Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN Parti - 27 Haziran Cumartesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her zamanki gibi asıl tadı gece 2 den sonra çıkan bi lan parti oldu. faillar olsun, hüküm süren bilinçsizlik olsun falan. durumu özetleyen manzara da lan parti çıkışı moda sokaklarında "braaiinz" diye bağırarak yürüyen 10+ adamdır. bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. sonuç olarak baya baya güzel bi lan partiydi.

helkaraksın da ne kadar sıkıldığını farkettim aslında metrobüste. ama o kafayla başka muhabbet dönemedi abi dfg.

neyse o zaman.

-quit. eheheahehahe
Mesaj tarihi:
emeği geçen herkesin parmaklarına gözüne sağlık dsg.

keşke daha çok bf2 oynasaydık

en çok eğlendiğim yer de cod2 sislerdi sdfd

bi de adeksin a.k afedersiniz.2saat boyunca oyun kur,lagdan düş,laglı oyna geçeye sıçan tek şeydi.
Mesaj tarihi:
tek elle cod2 de 8 adam
counterda 1 adam aldığım da ayrı bi olaydı dsfs.spidee kicklemişti counterda öldürünce =/

sol elde sandviç sağ elde mouz.sniper nişan al ateş et halinde oynadım bi süre.öldükçe yer değiştirebiliyodm sadece dsf
Mesaj tarihi:
Chastise said:

her zamanki gibi asıl tadı gece 2 den sonra çıkan bi lan parti oldu. faillar olsun, hüküm süren bilinçsizlik olsun falan. durumu özetleyen manzara da lan parti çıkışı moda sokaklarında "braaiinz" diye bağırarak yürüyen 10+ adamdır. bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. sonuç olarak baya baya güzel bi lan partiydi.

helkaraksın da ne kadar sıkıldığını farkettim aslında metrobüste. ama o kafayla başka muhabbet dönemedi abi dfg.

neyse o zaman.

-quit. eheheahehahe

ahahah yok sıkılmadımda hani muhabbete katılcağım olsa bile katılamazdım bildiğin uyicaktım orda siz ne içtiyseniz normal günde bile böle bi enerjiniz olamaz yani ahahsdfs
Mesaj tarihi:
Zeppelin said:

Chastise said:
bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir.

gelmeyen arkadaşlar için şu kısmı açar mısın biraz :D
hepsi madboy un sucu.. o acıklasın..
Mesaj tarihi:
anca uyandım bende
burakın l4d faillarının gördüm rüyamda. böyle zombie dil atıyor burak DUR SENİ KURTARICAM diye geliyor ayağı kayıyor asansör boşluğuna düşüyor HAY AK diye bağırarak

iyiydi bu ya yaz sonu okullar açılmadan gene yapak
Mesaj tarihi:
Ahanda yeni uyandım ohs. Ardayla dönerken otobüste adam düşüyordu nerdeyse lan =)

Tekrar isteniyorsa yapılır valla tf2yide çözeriz o zaman akadar lol

Genel olarak güzeldi ama Holy bana birden döüp bana yetmedi hade adekse dedi çıktıktan sonra ! o m g

Umarım herkes en azından biraz mutlu olmuştur bu lan partyden bir kusurumuz olduysa affola.
Mesaj tarihi:
abi son L4D 8lisi ile bi 3 saat daha oynardım ben ahah.
bundan sonra L4D'i bu takımımla oynamak istiyorum ben. Spidee ve Cüce başta olmak üzere rakibi resmen domine ettik. special thanks to axedice tabi =D
  • Yeni Oluştur...