Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 barbarian için level 20-35 arası two handed silah arıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 silah henüz yok ama söyle birsey var isteyen varsa verebilirim item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://diablo.wikia.com/wiki/Warlord%27s_Trust var istersen işine yarar mı bilemem Masquerade said: barbarian için level 20-35 arası two handed silah arıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aha ikisine de talibim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tmmdır abı oyuna gırdıınde durt atayım hemen şapkanı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lum runelarınıza talibim dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 her türlü sorc itemlerinize +cold itemlerine talibim level 70'de hell act 1'de takıldım kaldım =/ -100 -70 resisterimin hepsi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 meraba düşük level Javelin pilum bilmemne var mı acaba yer yer zorluyo küçük levellar bu buildimle malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sol rune istiyorum heyecan ile hel rune veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 1 hel 27 sol eder, gel vereyim hemen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lum yada ko lazim acele. fal verbilirim ko icin. digerini ayarlariz biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 LÜT FEN Javelin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bende var dinan javelin. Ama Ankara ya yarın donecem. Yarın akşam titan veririm sana :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 OLEEEAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oh bea yaptim hoto kurtuldum sonunda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ooo gz. iyi toplamıssın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kertenkel said: her türlü sorc itemlerinize +cold itemlerine talibim level 70'de hell act 1'de takıldım kaldım =/ -100 -70 resisterimin hepsi =/ Paladin olsan resist shieldim vardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kertenkel bi pm at bana oyun ici cikartiriz bisiyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 tal rasha set dizen varsa kafalık var bende söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 life leech için merclere çok yakışıyor kafalık merc yatıp duranlara tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abiiiiiiiii 2 günde 2 tane vampiregaze düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bana da 2 vampire gaze, 2 magefist, kelpie snare düştü =) ek olarak: the atlantean, kuko shakaku fln verebilirim isteyenlere vampire gazelerden birini verebilir duruyor not: tal rasha set bağışlanırız kabul edilecektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ihtiyacım olan şeyleri açıklıyorum: nagel ring, tal rasha amulet ve armor, shako, oculus, shael rune, monarch kalkan 4 socketli yada düz, bi de mercenary'ye güzel kasket armor falan çok şugar olur, özellikle +str ve life leech verenler! sigondan ve sander'stan 2şer parça var ney hatırlamıyorum, IK kasket var bi de 2 socketli, hatta sorclar için güzel armor var, +1 to all skills falan veriyo bişeyler daha veriyo. akşam bunlardan birini isteyen mesaj atsın diablodan. yada beni online görünce atsın. ayrıca 21 ve 22 mf veren 2 tane eldiven var isteyene verebilirim buarada silweave bot var, bu sorcla mf kastığım için pek kullanmıyorum, ama yakında bi light sorc açmayı planlıyorum düzgün item charm hede hödö toplayabilirsem, o zaman kullanırım belki. ama açmazsam da kullanmam yani. o bakımdan veriyorum, elbet yine düşer bi şekilde. %10 arttırıyo manayı ve %30 hızlı koşma, dmg kasan mageler için birebir bi item. isteyen ömm atsın oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 4 tane nagelring var mf 18-22% arası vampire gaze var oyundan müracat: goering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 single oynarjen en sevdğim şey para editleyip gdifp gamble yapmabktı acaba ne gelicek item diye adam gibi bişi çkımadı hiç diycem şdurki kumar kötü bi alışkandlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar