ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ardeth said: kesin güvence size; işiniz bittikten sonra prezervatifi alıp ağzını kapatın sonra diyaliz yapmak için ısıttığınız bir suyun için koyun bekletin biraz. suyu alıp blendera koyun karıştırın daha sonra fruktoz taraması (assay) yapın. sudan fruktoz çıkarsa patlaktır prezervatif. olum içine su koyarım, akıyosa patlaktır, kasma bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yeterince küçük bir delikte suyun aktığını göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yeterince küçük deliği bulursam varsın prezervatif toptan yarılsın ekiekiekiekiekie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 suyun geçemediği delikten sperm nasıl geçicek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yılan gibi ya kıvır kıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 suyun geçemediği demedim bu bir. suyun gözle görülemeyecek kadar az miktarda geçtiği bir delikten söz ettim bu iki. suyun cohesion kuvveti (yani kendi tipinden molekülleri çekme) kuvveti çok fazla olduğu için su molekülleri birbirine daha iyi tutunuyor dolayısıyla spermden küçük olmasının bir manası olmayabilir. çok ince kılcal bir tübü bile ters çevirdiğiniz zaman su akmayabiliyor içinden. ama tabi burda tübün kılcal olması da önemli aslında kandırıyorum sizi sdf bu da üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi sperm geçer, ya su ? oho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ardeth said: yeterince küçük bir delikte suyun aktığını göremezsin bak bilim nasıl konuşuyo, buram buram kokuyo ginaly said: yeterince küçük deliği bulursam varsın prezervatif toptan yarılsın ekiekiekiekiekie burada da bi amatörlük, bi gündelik bilgi olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 peki su doldurmak yerine doğrudan musluğa dayasak? basıncı yiyince akışı görülecek kadar su geçişi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 midye dolma bayram ediyodur şimdi adam bilgiye doydu bu kadar adam birleştik brainstorming ypaıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: hee disko kralıyım. orda hava atmak için yazılmadığının farkında değilsiniz dimi? seks çok hava atılcak bişey ya. neyse düzelttim cümleyi. patide +5 dex veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fame?karma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Adam stifmeister yahu daha niye tartışıyoruz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 peki ben bir şey sorucam prezo patlamassa yine de var mı risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "midye dolma" said: "nutella yerim" said: "midye dolma" said: gerçekten prezervatife rağmen hamilelikler oluyor mu? patlarsa olur işte patlıyor mu yani onu diyorum benim bildigim patlamadıgı surece sorun yok ha bir de su var alkolluyseniz o anın gazı ve kontrolu kaybedisle cıkma ve bunda farkında olmama riski var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 beyler ceninin kalbinde allah yazıyo siz neler tartışıorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sina çok merak ettiğim birşey var bakireler bazen hamile kalabiliyo how Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "nutella yerim" said: peki ben bir şey sorucam prezo patlamassa yine de var mı risk soruma cevap istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 koşun seks var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "nutella yerim" said: "nutella yerim" said: peki ben bir şey sorucam prezo patlamassa yine de var mı risk soruma cevap istiyorum öyle olsa durex niye bu kadar iddialı reklam yapsın-yapabilsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sanırım patlamazsa tehlike yok. çünkü bakın büyük üstad haydar dümen ne demiş mantık aynı Soru: Pantolonuna boşaldım hamile mi? Yanıt: Öyle spermi henüz Tanrı yaratmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mokoko said: ohaoha ilk kez bi topikim bu kadar hit aldı. arkadaşlar bakın nasıl abartmışsınız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: sina çok merak ettiğim birşey var bakireler bazen hamile kalabiliyo how tanrı kayarsa oluyodu sanırım o bi de şöyle bişey var http://wiki.answers.com/Q/Can_one_be_pregnant_but_still_a_virgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bu topic sticky olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: sina çok merak ettiğim birşey var bakireler bazen hamile kalabiliyo how o şöyle bişey ki, sevişiken(sadece sevişmek, daha ilerisi değil) falan bişey olur da lömbürt diye o tarafa giderse spermler, tabi zar denen yapı da tamamen kapalı olmadığından yine de çok küçük olsa da bi ihtimal var. Ayrıca myhtbusters falan bisürü araştırmıştı galiba o konuyu falan bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar