Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. AAHAHASHASHDASHASFHASHHAHHAHAHAHUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 lan sanki st.petersburgda yaşıyorlar yok kız arkadaş edinin falan bilmiyor musunuz türkiyeyi bakire hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 valla iyiymiş. ama olaya kazıklandık gözüyle bakmayın sakın. 200 liraya hayatınızın dersini almışsınız. gayet ucuza gelmiş bence. dayak yemek işkence görmek hastanelik olmak veya daha kötü şeylr de gelebilirdi başınıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahahaha lan ahahahahah karaköy'e vapur kalmamışsa gidilmez oraya istanbul'un kuralı bu :D cafe pi'i hiç mi duymadın olm taksimde oraya gidip içseydin 150 lira ile yanında oturan hatuna içki ısmarlasan hem arkadaşın olurdu hemide sex yapardın ahahaha ayrıca arcane mükemmel bi tespit tebrikler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahaha öldüm ya :D 150 + 50'ye taksimde kral gibi içip üstüne iki muhabbet edip kız da kaldırırdınız çok rahat yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 said: Dün çalışmadığım ve işim olmadığı için gidiyim bir kaç yer öğreniyim diye bir arkadaşımla beraber Avrupa yakasına doğru yola çıktık had ordan=P arcane said: Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı. dendi mi bilmiyorum da HAHAHAHA. yalniz adamlarda biraz gollumluk da varmis. kuku pesinden ''my preciooouuus'' diye kosarken yalan olmuslar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sen kalk karakoyde sokakta buldugun adamin pesinden pavyona git, ondan sonra dolandirildim diye uzul. organlarin yerinde diye sevinsen daha iyi. ayrica, ilgilenin arkadaslar, bildiginiz iyi yerlerin telini adresini gonderin bare adama da bobrekler, cigerler yerinde kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hahah yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pavyon feci birsey ya allah dusurmesin kimseyi. biz danimarka'da strip club sanip pavyona gitmistik, olayi cok gec farkettik, o elimizdeki biralari nasil ictik kendimizi nasil disari attik anlatamam. 3 birayla bile giren girdi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nnaushdsahu safs. ayrica arcane wins! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 İnsan hakettiğini buluyo valla . En krosu bile facebooktan kız kaldırıyoken gidip karaköyden hatun mu alınır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kim kız bulmuş la facebooktan, yalan dolan efsane bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 parayla seks e bu yüzden karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 danimarkadadamı pavyon varmış la vay anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 türk varsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "midye dolma" said: kim kız bulmuş la facebooktan, yalan dolan efsane bunlar off of napcaz biz senle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ahaha hadi burda da takışın :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi yolda gördüğün yaşlı amcanın birine sorsan sana beyoğlunda düzgün bir yer söylerdi. gidip tipinden belli dediğin adamla ne diye konuşursun. bence de dua edin sağlıgınıza bişi olmadan yırtmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben şey sandım lan taksiye bindin adamda seni avrupa yakasında dolandırdı ama öyle değilmiş neyse geçirenler sağolsun diyoruz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 min duzeyde atlatmışsınız gecmıs olsun dıyelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 belinizi kırıp sermaye de yapabilirlerdi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tamam vurmayın adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 NoTwisT said: Ben tebrik ediyorum bu arkadasi, Pati gibi "dur aman karizmam cizilmesin, dur soyle laf sokayim da bi b.k sansinlar" diyerekten bin bir turlu tribe sebeklige girenlerin sayisinin kabarik oldugu bir ortamda, gayet acik sozluce anlatmis olayi. . crit.agreed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yazıdaki argolar için özür dilerim öncelikle, karıya gitmek nedir abi? dışarı çıkmamakla alakası yok bunun ki dışarı çıkmamakda ayrı bi vaka zaten. damsız giremediğin yere girmek içinde karı tutmak gerçekten harika bi fikirmiş hanginizin aklına geldiyse tanışmak isterim. cevher sezdim ben. bide cebinde yıne bu kadar para oldugu başka bi zaman bana özel mesaj at. sortie'de çalışıyorum ben. (google dan arat mesela sortie diye) gelin size rezervasyon yapayım orada. hemde ikramlarda da bulunurum. sizde kazanırsınız bende kazanırım. hadi cidden geçtim kendimi ya. başka bi gün taksime gidioken haber verın ben gelıyım sizi götüreyim 3-5 yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 off kötü olmuş yaf arcane senin yüzünden de çığlık attım sabahın 5.30unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar