Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet, şu an diğer bilgisayarımda mevcut olan sorun. dün gece yatarken kapatım mı kapatmadım mı tam olarak hatırlamıyorum ama bu sabah kalktığımda kapalıydı bilgisayar, açma düğmesine basınca da hiçbir refleks göstermedi. kablosu, fişi falan da eksik değil kontrol ettim bağlantıları. nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evde elektrik varmı ? (tam telekom müşteri hizmetleri sorusu oldu lol).. ilginç bi sorun. bi makine kendine sürekli reset atsa çözülür ama bi makine hiç açılmıyosa ciddi sorun var demektir. makine açılsa da windowsu gçstermese tek ram çıkart beklet sonra tak aç dicem.. ama bu powera tepki vermiyor. sorun - ara kabloda olabilir - pc leri taktıın prizde olabilir - power suplayda olabilir - yüksek ısı sebebiyle bişiler yanmış olabilir - kasa içinde elektrikle alakalı bir kablo yanmış kopmuş çıkmış olabilir - evin elektrik voltajı düşük olabilir veya anlık bir şiddetli git gel makineyi zortlatmış olabilir - içine ruh girmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Sonuncusu zor bir ihtimal. Güç kaynağı ya da anakart olabilir diye tahmin etcem ama pek de bir dayanağı yok. Kasayı kucaklayıp bir bilgisayarcıya götürmek en sağlıklısı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 power yanmış sanırım banada 3-4 kere olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 1gb seagate Hdd kullanıyorsan onu cıkartıp dene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bağlantıları kontrol ettim demişsin ama bazen ani elektrik kesintilerinde fişi prizden çıkarıp tekrar takmak gerekebilyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 1 gb yazmısım tabiki 1gb degil 1 TB olacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ilginç bir şekilde çözdüm sorunu. arkadan psu power butonunu 5-6 kere aç kapa yaptım ve çalıştı. sanırım psu sapıttı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oyunlarda çat diye kapatıp açılmıyor bnmde,güç kablosunu söküp bios ışığının sönmesini bekliyorum tekrar takınca çalışıyor yoksa tepki vermiyor ,psu yu değiştirmek çözer mi bu sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 haaa bizim bi arkadaşda da oluyodu aç kapa düğmesi değilde power kablosunu kasadan çıkartıp 10 sn felan bekler takardı çalışırdı. çok garip bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 artık kapasitör mü her neyse onlarda elektriksel yüklenme olabiliyo. eğer hiç refleks vermiyosa, fişi çıkarıp, power düğmesine bi 10 saniye basılı tutarsan, elektrik boşalır, sonra fişi takıp çalıştırabilirsin. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar