odiflame Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ayşe arman soyundu diye herkes soyunmuş sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 superwiz said: neyse siz kusmaya devam edin ben takip ediyorum uğraşamam şimdi vistrixe gidioz Vistrix git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Red said: kadında saç bir seks objesi edğildir. sen saç görünce tahrik olmuoyr musun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada çekildiği resimler .ötüme benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vazgeçtim yazmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sir said: aquatik önyargıda yeni bi çığır açtın galiba =) yıl 2009 türkiye'sinde fikir özgürlüğü konusunda kopernik olmayacaksın. güneş elbette ki sabit tek bir fikir çevresinde döner burada, okumaya ne hacet. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Çok tartışma yaşanmış, söyleyeceklerim belki yazılmıştır ama; İlk olarak bu yazıyı yazan ve sonra destekleyen arkadaşlar kendini bir sarssın. Türkiyede örtünene kötü gözle bakan 1-2 ise sokakta mini etekle gezene kötü bakan 3000 civarında fln dır. Ben şu an Çekmeköyde oturuyorum, ondan önce Ümraniyedeydim. Davalşara girmek içinde birçok şehre gitmişimdir. Türkiyede çoğunluk Nişantaşı - Bağdat Caddesi fln değil. Buralarda değil soyunmak, eteğin dizden yukarı olması imkansızdır. Bu yüzden bu yazıda demogojidir, savunanda demogoji yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "nutella yerim" said: ulusalcı olma ve ulke cıkarına eylemde bulunma ozgurlugu var da neden ulkeyi bolme ozgurlugu yok,bu beni cok rahatsız ediyor,bence bolucu olma ozgurlugu olmalı cuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar