evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Evet o kadar asosyal ve eziğim ki kendi doğumgünü topiğimi açıyorum. Ne halt etmeye doğmuşum lan ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence iyiki dogdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mutlu yıllar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Aaa iyi ki doğdun. Keşke kişisele açsaydın :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 off ben de post kastım diye sevinmiştim KUTLU OLMASIN KİŞİSELE AÇANA KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 nice mutlu snelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mulgear6 said: off ben de post kastım diye sevinmiştim KUTLU OLMASIN KİŞİSELE AÇANA KADAR tsıhıhıhı... nasıl da enseledim işte. kişisel kısmısını düşünemedim o anda, öyle garbıca açıverdim işte. çok alakasızsa taşınması talebimi yetkililere iletiyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Doğum günü konusunu çöplüğe açmak. SELF-ESTEEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hahahaha kutlu olsun yeto herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oo kişisele gelmiş hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oha disarida olcagina, patidesin e hadi burdasin diyelim biri senin yerine baslik acmamis. onu bile kendin aciyosun. oha nie dogdun olum harbiden sen? $akka bi yana patiden ilk defa birinin dogum gununu kutluyorum, umarim dogum gununle doom gunun arasindaki gunlerini ii gecirirsin. yas kac oldu bakkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 diğer topicten devam edelim, hem onu başkası yazmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar