Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu kadar az kişiyse cenx in kafesi diyorum, bende gelirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kermit said: adammıydı ? oyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cenx in kafesi isi yalan bence.. lan partylerin hepsinde ispatlandıgı gibi %80 imiz anadolu tarafında oturuyo =)) kadıkoy adeks ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Minimum 20 kisi olmazsa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 rune atarız demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bir saat sonra yola çıkıyorum ben..yaz sonu bi daha yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi dur daha kesin degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu hafta mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Gelecekler Zaugna Custodem Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Gelecekler Zaugna Custodem(+3) Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gelecekler Zaugna Custodem(+3) Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Kaede fenris mızıkçılık yapıyor. Viktoru dürtem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bu haftaysa gelemem ben, beni silin listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 seni hiçbir zaman yazmıyoruz ki şükrücüm. ilk mesajdaki listeyi güncelliyorum; telefon açıp fiyat alsak hoş olur. en son wow lan partisinde ne fiyat verilmişti onu da yazar mısınız lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ayrıca rica etsem konuşacak kişi Team Fortress 2 mevcut mu değil mi onu da öğrenebilir mi; yükleyebiliyorlar mı acaba bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gelirim bende tarihi bi belli olsun ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben su an kadıkoy adeksteyim sorarım isterseniz durun msnden haraslıyım kaldunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 msne giremem de forum chatten olabilir, adamları harassla bakalım fiyat ve team fortress 2 konusunda; sonrasında ikna gücü daha kuvvetli birisiyle tekrar konuşuruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 edit: veletler küfür etmesin pls sdfsd// zaugna dur soruyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 patron yokmus ama olurmus buyuk ihtimal en son lan partide neydi 30tl ye 3 içecek 1 yemek miydi? gerçi son lan parti ulduar lan partiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ben söylemiştim geçen gün patronlarına zaten ama cuma demiştim değiştiririz gününü o önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gelecekler Zaugna Custodem(+3) Cüce Screwy Lancelion MADBOY Ardeth Quel-Thul(gelebilir) Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(gelebilir) Kaede Viktor Spidee(ulaşın gelsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Geleceğim sanırsam. Ayrıca 27'si doğum günüm, haberiniz olsun diye söyledim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar