Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sabah gazetesi orta sayfalara bakin, IB programini anlatan bi haber var, aha en alttaki Barkin Aygun ben oluyorum. 4 ay onceki roportaj oldugunu anlatmadan gecemicem :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :tebrikz:[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Helal :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 O sacla iyi aliyorlar liseye :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 :tebrikz: memlekete hayırlı bi evlat eminim ailen gurur duyuyodur... :([signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 http://www.sabah.com.tr/gun108.html ilgili link kesh gibi cikmisim :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 eheh güsel tebikler hiç poz vermesini bilmiyosun gel bana bi ara çekim fotolarını :) zümrütten iyiyim iddia ediyorum brad pit gibi çıkartırm resimlerini :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oha yanlız cidden carnegie mellona kabulmu edildin[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yoksa lınktekı ba$ taraftakı kız sn mısın ? :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hehe tebrıkler[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben bulamıom =/[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ÜNİVERSİTEYE HAZIRLADI Barkın Aygün (16) Koç Lisesi Tuzla'da öğretmenlere bilgisayar öğretiyorum. Bitirme Tezi'nde bir bilgisayar oyunu yazdım. IB program beni üniversiteye hazırladı. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde eğitim alacağım. :)))[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the worldÜstüne Şehir Örten Şehir[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Haziran 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu kız fecii tatlı gülmüş :) Hatta o kadar tatlı gülmüş ki,"benimle bisiklet sürermisin" demesine bile gerek yok...ehe :) Hadi bakalım Volfim :) Döktür 300-500Foto güzel be,kötü yanı yok...En azından öyle keş felan gibin değil :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bir öğrencinin Uluslararası Bakalorya diploması alabilmesi için, 150 saatlik Yaratıcılık-Hareket-Hizmet üçgenine dayanan etkinlikler çerçevesinde ilgi duydukları alanlarda proje oluşturması, tamam bunu yaparım :P spor yapması, zaten var :P uluslararası faaliyetlere katılması ehe uluslar arası yarışmalara girmek dahil mi buna? :P ve kamu kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet vermesi, Memurda oluruz,aşcıda...Buda tamam :p yaratıcılığını ortaya koyacağı 4 bin kelimelik bir tez yazması gerekiyor. Döktürürüm bunuda...Sorun değil..ehe Aaaa...Öğrencilik yok yanlız :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tebrikler[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fotojenik bi insan degilim naapalim :p CMU CS a girdim Ra_d evet, hatta topic acmistim 15 aralik ta early den kabulum geldigimde hayatimda hatirladigim simdiye kadar yasadigim en mutlu animdi hehe, 2 senelik cabamin meyvesini almistim o gun :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mumi birde tayt giymemesi gerekiyor bunu başaramassın sanırım vak volfiye delikanlı cocuk taytdaa giymiyo ordaki maddeleride yerine getirmiş eferim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aslansın abi süpermiş.helal walla yani orası CS'de dünyanın en iyi üniversitelerinden birisi.resmen kıskandım...:) git bizi oralarda hakkıyla temsil et.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 keş gibi çıkmışsın fotoda ama haberin bize verdiği gurur senin resmindeki açıkları kapatmaya yetiyo da artıyo bile ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrik ederim.Vatana millete hayırlı evlat olmak böle bişey olsa gerek. Darısı bizim başımıza :)[signature][hline]..::All Eyez on Me::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrikler[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 06 Haziran 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 helal valla tebrik ettim :D :tebrikz: bugün pati ailesi beni kıskançlıktan çatlatmak için elinden geleni yapıyo ühüü :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 valla barkın ne dielim süfersin :)[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yolun açık olsun ;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tbr[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar