Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sabo gerçekten çok güzel gidiyo blog. zamanla iyi yerlere gelirsin bu gidişini korursan. özellikle yoğun zamanlarda nba'i takip etmek için ilaç gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vay kaspar'ım sen de mi takip ediyorsun. sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sabo bi yıkan abi sen en temizi. su son yazdığın portland yazısını bildiğin kahkaha ata ata okudum. lan portlandı batırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yazılardan bal damlıyor sabo ah bi gitse şu boozer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bak ya amerikan basını ben "deron williams dokunulmaz" yazdıktan 1 gün sonra "utah herkesi takas edebilir ama deron dokunulmaz" diye haber yaptı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 blog çok çok iyi, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iyimiş facebooktanda bi share patladım umarım gören beğenen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tebrik ediyorum çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 GS yazısına birşey dicem sabo, herşeyden önce, hazırlık maçında yapılan usulsüzlükten dolayı ligde ceza veremiyorlar o sebepten dolayı bir dayanağı yok bu cezanın. bunu ceza verilirken düşünmeleri gerekiyordu o ayrı konu. ama kaan kuralda dedi tabi öbür tarafada yazdım "galatasaray suçlu olmasa bile sorumludur." lakin, Galatasaray klubü lig maçları göz önüne alındığında sadece cezası dolmamış bir oyuncuyu oynatmıştır. Olaya bu yönüyle bakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hayır abicim gs evrakta sahtecilik yaparak cezalı oyuncuyu aslında baska bi oyuncu oynuomus gibi gosterip onun yerine oynattı. bu olayın cezalı oyuncunun cezalı olduğu maçta oynamasıyla alakası yok. gs bunu gayet bilinçli, isteyerek ve organize bi şekilde yaptı. senin dediğin ornek mustafa denizlinin +1 fazla yabancı oynatması ornek olabilir. eger denizli mesela revivoya serhat forması giydirip, onun lisansını kullanıp oynatsaydı bu olaya ornek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hmm evet öyle düşününce gerçekten lige bağlanıyor konu :D şu anda bağlantıyı kurdum ok. küme düşürselerdi bitseydi konu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 verdikleri cezanın arkasında dursalardı yeterdi bence. onu bile yapamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ki zaten bu formda devam etseydi takım kümede kalıcak gibi duruyordu. şimdi playoff oynıcaklar bu formla giderlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 evet o gazla gayet kumede kalıp onurunu kurtarıcaktı takım. ama su eklemeyle beraber acaba takım içinde gurur duyar mı oyuncular haksız oldukları halde playoff a girmeleri durumunda? duymazlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kalamazdı, baya zor.Daçka'yı geçerdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bu formla gitselerdi kalırlardı bence. ama zordu tabi. şimdi baya kolayladı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Zaten böyle gittikleri için zor dedim, yoksa ilk cezalardan sonra baya imkansızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Dennis said: blog çok çok iyi, ellerine sağlık. CusTodeM said: iyimiş facebooktanda bi share patladım umarım gören beğenen olur RaidenXelRu said: tebrik ediyorum çok başarılı teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Greg Oden'la alakalı postdan sonra blogu favorites'dan çıkardım abi. Böyle rezalet olmaz, bunun gibi bir tane daha kaldıramam valla :) Meraklandırmak için de elinden geleni yapmışsın ha, ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hepimizi derinden etkiledi oden :DD inşallah shaq'ın hasheem thabeet'in(gerçi onun bitane maç içinde daha değişik bir versiyonu var) roy hibbert'ın kide düşmez internete ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hayırdır gençler kompleksli miyiz =P edik, oha mod olmuşum buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ne bu Oden muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 pipisinin resmi var oden ın blogda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 eldar said: Greg Oden'la alakalı postdan sonra blogu favorites'dan çıkardım abi. Böyle rezalet olmaz, bunun gibi bir tane daha kaldıramam valla :) Meraklandırmak için de elinden geleni yapmışsın ha, ayıp ayıp. O koymasaydı nette search edip bulcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hotdog said: hepimizi derinden etkiledi oden :DD inşallah shaq'ın hasheem thabeet'in(gerçi onun bitane maç içinde daha değişik bir versiyonu var) roy hibbert'ın kide düşmez internete ilerde. shaq düşerse durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar