Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalı Portlandlılar

sabonis

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yeni bir NBA blog'u açtım, mümkün olduğunca hergün post gireceğim, geçmişte belki bazılarınız bilir telifhakkı diye bir blog'da yazıyordum ama çeşitli sebeplerle devam ettirememiştim. Bu sefer oldukça kararlıyım. 4 yazı var şu anda. okumak, takip etmek isteyenlere:

http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/

not: internet kısmında zaten az sayıda olan basketbolseverlere ulaşamayacağını düşündüğüm için buraya yazdım. yiğit gerek görürsen kilitlersin

iyi günler dilerim hepinize
Sosyal ağlarda paylaş

portland'ı sheed-steve smith-sabonis-bonzi dönemlerinden severim. hep bir sevgim vardı.

ama blogun isminin nerden geldiğini, blog'da en aşağıda bulunan post'u okursanız anlarsınız :)

taraftarlığı mümkün olduğunca sokmamayı düşünüyorum blog'a. spurs'ü tuttuğumu ve portland'a da sempatim olduğunu belirtirim ama bundan ibaret olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

konyalı portlandlilar geyigi bi nba studyo programinda murat kosova'ya gelen bi mailde vardi..

Eleman Konya'dan mail atmis ve "biz konyali portland taraftarlari olarak naklen portland maclari izlemek istiyoruz" kabilinden biseyler zirvalamistir..

Uzun sure gerek eksi sozluk gerek diger platformlarda geyik malzemesi olan bu jargon gunumuze kadar gelmistir..
Sosyal ağlarda paylaş

Konu dağılmasın o zaman,Sabonis blog'unla ilgili diyeceğim, bilgi birikimin var.Konuya hakimsin yazabiliyorsun fakat yazıların daha çok makale gibi.Çoğu uzun

Tek paragraflık ilgi çekici yazılar bence daha ilgi çekici olur, ya da ne bileyim Bosh'un rap albümü çıkıyor.Eğlenceli birşeyler yaz NBA ile ilgili sırf saha içi kalmasın.

Bir de artık NBA ülkede çok yaygın, kemik kitle zaten çoğu şeyi biliyor.Draft analizi, NCAA yıldız adayları ,eski NBA yıldızlarının ne yaptıkları gibi ekler gayet ilgi çekici olur.

Kolaya kaçmak gibi geliyor bazılarına fakat bazen bir resim,altına bir cümle ile gündemi tutarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Konu dağılmasın o zaman,Sabonis blog'unla ilgili diyeceğim, bilgi birikimin var.Konuya hakimsin yazabiliyorsun fakat yazıların daha çok makale gibi.Çoğu uzun

Tek paragraflık ilgi çekici yazılar bence daha ilgi çekici olur, ya da ne bileyim Bosh'un rap albümü çıkıyor.Eğlenceli birşeyler yaz NBA ile ilgili sırf saha içi kalmasın.

Bir de artık NBA ülkede çok yaygın, kemik kitle zaten çoğu şeyi biliyor.Draft analizi, NCAA yıldız adayları ,eski NBA yıldızlarının ne yaptıkları gibi ekler gayet ilgi çekici olur.

Kolaya kaçmak gibi geliyor bazılarına fakat bazen bir resim,altına bir cümle ile gündemi tutarsın.

ben geçmişte level'da oyun incelemesi yazdığım için o tür uzun makale ve analiz yazmaya alışkınım. ayrıca basketbol ile ilgili şeyleri analiz etmek baya hoşuma gidiyor. ondan bir sürü yazım olacaktır öyle uzun. ha çoğunluk okumaz ama az kişi bile okusa o uzun yazıları, benim için kafi...

kısa yazılara da bolca yer vermeye çalışıcam. ufak habere 1-2 satırlık yorum şeklinde falan.

draft için de şu 1-2 gün gerek youtube gerek netten indirip bazı videolar izlemem lazım. rubio-griffin hariç diğerlerinin hiç maçını izlemedim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Salsa'da görüp okumuştum zaten referans sağlam olunca, bence tarzın güzel. Bir arkadaş da belirtmiş, çok uzun olması okunabilirliği azaltabilir, uzun derken mesela Nowitzki postunu bir solukta okurken şampiyon takım postunun, ilginç gözükmesine rağmen sonunu getiremedim. Bu tarz uzun analiz yazıları aslında güzel olabiliyor ancak dosya şeklinde bölüm bölüm yazabilirsin.

Umarım blogun tutar, özellikle ilk zamanlar sık güncellemek yararlı olabilir. Tabi çoğu kişinin yaptığı gibi 3 ay sonra beklediğin ilgiyi göremezsen pes etme, devamlılık da önemli. Özellikle başlarda yapılan yorumlara cevap yazarsan insanların bağlılığını arttırabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

Salsa'da görüp okumuştum zaten referans sağlam olunca, bence tarzın güzel. Bir arkadaş da belirtmiş, çok uzun olması okunabilirliği azaltabilir, uzun derken mesela Nowitzki postunu bir solukta okurken şampiyon takım postunun, ilginç gözükmesine rağmen sonunu getiremedim. Bu tarz uzun analiz yazıları aslında güzel olabiliyor ancak dosya şeklinde bölüm bölüm yazabilirsin.

Umarım blogun tutar, özellikle ilk zamanlar sık güncellemek yararlı olabilir. Tabi çoğu kişinin yaptığı gibi 3 ay sonra beklediğin ilgiyi göremezsen pes etme, devamlılık da önemli. Özellikle başlarda yapılan yorumlara cevap yazarsan insanların bağlılığını arttırabilirsin.

özellikle ilk 1-2 ay günde en az 2 post girmeye çalışıcam. 3 gündür işe rağmen bunu yapabiliyorum ama eminim, ister istemez aksattığım günler olacaktır. yorumlara da cevap vermeye çalışıyorum.

blog konusunda pek tecrübem yok. ilk zamanlarda günde kaç okuyucu iyi bir rakam sayılır mesela? umarım tutar bakalım, insan bu kadar emek harcarken başkalarının okumasını istiyor elbet.
bi de bu counterlarda aceba unique insan yerine page load mu koysam diyorum, bölece orada 500 kişi girmiş diye gören insanlara da daha bi gaz gelir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...