odiflame Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ayşe arman soyundu diye herkes soyunmuş sayıldı.
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 superwiz said: neyse siz kusmaya devam edin ben takip ediyorum uğraşamam şimdi vistrixe gidioz Vistrix git.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Red said: kadında saç bir seks objesi edğildir. sen saç görünce tahrik olmuoyr musun dostum.
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu arada çekildiği resimler .ötüme benzemiş.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sir said: aquatik önyargıda yeni bi çığır açtın galiba =) yıl 2009 türkiye'sinde fikir özgürlüğü konusunda kopernik olmayacaksın. güneş elbette ki sabit tek bir fikir çevresinde döner burada, okumaya ne hacet. (:P)
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Çok tartışma yaşanmış, söyleyeceklerim belki yazılmıştır ama; İlk olarak bu yazıyı yazan ve sonra destekleyen arkadaşlar kendini bir sarssın. Türkiyede örtünene kötü gözle bakan 1-2 ise sokakta mini etekle gezene kötü bakan 3000 civarında fln dır. Ben şu an Çekmeköyde oturuyorum, ondan önce Ümraniyedeydim. Davalşara girmek içinde birçok şehre gitmişimdir. Türkiyede çoğunluk Nişantaşı - Bağdat Caddesi fln değil. Buralarda değil soyunmak, eteğin dizden yukarı olması imkansızdır. Bu yüzden bu yazıda demogojidir, savunanda demogoji yapmaktadır.
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "nutella yerim" said: ulusalcı olma ve ulke cıkarına eylemde bulunma ozgurlugu var da neden ulkeyi bolme ozgurlugu yok,bu beni cok rahatsız ediyor,bence bolucu olma ozgurlugu olmalı cuk.
Öne çıkan mesajlar