CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Gelecekler Zaugna Custodem(+2) Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Kaede Viktor Spidee(doğumgünüymüş hediye alın gelin ) Banshee Madcow Killer Axedice Asteroth Saeros Sufi SenariouS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kadro efsane. Hayatta bir kere gelir bu şans kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 26 kişi olmuşuz, 24 - 25 kişiyle bu lan partiyi yaparız diyorum son dakika eklemeleri olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yemek-İçecek falan olmasa da sırf internet ödesek ne kadara patlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Onuda konuşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 her lan parti çıkışı baş ağrısından ölecek gibi oluyorum ya. bunu bay geçicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 20 kisi olsak iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bastan soylerim, benim icin 20 kisi alt sinir, samata, katakulli, geyik donmedikce anlami yok cunku, kirk yilda bir yapiyoruz yaptigimiza degsin, zaten temmuzdan sonra tatilciyiz hepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ben sırf can için geliyorum. Yanına oturcam zaten sabaha kadar gülcem dimi can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bende geliyorum bir sorun olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kaede said: Ben sırf can için geliyorum. Yanına oturcam zaten sabaha kadar gülcem dimi can hayır canın yanına ben oturucam IKI YANINADA BEN OTURUCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ualn şerefsiz adamlar sırf bu yüzden istanula taşıncam antalyada bişi yok lan resmen adamlar bi toplanıyo 20 kişi lan az kaldı olm bulucam kenarmahalleden bi ev ucuza bide iş tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bu sefer can benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kermit gel eve çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 iş bulun çıkmayan top olsun yemekleride ben yaparım beceririm yani. aç kalmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bende yaparım haha merak etmede iş ne bulalım sana :P canın odasını temizle fena para varmış o işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ne kadar vercekler ona göre düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 son lan partyde canın yanındaydım. çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum. canıms ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abi ben canla oturunca yan yana kötü şeyler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 can cillop gibi çocuk, herşey olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Oooh hazır herkes cana odaklanmışken xunnla asterothu ben kapıyım bi köşeye sıkıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 emre ya da can a ben de sarmayı planlıyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Güneşten gene müstehcen bi teklif gelmezse sağıma canı soluma ahmeti alıcam sonra sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Güneşi eski bi peçete gibi kullandım attım ben, istersen al senin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bu sırada berk e haber verdinmi burak gelir mi acep sencer mızıkçılık yaptı gelmiycek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar