Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şuan disko kralında..

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi yemin ediyorum şu adamın hala televizyona çıkabiliyor olması ne kadar sikko bir gençliğimizin olduğunun bariz kanıtı lan. "x dolu, ye dolu, seksssss dolu bir program olucak yineeeğğğ" diye başladı, gerizekalı kızlar kikirdemeye başladı, böyle devam ediyo. harbiden bişi diyemiyorum yani.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

abi yemin ediyorum şu adamın hala televizyona çıkabiliyor olması ne kadar sikko bir gençliğimizin olduğunun bariz kanıtı lan. "x dolu, ye dolu, seksssss dolu bir program olucak yineeeğğğ" diye başladı, gerizekalı kızlar kikirdemeye başladı, böyle devam ediyo. harbiden bişi diyemiyorum yani.

adamdan ayrı nefret ediyorum, kitlesinden ayrı nefret ediyorum.

Telefonla bağlanan hayranını itin götüne sokmaya çalışarak prim yapmaya çalışan bi adam ve onu hala sevmeye çalışan hayranları.
Popülerlik bokunun peşinden sürüklenmek çok kötü.
Mesaj tarihi:
adam ukela, nefret edildigini bile bile devam ettiriyo isini.
bu da bi basaridir.
kaldi ki adamin tek giderinin oldugu konu arayan tirt karilara laf sokmak olsaydi, coktan biterdi program.
Mesaj tarihi:
bvak bvak.
git yat kermit trilyon kafayla ne rüyalar görürsün. zıplıya zıplıya yataktan kalkarsın sabah. ilk düşün ama ne görceğini hayal et, tasarla, göster kendini.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

müzik dergileri alma olayı gibi bişi olm

ergenken izliyorsun

bunu da beyazşovu da izlemeyeli uzuuun zaman olmuştur.

aynen aynen, ben gece kuşu'ndan beri izliyordum adamı ki daha çocuktum lan. ikisini de manyak gibi izledim her hafta yıllarca. ama yaş biraz geçince anlıyosun.

bu kadar kolpa elitist bi adam yok yani, gören de zanneder ki bi bok, bi entellik taslıyo durup dururken, hakkaten bi numarası yok vallahi yok.

ama işte "seks mi ohhahahihihhiihhihiihihihiih" tipleri ne bileyim okumayan görmeyen yurdum gençliği bayılıyo -buradakileri tenzih ederim tabii yannış anlamayın- dolayısıyla 21. yüzyılda, insanlar mars'a çıkıyo, yıl olmuş 2011, baykal bile koltuğu bırakmış, beyaz hala helyum ayarında saçma sapan şeylerle izleniyo, hala seks ihihihihi kızları hala okanın takipçisi

ve ben bu gece sıkılmaya başlamışım ki wot yazdım lan bu ne böyle
  • Yeni Oluştur...