Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 said: Obama'nın sinek öldürmesini Prof. Orhan Kural yorumladı: Beni bıçaklasaydı daha mutlu olurdum, kendimi savunabilirdim gfsdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 PETA'dan da benzeri bir tepki gelmiş, lolz ya. Merak ediyorum bu herifler yaz aylarında sivrisineklere ne yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahahah bu orhan kural manyak bi herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 allanmalıgodmunorhankuralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 said: PETA ayrıca Obama'ya sinekleri öldürmeden yakalamayı ve salıvermeyi sağlayan bir alet yollayacaklarını açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 loser orhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ahah iyi vurmuş ama :D . Karasinekler pis olur yea elle vurulmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 o ufak adam o lafı gerçekten söylediyse artık o adamın haline acımıyorum bile. yuh ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu orhan kurala zaten 2 ayaklı hayvanlar 2*3 ayda bi vurmuyomuydu lan zaten:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hiç soran var mı başa geçtiğinden beri afganista kaç kişi öldü.Ne işin var orada? Sinek öldürdü pis katil diye yaygara koparanların sinek kadar aklı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Orhan adresin ne senin bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sinek hayvan bile değil ki, hücre sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Gkgokhan said: Orhan adresin ne senin bilader? aahahahahahahahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 soulberry said: sinek hayvan bile değil ki, hücre sadece. hömmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 pek küçük yani, baya küçük. vursan vuramazsın, tutsan tutamazsın. gerçi bazı yeğenler yiyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bunlar et yemedikleri icin beyin fonksiyonlarini tam yerine getiremiyo, evet kardesim haklisin dicen gecicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 orhan kural ne kadar yanında pis osurulası sonra kaçılası bir adamdır anlamadım arkadaşım yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar