reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.timsah.com/Irfan-Usta-Sahane-dondurma-reklami-2/qTQQ0YUJwpV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ascraeus said: BonePART said: walla ali ustada fistik badem kestane ve findik oneririrm dostum sen kuruyemişçi diye dondurmacıya gitmişsin (:P)(:P) yaşar usta dondurma yemeyi severim diyen birinin mutlaka uğraması gereken bi yer. klasik maraş dondurması falan deil adamın yaptığı, meyve yiyosun sanki. canım çekti ya sabah sabah. Evet dondurmacıya gitmiş zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gerçekten aşırı başarılı. abartıldığı kadar var, neydi o kavunlu be off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 onu bilmemde su bebekte bodrum mantinin yaninda var bir sosyetik dondurmaci nasil dolu hurriyet falan 1nci secti ulan bir dondurma bu kadar mi kotu olur nasil yiyor insanlar anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aktiftablet said: Bella said: demekki modada bulunan dondurmacıyı keşfetmemişsin daha. Ali ustayı diyosan hiçbi olayı yok. Tamam güzel dondurma ama birçok yerde bulabilirsin o güzellikte dondurmayı. katılıyorum aktiftablet e, o kadar övdüler, yedim bende bildiğin normal dondurmaydı, gereksiz derecede de pahalıydı. diğer yandan eğer yaşar usta benim duyduğum yerse gerçekten efsaneymiş, suyu olmayan şeyin dondurmasını yapmam diyormuş hatta (antepfıstıklı vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 http://img57.imageshack.us/img57/6749/51aa8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 4 senedir falan yazları bekliyoruz açılsın diye. adam acılıezmeli dondurma bile yaptı falan. bi kere yeşil elmalı yaptı. kendi mememi bile yedim yerken bi baktım mememi ısırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Herşey dün gece saat 2 dolaylarında Nos'un kaybettiği tavladan sonra üzgün bi şekilde eve dönecekken kapının yanında başladı. N: Yiycek bişeyler varmı P: Mukadderat (buzdolabı açılır tavuğun bu saatte yenilmeyeceğine karar verilir) P: Dondurma var N: İyi biraz yiyelim. Bitirmeyiz dimi hepsini? P: Mukadderat Olay ilk başta dondurmaya abanmamızla gerçekleştiğinden başta foto yok :D http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs252.snc1/9932_156126376680_610541680_3192515_3869153_n.jpg Dondurmanın bu bölümlerinde muhabbet genel olarak N: Abi biz bunu bitircez mi? P: Bilmem neden olmasın N: Farkındaysan saat 2 P: Eee? N: İçecek bişeyler koysana (portakal suyunu koyarken nos yemeğe devam eder).. N: Acımasız gerçekler P: İtirazım yok :D Sonuç.. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs272.snc1/9932_156126006680_610541680_3192511_5707687_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Vardar Dondurmacısı da enfestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 altınolukta var vardar ama ben yemedim, başka nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bence Akçay'daki daha güzel yapıyor, ikisi de Vardar olsa da. Sakızlı dondurma bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hala gidemedim şu dondurmacıya, resmen şu topik açıldığından beri gidicem gidicem diyorum. kavunlu mu mükemmeldi hangisiydi mükemmel olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Kavunlu, cevizli süper. Tahinli de güzel. Umarım açıktır hala, malum ekim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ekşide baya baya övmüşler adamı. direk merake ttim oha :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 büyükada'da el arabasıyla (bisiktlet bağlanmış hali) satan bir yaşar usta vardı. onunki baya baya bildiğin şeftali kavun ve vişne yiyodun dondurma falan değil. inanılmazdı. dolaşır dururdu çocukların top oynadığı yerlerden özellikle geçerdi. yokuş yukarı çıkamadığı zaman 3-4 çocuktan yardım alırdı yokuşun sonunda ödül olarak birer külah verirdi falan. pey pey pey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 pekaziz said: Bence Akçay'daki daha güzel yapıyor, ikisi de Vardar olsa da. Sakızlı dondurma bu arada. Ben de akçay'dakini beğeniyorum bu arada.alıp dondurmanı yürümek falan .hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 oldukça lezzetlidir. ama öğrenciye göre pahalıdır. ama mado kadar pahalı değildir. yemek lükstür kısacası ayda yılda bir yersiniz ama değer. kavunlusu tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 evlere servisi de başlamış olması lazım yaşar ustanın. biz geçen ay aramıştık ekimde başlıcam demişti. 3 haftadır yemiorm of sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigpen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 siz asıl sakızlı dondurmayı yaşar ustada ye ondan sonra bütün dondurma yeme kültürün değişmese bende bir şey bilmiyorum demektir pekaziz said: Bence Akçay'daki daha güzel yapıyor, ikisi de Vardar olsa da. Sakızlı dondurma bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bak mado sana iki çift lafım var. kossskocaman zincirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigpen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sarımsaklıda yaşar ustanın yeri var mayısta açıyor oralara gelirseniz oradan yiyin dondurmayı vardara bir daha ugramayacagınıza bahse girerim balon said: pekaziz said: Bence Akçay'daki daha güzel yapıyor, ikisi de Vardar olsa da. Sakızlı dondurma bu arada. Ben de akçay'dakini beğeniyorum bu arada.alıp dondurmanı yürümek falan .hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 dasaa AHAHAHAHA (tu) edik: Bu arada kızarmış dondurma yapan neresi var anadolu yakasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sarımsaklıdaki yaşar usta ile bostancı'daki aynı. biliyorum, ama sarımsaklıda daha güzel geliyor tadı, niye bilmem. akçay'daki vardar nerdeydi, yemişimdir kesin hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 akçayda da altınolukta da meydanda vardar dondurmacıları. çok kral dondurma yaparlar allasen. moda'da dondurmadan ziyade waffle yenir aganzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bella said: hala gidemedim şu dondurmacıya, resmen şu topik açıldığından beri gidicem gidicem diyorum. kavunlu mu mükemmeldi hangisiydi mükemmel olan? hahah yıl 2011 oldu ben hala gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar