Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sabah gazetesi orta sayfalara bakin, IB programini anlatan bi haber var, aha en alttaki Barkin Aygun ben oluyorum. 4 ay onceki roportaj oldugunu anlatmadan gecemicem :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :tebrikz:[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Helal :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 O sacla iyi aliyorlar liseye :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
rona Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :tebrikz: memlekete hayırlı bi evlat eminim ailen gurur duyuyodur... :([signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 http://www.sabah.com.tr/gun108.html ilgili link kesh gibi cikmisim :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 eheh güsel tebikler hiç poz vermesini bilmiyosun gel bana bi ara çekim fotolarını :) zümrütten iyiyim iddia ediyorum brad pit gibi çıkartırm resimlerini :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oha yanlız cidden carnegie mellona kabulmu edildin[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yoksa lınktekı ba$ taraftakı kız sn mısın ? :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hehe tebrıkler[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben bulamıom =/[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ÜNİVERSİTEYE HAZIRLADI Barkın Aygün (16) Koç Lisesi Tuzla'da öğretmenlere bilgisayar öğretiyorum. Bitirme Tezi'nde bir bilgisayar oyunu yazdım. IB program beni üniversiteye hazırladı. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde eğitim alacağım. :)))[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the worldÜstüne Şehir Örten Şehir[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Haziran 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu kız fecii tatlı gülmüş :) Hatta o kadar tatlı gülmüş ki,"benimle bisiklet sürermisin" demesine bile gerek yok...ehe :) Hadi bakalım Volfim :) Döktür 300-500Foto güzel be,kötü yanı yok...En azından öyle keş felan gibin değil :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bir öğrencinin Uluslararası Bakalorya diploması alabilmesi için, 150 saatlik Yaratıcılık-Hareket-Hizmet üçgenine dayanan etkinlikler çerçevesinde ilgi duydukları alanlarda proje oluşturması, tamam bunu yaparım :P spor yapması, zaten var :P uluslararası faaliyetlere katılması ehe uluslar arası yarışmalara girmek dahil mi buna? :P ve kamu kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet vermesi, Memurda oluruz,aşcıda...Buda tamam :p yaratıcılığını ortaya koyacağı 4 bin kelimelik bir tez yazması gerekiyor. Döktürürüm bunuda...Sorun değil..ehe Aaaa...Öğrencilik yok yanlız :Pp
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tebrikler[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fotojenik bi insan degilim naapalim :p CMU CS a girdim Ra_d evet, hatta topic acmistim 15 aralik ta early den kabulum geldigimde hayatimda hatirladigim simdiye kadar yasadigim en mutlu animdi hehe, 2 senelik cabamin meyvesini almistim o gun :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mumi birde tayt giymemesi gerekiyor bunu başaramassın sanırım vak volfiye delikanlı cocuk taytdaa giymiyo ordaki maddeleride yerine getirmiş eferim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aslansın abi süpermiş.helal walla yani orası CS'de dünyanın en iyi üniversitelerinden birisi.resmen kıskandım...:) git bizi oralarda hakkıyla temsil et.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 keş gibi çıkmışsın fotoda ama haberin bize verdiği gurur senin resmindeki açıkları kapatmaya yetiyo da artıyo bile ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrik ederim.Vatana millete hayırlı evlat olmak böle bişey olsa gerek. Darısı bizim başımıza :)[signature][hline]..::All Eyez on Me::..
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrikler[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 06 Haziran 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 helal valla tebrik ettim :D :tebrikz: bugün pati ailesi beni kıskançlıktan çatlatmak için elinden geleni yapıyo ühüü :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 valla barkın ne dielim süfersin :)[signature][hline]bornozlu canavar
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yolun açık olsun ;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tbr[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar