sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hahahah 4. yılımda yani seneye mezun oluyorum ona göre hesapla. bir de askerlikten yırtmanın marjinal faydasını da hesaplayabiliyosan hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 valla şimdi şöyle söyleyim sen bu dersi bi daha veremezsen okul 5. seneye uzayacak ve bu tek ders için 7800 dolar daha yatırcaksın dimi ? ben insaflı davranayım yarısını alayım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dsalksdjaslkjdf bir daha geçemezsem evet. diyelim geçemedim, tek ders sınavı var mezun olurken. o da olmadı yaz okulu.(Tek ders 760$) o da olmadı okula bombalı saldırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 forgiver said: dasaaa said: bu zevki sadece şununla karşılaştırabiliriz. eleman arabadan iner ve tam arabadan uzaklaşırkene arkada araba KABADABOOOM!! diye havaya uçar.. ahanda aynı tat, aynı lezzet! siz siz olun bu durumda karizma şekilde yürümeye devam edin. durmayı geçtim kafayı çevirip arkaya bakmayın bile.. http://www.youtube.com/watch?v=QtCySYW3Eeo&feature=related işte yapılması gereken budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 10 tane ders alıom 1 tane verebildim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 haxxorx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar