Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolandırıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı.

AAHAHASHASHDASHASFHASHHAHHAHAHAHUAAA
Mesaj tarihi:
valla iyiymiş. ama olaya kazıklandık gözüyle bakmayın sakın. 200 liraya hayatınızın dersini almışsınız. gayet ucuza gelmiş bence. dayak yemek işkence görmek hastanelik olmak veya daha kötü şeylr de gelebilirdi başınıza..
Mesaj tarihi:
ahahahaha lan ahahahahah
karaköy'e vapur kalmamışsa gidilmez oraya istanbul'un kuralı bu
:D
cafe pi'i hiç mi duymadın olm taksimde oraya gidip içseydin
150 lira ile yanında oturan hatuna içki ısmarlasan hem arkadaşın olurdu hemide sex yapardın
ahahaha

ayrıca arcane mükemmel bi tespit tebrikler:D
Mesaj tarihi:
said:
Dün çalışmadığım ve işim olmadığı için gidiyim bir kaç yer öğreniyim diye bir arkadaşımla beraber Avrupa yakasına doğru yola çıktık

had ordan=P
arcane said:

Hadi sosyal hayatın yok Yüzüklerin Efendisi'ni de mi izmedin? Mordor'a gideceğim derken Frodo'nun başına gelmedik kalmadı.

dendi mi bilmiyorum da HAHAHAHA.
yalniz adamlarda biraz gollumluk da varmis. kuku pesinden ''my preciooouuus'' diye kosarken yalan olmuslar sanki.
Mesaj tarihi:
sen kalk karakoyde sokakta buldugun adamin pesinden pavyona git, ondan sonra dolandirildim diye uzul. organlarin yerinde diye sevinsen daha iyi. ayrica, ilgilenin arkadaslar, bildiginiz iyi yerlerin telini adresini gonderin bare adama da bobrekler, cigerler yerinde kalsin.
Mesaj tarihi:
pavyon feci birsey ya allah dusurmesin kimseyi.
biz danimarka'da strip club sanip pavyona gitmistik, olayi cok gec farkettik, o elimizdeki biralari nasil ictik kendimizi nasil disari attik anlatamam. 3 birayla bile giren girdi tabi.
Mesaj tarihi:
abi yolda gördüğün yaşlı amcanın birine sorsan sana beyoğlunda düzgün bir yer söylerdi. gidip tipinden belli dediğin adamla ne diye konuşursun.

bence de dua edin sağlıgınıza bişi olmadan yırtmışsınız.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Ben tebrik ediyorum bu arkadasi, Pati gibi "dur aman karizmam cizilmesin, dur soyle laf sokayim da bi b.k sansinlar" diyerekten bin bir turlu tribe sebeklige girenlerin sayisinin kabarik oldugu bir ortamda, gayet acik sozluce anlatmis olayi.
.

crit.agreed.
Mesaj tarihi:
yazıdaki argolar için özür dilerim öncelikle,

karıya gitmek nedir abi? dışarı çıkmamakla alakası yok bunun ki dışarı çıkmamakda ayrı bi vaka zaten. damsız giremediğin yere girmek içinde karı tutmak gerçekten harika bi fikirmiş hanginizin aklına geldiyse tanışmak isterim. cevher sezdim ben.

bide cebinde yıne bu kadar para oldugu başka bi zaman bana özel mesaj at. sortie'de çalışıyorum ben. (google dan arat mesela sortie diye) gelin size rezervasyon yapayım orada. hemde ikramlarda da bulunurum. sizde kazanırsınız bende kazanırım.

hadi cidden geçtim kendimi ya. başka bi gün taksime gidioken haber verın ben gelıyım sizi götüreyim 3-5 yere
  • Yeni Oluştur...