Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Vay allahsız eve gider gitmez çekiştirmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 fucking nerd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 fukin fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aha en dipteki kahverengi üzerine saç yıgını benim! dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Saeros said: kolay gelsin genşler zor oldu, cok uğraştık, ama başardık. Bize inananlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yeni geldim eve(ev Bursa'da)iii di yaw company maçları güzeldi bi daha ki sefere son expansion full patch yaparsak daa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 nası lan lan party için bursadan istanbula mı gittin sen napıyosun hacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ne babayiğitler var kermit gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bursa yakın neysede antalyadayım hacı uçakla 1 saat arabayla 8 saat otobüsle 11 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 uçakla 1 saat cuce taksimden kadıköye 1.5 saatte gelio delikanlı olsan atlayıp gelirdin 1 saate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pepsi max içilirmi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dolmusa bındım, dolması 1.5 saat surdu sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 her zamanki gibi asıl tadı gece 2 den sonra çıkan bi lan parti oldu. faillar olsun, hüküm süren bilinçsizlik olsun falan. durumu özetleyen manzara da lan parti çıkışı moda sokaklarında "braaiinz" diye bağırarak yürüyen 10+ adamdır. bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. sonuç olarak baya baya güzel bi lan partiydi. helkaraksın da ne kadar sıkıldığını farkettim aslında metrobüste. ama o kafayla başka muhabbet dönemedi abi dfg. neyse o zaman. -quit. eheheahehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 emeği geçen herkesin parmaklarına gözüne sağlık dsg. keşke daha çok bf2 oynasaydık en çok eğlendiğim yer de cod2 sislerdi sdfd bi de adeksin a.k afedersiniz.2saat boyunca oyun kur,lagdan düş,laglı oyna geçeye sıçan tek şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 tek elle cod2 de 8 adam counterda 1 adam aldığım da ayrı bi olaydı dsfs.spidee kicklemişti counterda öldürünce =/ sol elde sandviç sağ elde mouz.sniper nişan al ateş et halinde oynadım bi süre.öldükçe yer değiştirebiliyodm sadece dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Chastise said: bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. gelmeyen arkadaşlar için şu kısmı açar mısın biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Chastise said: her zamanki gibi asıl tadı gece 2 den sonra çıkan bi lan parti oldu. faillar olsun, hüküm süren bilinçsizlik olsun falan. durumu özetleyen manzara da lan parti çıkışı moda sokaklarında "braaiinz" diye bağırarak yürüyen 10+ adamdır. bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. sonuç olarak baya baya güzel bi lan partiydi. helkaraksın da ne kadar sıkıldığını farkettim aslında metrobüste. ama o kafayla başka muhabbet dönemedi abi dfg. neyse o zaman. -quit. eheheahehahe ahahah yok sıkılmadımda hani muhabbete katılcağım olsa bile katılamazdım bildiğin uyicaktım orda siz ne içtiyseniz normal günde bile böle bi enerjiniz olamaz yani ahahsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Zeppelin said: Chastise said: bi porsiyon börek yüzünden ufacık çocuğa dalmak üzere olan bir çastiz ve screwy dir. gelmeyen arkadaşlar için şu kısmı açar mısın biraz :Dhepsi madboy un sucu.. o acıklasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Nedanko bize Left 4 Dead serverı açsın! Bir de Vent serverı açsın, Ventsiz olmaz sdf. Özgürcüm, bıçak hangi tuş iyi öğrendik mi sdlfkjsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kermit said: nası lan lan party için bursadan istanbula mı gittin sen napıyosun hacı ? ben de bursadan geldim, anca evdeyim ak. çelınc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 günaydın, adeks sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bi CoH oynamak için çektiğimiz çile zaten. //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 anca uyandım bende burakın l4d faillarının gördüm rüyamda. böyle zombie dil atıyor burak DUR SENİ KURTARICAM diye geliyor ayağı kayıyor asansör boşluğuna düşüyor HAY AK diye bağırarak iyiydi bu ya yaz sonu okullar açılmadan gene yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ahanda yeni uyandım ohs. Ardayla dönerken otobüste adam düşüyordu nerdeyse lan =) Tekrar isteniyorsa yapılır valla tf2yide çözeriz o zaman akadar lol Genel olarak güzeldi ama Holy bana birden döüp bana yetmedi hade adekse dedi çıktıktan sonra ! o m g Umarım herkes en azından biraz mutlu olmuştur bu lan partyden bir kusurumuz olduysa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi son L4D 8lisi ile bi 3 saat daha oynardım ben ahah. bundan sonra L4D'i bu takımımla oynamak istiyorum ben. Spidee ve Cüce başta olmak üzere rakibi resmen domine ettik. special thanks to axedice tabi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar