Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ömrümün yarısı sizin yüzünüzden gitti sizin çilesiniz sorunsunuz ulan bi insan bir saattir nası hazırlanamaz evde çıkamaz ya bi kot bi üst giymek ne kadar zor olabilir ki hadi makyaj yaptın 15dkya hazırsın be insan hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Onlar doğarken öyle kodlanmışlar. Bekletmeden olmaz Serkan. İlla insanı kanser edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1.5 saatte mont giyeni biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çabucak evden çıkan hatunu hiç sevmem. avrad dediğin kendine bakacak, uzun uzun hazırlanacak. 15 dakikada evden çıkan kızı, 2 saat 45 dakika yanımda amele olarak dolaştıracağıma; 1 saatte hazırlanan kızı, 2 saat yanımda taş olarak dolaştırırım. bakanı da döverim. o da ayrı bi zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 iyi de, yaz günü saatlerce hazırlanılmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 az zamanda çok iş yapabiliyorsa nolucak ginaly? yani 15 dakikada 1 saattekine taş çıkaracak kadar hazırlanıyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ah su genellemeler oof. yapmayin diye kendimizi parcaladik. lan benim benden daha gec hazirlanan erkek arkadaslarim var disari cikicaz guya saadece 1 saat saciyla ugrasiyo kadinlara has bisi degil o. uyuz oluyorum lan genellemelerinize boyle paticigi kirasim kafaniza atasim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 asinanyavuz said: az zamanda çok iş yapabiliyorsa nolucak ginaly? yani 15 dakikada 1 saattekine taş çıkaracak kadar hazırlanıyorsa? kızları sabit aldık bu soruda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 suan yanimda erkek arkadasimdan bi yorum geldi, hirt herif diyo ki: erkek yerine gore ne kadar sure hazirlanmasi gerektigini bilir, kadin cop atmaya cikacagi zaman bile 1.5 saat hazirlanir. erkek durumu analiz edebilir, 1.5 saat hazirlanmasi gereken durumda bunu yapabilir ama bakkal icin bu kdar kasmaz. kadin kasar. sorun bu kafasina vurdum, stunladim, simdi ultiyi kafasina vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dory said: lan benim benden daha gec hazirlanan erkek arkadaslarim var disari cikicaz guya saadece 1 saat saciyla ugrasiyo arkadaşın apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bazen taş yerinde ağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dory said: suan yanimda erkek arkadasimdan bi yorum geldi, hirt herif diyo ki: erkek yerine gore ne kadar sure hazirlanmasi gerektigini bilir, kadin cop atmaya cikacagi zaman bile 1.5 saat hazirlanir. erkek durumu analiz edebilir, 1.5 saat hazirlanmasi gereken durumda bunu yapabilir ama bakkal icin bu kdar kasmaz. kadin kasar. sorun bu kafasina vurdum, stunladim, simdi ultiyi kafasina vericem. BAKKAL KADIN OLSA GÖRÜRDÜM BEN ONU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: dory said: lan benim benden daha gec hazirlanan erkek arkadaslarim var disari cikicaz guya saadece 1 saat saciyla ugrasiyo arkadaşın apaçi. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: dory said: suan yanimda erkek arkadasimdan bi yorum geldi, hirt herif diyo ki: erkek yerine gore ne kadar sure hazirlanmasi gerektigini bilir, kadin cop atmaya cikacagi zaman bile 1.5 saat hazirlanir. erkek durumu analiz edebilir, 1.5 saat hazirlanmasi gereken durumda bunu yapabilir ama bakkal icin bu kdar kasmaz. kadin kasar. sorun bu kafasina vurdum, stunladim, simdi ultiyi kafasina vericem. BAKKAL KADIN OLSA GÖRÜRDÜM BEN ONU. diyo ki, bakkalam mi yazicam, bu mu yani düştügüm durum, tansasin miss universe kasiyerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 maşallah herkesin sevgilisi var, evlerden çıkmalar falan oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1 saat kapı önünde beklemişliğim var, "kapı önündeyim" dedikten sonra. 2009 yılındayız. dakikam 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Asıl noktayı midye yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Yarım saat kapı önünde bekleyip hasta olmuşluğum var. Ahh ahh o rüzgar ciğerime işledi, hala öksürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Başlığı görünce adamı aldattılar sandım. Meğersem oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Valla yarim saatte 2 saat hazirlanmis gibi hazirlanani da, ayakkabisini 40 dakikada giyenini de taniyorum, irdelemekle ugrasmiyorum artik. Burak sen biyiklarini 15 dakikadan fazla tariyor musun mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben buluşma saatinin 30-40 dk erkenini söylüyorum hep zamanında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sly-One said: ben buluşma saatinin 30-40 dk erkenini söylüyorum hep zamanında geliyor. Olayi cozebilen bir hemcins daha. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sly-One said: ben buluşma saatinin 30-40 dk erkenini söylüyorum hep zamanında geliyor. the point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Çok komik yaratıklar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sly-One said: ben buluşma saatinin 30-40 dk erkenini söylüyorum hep zamanında geliyor. aynı şey umur'da da geçerli yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar