Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalı Portlandlılar

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bak ya amerikan basını ben "deron williams dokunulmaz" yazdıktan 1 gün sonra "utah herkesi takas edebilir ama deron dokunulmaz" diye haber yaptı :D :D
Mesaj tarihi:
GS yazısına birşey dicem sabo, herşeyden önce, hazırlık maçında yapılan usulsüzlükten dolayı ligde ceza veremiyorlar o sebepten dolayı bir dayanağı yok bu cezanın. bunu ceza verilirken düşünmeleri gerekiyordu o ayrı konu. ama kaan kuralda dedi tabi öbür tarafada yazdım "galatasaray suçlu olmasa bile sorumludur."

lakin, Galatasaray klubü lig maçları göz önüne alındığında sadece cezası dolmamış bir oyuncuyu oynatmıştır. Olaya bu yönüyle bakmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
hayır abicim gs evrakta sahtecilik yaparak cezalı oyuncuyu aslında baska bi oyuncu oynuomus gibi gosterip onun yerine oynattı. bu olayın cezalı oyuncunun cezalı olduğu maçta oynamasıyla alakası yok. gs bunu gayet bilinçli, isteyerek ve organize bi şekilde yaptı. senin dediğin ornek mustafa denizlinin +1 fazla yabancı oynatması ornek olabilir. eger denizli mesela revivoya serhat forması giydirip, onun lisansını kullanıp oynatsaydı bu olaya ornek olurdu.
Mesaj tarihi:
evet o gazla gayet kumede kalıp onurunu kurtarıcaktı takım. ama su eklemeyle beraber acaba takım içinde gurur duyar mı oyuncular haksız oldukları halde playoff a girmeleri durumunda? duymazlar muhtemelen.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dennis said:

blog çok çok iyi, ellerine sağlık.

CusTodeM said:

iyimiş facebooktanda bi share patladım umarım gören beğenen olur

RaidenXelRu said:

tebrik ediyorum çok başarılı

teşekkürler arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
Greg Oden'la alakalı postdan sonra blogu favorites'dan çıkardım abi. Böyle rezalet olmaz, bunun gibi bir tane daha kaldıramam valla :)

Meraklandırmak için de elinden geleni yapmışsın ha, ayıp ayıp.
Mesaj tarihi:
hepimizi derinden etkiledi oden :DD inşallah shaq'ın hasheem thabeet'in(gerçi onun bitane maç içinde daha değişik bir versiyonu var) roy hibbert'ın kide düşmez internete ilerde.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Greg Oden'la alakalı postdan sonra blogu favorites'dan çıkardım abi. Böyle rezalet olmaz, bunun gibi bir tane daha kaldıramam valla :)

Meraklandırmak için de elinden geleni yapmışsın ha, ayıp ayıp.

O koymasaydı nette search edip bulcaktın
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

hepimizi derinden etkiledi oden :DD inşallah shaq'ın hasheem thabeet'in(gerçi onun bitane maç içinde daha değişik bir versiyonu var) roy hibbert'ın kide düşmez internete ilerde.

shaq düşerse durum vahim.
  • Yeni Oluştur...