Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 buyrun basur kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 geçmiş olsun lan üzüldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 naber ginaly. :( uykum da yok ki. bi içecek kapıp geleyim. çözelim şu oğlanın derdini he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 q|^_^|p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oo ne güzel baban sana hediye veriyor. açıcam ağzımı şimdi utanıcaksın diye açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olur oyleeee. Benim de neler geliyor basuma. Takma kafana, 1-2 yil sonra baska bir konumda olucaksin, baska amaclarin olucak buyuk ihtimalle. Unutucaksin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Lancelion said: //_- dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olm şükret haline ya boş otobüste ayakta gitmek zorunda kalsaydın? hiç böyle düşünmemiştin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben bi kere boş otobüste ayakta gitmek zorunda kalmıstım. hiç unutmam çok garip bi duyguydu. hayatı irdeliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 HÜLEEEEEYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Basur? gfdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Lancelion said: //_- Ahahaha :D Masquerade said: Basur? gfdgdf. Aklıma aynı şey geldi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 e başka neden olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 erkek adam hastalığıdır. boşver fsdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hemoroid diyin ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Televizyonunu yeni açan patiler için dev hizmet. Editlenen ilk mesaj şöyleydi: Masquerade said: OTURAMIYORUM. EVET OTURAMIYORUM YETTİ LAN!!! OTOBÜSTE SÜREKLİ AYAKTA KALIYORUM, YER KAPAMIYORUM, KİMSE DE YER VERMİYOR. Ne şanssız adammışım, baba OTURAMIYORUM diyorum, adam bana hediye veriyor. DOLU OTOBÜSLERDE HEP AYAKTA GİTMEK ZORUNDA KALIYORUM. HAYAT BOK GİBİ. GİDİP BİRAZ SOLO ATIP KENDİME GELMEK İSTİYORUM, ANNEMDEN VE BABAMDAN NEFRET EDİYORUM, FRİSTAYL DİSS ATÇAM, NERDE LAN BENİM YATAK ALTI SİGARA ZULAM ÖF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 of fena patlattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 üşenmeyip yazdığın için sağol lan. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yok sen ilk yazdığında kopyalamıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 adam 2. mesajıda reserve etti yannız. adam forum gosusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 iyi de sigara içmiyom ki ben fsgf. fazla kopyalamışsın. sil orayı tamam olacak. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ya sus bok ettin topiği zaten yamyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 cağğnım topic ne hallere girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar