Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1153740437112&ref=share http://www.youtube.com/watch?v=mR3ZTzS3BNI Şeriat geliyor lolz olunca Türkiye'de trance partileri başlıycakmış. Şimdiden hazırlanmak lazım, adama baksana ne güzel dansediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lr7TOQIeS4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahahaha psy-trance hemi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şarkı güzelmiş Werewolf. Rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Elektrohümme harika resmen sdjklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 orjinalini de koymuş olalım: http://www.youtube.com/watch?v=-RSgohkKcn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 facebooktaki kaldırılmış sanırım. youtube'da bulamadım onu. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Yalniz hic zikir denediniz mi acayip bisey transa geciyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 i see denemis ppL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hah buldum. gerçi bunun da sesi kesiliyor bir yerden sonra. http://www.youtube.com/watch?v=xXNl8Kq2Is4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bunun görüntüler felan kaymış yav daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 son videodaki şarkıyı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 DiadanLocke said: Yalniz hic zikir denediniz mi acayip bisey transa geciyosun resmen. binlerce yıldır deniyoruz.ateşin etrafında çılgınca danslar yapılırdı şamanlar tarafından, şimdi zikr deniliyor.böyle davranmanın çokta bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Dalga geçmek için yapmışlarsa bu elektrohümme'yi yadırgıycaktım ama herif ciddi ciddi yeni bir akım yapmaya calişmiŞ YERLERDEYİM. said: Elektrohümme gelen yorumlara istinaden; muzik tamamen kendi fikrimiz ve emegimizdir, video takva isimli filmden alintidir, duzenlenmistir. pek coklari bilmislik taslayip "bilmediginiz seyle dalga gecmeyin" diyor; emin olsunlar onlardan cok daha iyi biliyoruz ne nedir ne degildir. BOYLE ZEVZEKCE BIR ZIKRE ANCAK BOYLE BIR MUZIK YAKISIRDI diyor, selam ediyoruz. said: rustyblade567 (4 days ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply bence daha uzun olmaliydi boyle parcalar sayesinde inaniyorumki muslumanlikla ve ALLAH`la alakasi bile olmayanlar bile islam dinini sevecekdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 buda aynı herifin başka video'su. 1.58'de koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bone said: hah buldum. gerçi bunun da sesi kesiliyor bir yerden sonra. http://www.youtube.com/watch?v=xXNl8Kq2Is4 bunun müziği kaymış bu süper oturuyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya bu videoda çalan şarkıyı biri yazsın çok güzel bişi tanıdıkta geliyo ama tiestonun falanmı bişeysi bu arada şu da çok bomba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 @Eagleeye, Dope - Die Motherfucker Die. ayrica allahümme süper, her seferinde gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ha trance olanini diyorsan o da Sidekick - Deep Fear (Phobia Club Remix) bu da videosu hatta; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 trance olanı diyodum, teşekkürler :) süper yau /bu arada bu tarz deep house falan diyemi geçiyo sidekick diye aradım baya pek bişi bulamadım herhalde tek tük şarkıları var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 vaniLLe said: ha trance olanini diyorsan o da Sidekick - Deep Fear (Phobia Club Remix) bu da videosu hatta; tenk yu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 EagleEye said: trance olanı diyodum, teşekkürler :) süper yau /bu arada bu tarz deep house falan diyemi geçiyo sidekick diye aradım baya pek bişi bulamadım herhalde tek tük şarkıları var sadece armada yaz arat youtube. armada music sayfası cıkacak. orda trance tunes var, benzer şarkıları ordan dinleyebilirsin. birde ultrarecords un sayfasında var bu tarz geniş bi arşiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arada biri kalkıyo kopuyo orası güzel olmuş :) ahahahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar