Daniel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 arkadaslar nereyi araştırdıysam bulamadım detaylı ve sorunsuz bir şekilde anlatabilicek biri varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abicim yıktın forumu iki günde yeminle ya. ne bekliyodun ki convert tuşu olucak basıcan çeviricen mi 56b'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bu saatten sonra değiştiremezsin artık. direk indireceksin bir 56b yeniden yazacaksın. ilk başlarda olsa bir ihtimal %10-15 kayıpla çevirebilirdin. ancak artık bu çok zor olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 56b sanki eskiden %80 civarında 55i scriptlerini çalıştırıyordu diye hatırlıyorum.. bir iki ufak ayar çekiyordun sadece.. biraz kurcala bulursun bence, direk scriptleri at içine, verdiği error mesajlarından yaparsın ayarları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 çalıştırıyor tabi ama 56b'nin getirdiklerini kullanmayacaksan 56b'yi efektif olarak kullanmayı nasıl düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yahu tabiki çevrilir çevrilmez değilde bu zamandan sonra 55i den buraya gelmiş ara versiyonları kullanıp kullanmadığını dahi bilmiyoruz. deseki r402 kullandım ozaman o mantıkla oturup çevirebilir ama saf 55i bilemiyorum ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence uğraşsa yapar açıkçası, ne kadar zor olabilir ki :) eskiden dökümanlar fln vardı sağda solda hatta bu alanda bile olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 başladım yapmaya arkadaşlar sorun olan scriptler zaten konsola yansıyo satır olarak atıyorum skilltasi.scp nin bilmemkacıncı satırında tanımlanamayan komut var undefined src.ıvırzıvır fln diye cıkıyo ufak tefek komut farklılıkları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o ufak farklar dışında serverın hız ve sağlamlık kazanmasını sağlaman için yapabileceğin tonla şey var 56b'de. öteki türlü saçmasapan bi şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Geçenlerde yazmıştım köşeye, şimdi gelmiş zamanı: http://www.sphereserver.net/index.php?showtopic=26860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vikont Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 script yazmayla gercekten ilgilendigin zaman bunu sormana gerek kalmaz, sphere dev'lerinin yayimladigi yazilari simdiden okumaya basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michaell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Google'a 'sphere 55i to 56b converter' yaz bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar