GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Oyun içinde rushlayabilecek kişiler buraya kendilerini yazsın da iletişim olsun birlikte ilerleyelim benim acc name: Gwindon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rush derken? 6lvl paladine boss kestirmek gibi bişey mi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 harırı harırı level kasmak oluyor sanırım gerçi düşündüm de sanırım sen bunu biliyodun zaten, acaba editleyip nokta mı koysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Rush dert degilde, level dert. /players 8 oynamaya alısmısım levellar gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Dynun said: . ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 tristran yapmak isteyen varmı? yoksa 4üncü questteyiz ronaldinho ve ben, devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Radamant beni farmlamaya başladı haklı da 14lvlde act.2'ye geçmemek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 karabar dun 1-22 yaptım ama muhtemelen 4 gun 25 men 2 gun 10 men wow raidleri oldugu icin kasamam heral ama arta kalan zamanda burda olurum heral ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 arkadaslar beni rushlayacak var mı? en azından 3. act ı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 AAHAH şu an Duriel farmlıyo beni, iki defa öldüm, 15'er k gitti kjfh c/c claw mastery gitmiş assassin napabilir ki abi buna :P Edit: Ee hiçbi şey olmuyo buna? 8 defa öldüm şimdiden asfkdgshf Edit2: Yok arkadaş yalan bu, gidip bi sorc falan açiim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Kojiroh sen oyunlarini hep level sınırlı açıyosun. Giremiyoruz. Nickinide bulamadim oyundaki w atamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ya ben pek dikkat etmedim o level sınırı olayına, var mıydı tamamen kapatmak? Ben yok sanıp 5-10 falan yapıyodum rastgele :P Bi de pek oyunda diildim bi süre, şimdi girip bikaç defa daha denemeyi düşünüyom, sorc açıp kasmaya üşendim sdfjhsdf Assassin'imin adı direk Kojiroh bu arada. Edit: Enee varmış, tamam artık level sınırını kapatarak oyun açacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 arkadaşlar diyabıl indirmek için linktir hedehüdü ömden yardımcı olmak isteyen var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 beyler hazır boost mevzusu olmuşken bişey sorayım.Arkadaşlar Hamachiden server açıp girdik , onun lvl 60 sorcerer'ı gelip benim yeni açtığım char'ı boostlasın dedik. /players 8 yapıp başladık kesmeye ama exp inanılmaz az geliyor , sanki bi bug gibi çünkü zaman zaman 4-5 mobdan bi anda %30 alırken uzun bi süre hiç alamıyorum.ilk act'i temizlememize rağmen lvl 4'te takılıp kaldım gelmiyor exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Levela oranla geliyo exp. Kendin kasman lazım ya da adam gidip başka act'ın mekanında takılcak sen kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 alla alla eskiden yoktu yaw böyle , 1.12'yle gelen bi olaymı acaba? Çünkü hatırlıyorum eskiden çatır çatır lvl alıyorduk yanda adam boostlarken.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Valla benim aklımda hep böyleydi diye kalmış da bilemiyorum tabii. Bu arada assassinimin adını Koji koymuşum ya yok böyle bi olay :P Şimdi tekrar deniyorum Duriel'i ama ekmek çıkmicak gibi. Hayırlısı sfjd Edit: İnandım ve başardım blade fury saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Oyun coktu tekrar kuruyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 lvl 25'e kadar çok az gelir rushlarken xp. 25ten önce de yapılabilir ama özellikle 25ten sonra hell chaos sanctuary kesen bir karakterin arkasından koşturanlar iyi xp alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar