlı yapılan abd'nin klasik bir taktiği bu. yıllarca western ve rambo filmleriyle kendilerini aklayıp savaş kazandılar.

ayrıca iran rejiminin de özgürlükçü olduğunu savunmuyorum. hatta devrimcilerin en büyük hatası da buydu. insanları zorladılar baskı yaptılar şimdi abd o baskı yapılanları kullanıp bu devrimi de sonlandırmaya çalışıyor iran'da, tıpkı şu anda ve geçmiş 30 senede türkiye'de baskı yapılan bir kesimi kullandıkları gibi.

özgürlüğün baskı aracı olarak kullanılması kadar da saçma bir söz olamaz. gerçekten özgürlük olsa kimse kimseye baskı yapamaz. ama genelde insanlarda olmayan hoşgörü ve benim özgürlüğümden değilse benden değildir o zaman benim gibi özgürleştireyim onu gibi bir mantık olduğundan ve herkes de fanatik olduğundan abd ya da başka bir dış güç bunu çok güzel kendi aleyhinde kullanıyor.

her kesimden her insan provoke olabilir. bu yüzden kimse kimseye baskı yapmazsa ortada dış güçlerin provoke edebileceği bir olay olmaz. ben bas bas bunu söylüyorum sadece. hiç bir konuda hiç bir zaman fanatik olmamak ve insanlara hiç bir koşul altında baskı yapmamak lazım.
buna türbanını çıkar, türbanı tak, kıçını aç, kıçını kapa, azınlıkları ez, topraklarında yaşayan yabancı asılları gavur sünnetsiz diye kovala da dahil nutuktan atatürkçülükle uyuşmuyor diye bazı yerleri silmek de.

Loxias said:

b1vRiP sen bu teorilerinle her rejimi haklı çıkarabilirsin. Başarılar.

pardon da ben hangi rejimi haklı çıkarmışım orada?
Sosyal ağlarda paylaş

b1vRiP said:

@sg-1 bence birazcık saçmalamışsın.
iran'da yaşanan islami devrim, abd ve abd emperyalizmine de karşı yapılmış bir devrimdir. böylesine büyük bir manda altından kurtulmak için de din gibi güçlü bir silah kullanılmıştır. ilginçtir ki abd desteği olmadan bu yakın tarihte böyle bir devrim yapılabilmiştir.

persopolis de burada cörtlüyor zaten. tamamen taraflı, iran rejimini kötüleyen ve yıpratma amaçlı yapılan abd'nin klasik bir taktiği bu.

merak ettim nereden öğrendin de böyle iddialı laflar sarfettin.

nerede okuduysam, İran'daki Devrim'in ABD mandacılığına karşı yapıldığını, ancak sonraki seçimlerde Mollaların başa geçip, devrimde etkin rol oynamış solcularn hepsini öldürdüğünü görürüm.
Persepolis de aynen bunları anlatır.

Sen ise İran'daki devrim sadece Din duyguları için yapılmıştır, Dini devrimdir, mollalar tarafından hazırlanmıştır gibi birşeyler demişsin.

Yahu Kadının ABD'yle alakası bile yok, kendi yaşadıklarını anlatmış işte. Ne diye İran mollalarını savunur bir pozisyona geçtin ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sana karşıyım , senin karşı olman davanın ne olduğu gerçeğini veya ciddiye alınmamasını gerektirmiyor.

Ana konu nedir ? Dereyi görmeden paçayı sıvamamak , bir dava varsa sonucunu beklemek , dava sonuçlanmadan , şu suçlu suçsuzdur dememek.

Burada ve belli medya kesimlerinde zıttı yapılıyor , bu haberde onlara bir cevaptır. Sen neresindesin konunun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dava normal bir dava olsa insanlar sonucunu beklerler . Genelde öyle oluyor zaten . Ancak bu dava bayağ bayağ uçuk birşey . Eğer iddiaların geçerliliğine inanmıyorsan ve yargı sistemine güvenmiyorsan tabii ki davanın sonucunu filan beklemeden karşısında olduğunu söyleyeceksin . Bone'un yaptığıda bu (sanırım) .
Sosyal ağlarda paylaş

benim ve bizlerin karşısında olduğu şey aslında insanların yargılanması değil.
bazıları insanların yargılanmasını istemiyormuşuz gibi zannediyor, çıkıp "herkes yargılanabilir, kimsenin dokunulmazlığı yoktur" diyor.
oysa bizim karşı çıktığımız şey yargılanmaları değil, yargılanma sürecinin çarpıklığı.

ayrıca şu var, asılsız iddialarla, dedikodularla ve kanıtlanamayan belgelerle oluşturulan ve "gerçek" gibi sunulmaya çalışılan birşeydir ergenekon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...