-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gerçek bir İzmirli. Hoşgeldin. Alıntıla
Aureole Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ahaha Ginaly beni bayağı çözmüş tebrikler! :) Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz dilekleri için. Tüm bölümlere bir el atmaya çalışacağım ama futbol...hmm o biraz zor üzgünüm. O spora bakış açım bayağı sığ: tek top peşinde koşan, tekmeleyip ısıran adamlar sporu gibi gibi. Alıntıla
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aureole said: Ahaha Ginaly beni bayağı çözmüş tebrikler! :) http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm4.jpg Alıntıla
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 selamlar hoşgeldin edit: 2 kelime yazdım topu topu typo mu olur ya Alıntıla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aureole said: Ahaha Ginaly beni bayağı çözmüş tebrikler! :) Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz dilekleri için. Tüm bölümlere bir el atmaya çalışacağım ama futbol...hmm o biraz zor üzgünüm. O spora bakış açım bayağı sığ: tek top peşinde koşan, tekmeleyip ısıran adamlar sporu gibi gibi. isiran? Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yer miyiz biz bunları peki? yemeyiz bence Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ama her ihtimale karşı hoşgeldin Alıntıla
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 selamlar bir izmirli daha (: Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.