vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 "roket adam" said: vanille almanyaya gelcek mi kaybedenler klübü ya? torrenti falan var mı ya da? kesin gelir =) genelde türkiye'de ciktigi tarihten 2-3 hafta sonra burda da cikyo. bu arada almanyada torrenk kullanmak gibi bi hataya düsme sakin, 1-2k€ ceza ödersin. ben de biraktim kullanmayi. rapid'e falan gectim.
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yılmaz morgül üçüzlerini yiğit özşenerden istiyor diye korktum, sonra geçti. kur danslarına geçti bile O.o
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahahaha roses are red violets are blueee gülaaaaaaay gibi sacmaliyo adam.
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kur danslarıyla paticik erkeklerini bile etkiledi sayın morgül
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 vaniLLe said: "roket adam" said: vanille almanyaya gelcek mi kaybedenler klübü ya? torrenti falan var mı ya da? kesin gelir =) genelde türkiye'de ciktigi tarihten 2-3 hafta sonra burda da cikyo. bu arada almanyada torrenk kullanmak gibi bi hataya düsme sakin, 1-2k€ ceza ödersin. ben de biraktim kullanmayi. rapid'e falan gectim. Yok yok, uyarı maili falan geldi bi iki ay önce, alıyolardı az kaldı hesabımı o korkuyla utorrent'i sildim bilgisayardan.
Lexius Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 siyahlı olan dolunay dı galiba sesi çakar şu pınar mıdır nedir çakma hipiye.
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Oha Okan Bayülgen'i çekemeyen ne çok insan varmış. Adam başarılı mı? Başarılı. Alternatifi de yok, deal with it.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sevgili günlük kahvaltıya kadar uyanık mı kalayım yatayım akşam yemeğine mi yetişeyim karar veremedim
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sesu said: Oha Okan Bayülgen'i çekemeyen ne çok insan varmış. Adam başarılı mı? Başarılı. Alternatifi de yok, deal with it. içten yanmalı motoru cekmeniyen ne akdar cok insan varmış. motor başarılımı? başarılı. alternatifi de yok, deal with it.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu mehtap denilen kadın sarhoş herhalde.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 mehtap için ekşide koymuşlar hahah çok güldüm http://i55.tinypic.com/33ben8k.jpg
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 okan bayüğlgen program dengelensin diye iyi konuk yanına kötü konuk da çıkarıyor.. bu arada bu mehtabın bu programa 3. çıkışı fln adamın var bir bildiği herhalde
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 şu mert fırat mükemmel bir adam ya. gerçekte de konuşmuşluğum görmüşlüğüm var. bu kadar kibar, alçak gönüllü, sevimli birisi olamaz.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sarhoş bence o kadın cidden. bir tuhaflık var yani.
Öne çıkan mesajlar