sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 rezalet bir dönem geçirdim,3-4 dersten kalırım diyordum ve bu kadar ballı olamam herhalde 1 dersten kalmışım SDF.Geçtiklerim de neredeyse hepsi dd ya da dc haha :). bu notlara da mutlu olur olduk ya ne diyeyim. BA 450 Effective Leadership Practices Gülem ATABAY 64 (DD) BA 470 International Financial Reporting Standarts Serdar ÖZKAN 68 (DC) ECON 204 Applied Microeconomic Analysis İsmail BULMUŞ -(FF) ECON 306 International Economics II Turan SUBAŞAT 50 (DC) ECON 318 Topics in Macroeconomics Mehmet İVRENDİ 62 (DD) GER 302 German Language VI 3 Hülya ESER 70 (CC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ismail bulmuş u baya iyi tanırım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 izmir ekonomiğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok iyi adam canım,benim hayvanlığım. siz de mi ieu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dünyada AA almış çok az adam DD almış birisinin 10da biri kadar mutluğa erişebilmiştir. düşünün. son sınıf, son sene.. son ders.. ya F gelicek ya da DD ve geçiceksin! heyecanla bekliyorsun ve korkuyorsun. öyle korkuyorsun ki yusuflar sarmış dört bir yanını.. baktığın her yerde F'ler uçuyor! derken not açıklanıyor ve DD ile geçiveriyorsun.. bu zevki sadece şununla karşılaştırabiliriz. eleman arabadan iner ve tam arabadan uzaklaşırkene arkada araba KABADABOOOM!! diye havaya uçar.. ahanda aynı tat, aynı lezzet! siz siz olun bu durumda karizma şekilde yürümeye devam edin. durmayı geçtim kafayı çevirip arkaya bakmayın bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 tabi ya.notlara baktım dd gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim. biraz fazla dd görmüş oldum ve seneye ortalama kasmam icap edecek şimdi bitirmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ismail bulmuş tsm hastasıdır git hocam böyle böyle felan muhabbete gir tsm den geçirsin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ieu da harçlar ne kadar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 türk sanat müziği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 harç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 türk sanat müziği eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dönemlik okula ödediğin bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 koala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sipeyskeyk said: harç ? dönemlik okul için ne kadar para yatırıyosun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 benim bildiğim devlet üni.lerinde harç oluyor adı da devlet olduğunu mu zannediyorsun dedim bir an. 7600$ civarı yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sanırsın paranın icadından haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 oha bi lemür için o kadar para! israf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Nakamura said: sanırsın paranın icadından haberi yok. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ya cidden siz gelin o okula verdiğiniz parayı bana verin diplomanızda veririm size profosör yaparım lan sizi çok para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok.şimdiki aklım olsa gider koçta/sabancıda okurdum daha fazla ödemek pahasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dasaaa said: bu zevki sadece şununla karşılaştırabiliriz. eleman arabadan iner ve tam arabadan uzaklaşırkene arkada araba KABADABOOOM!! diye havaya uçar.. ahanda aynı tat, aynı lezzet! siz siz olun bu durumda karizma şekilde yürümeye devam edin. durmayı geçtim kafayı çevirip arkaya bakmayın bile.. http://www.youtube.com/watch?v=QtCySYW3Eeo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sen ismailin dersinden geçmek istiyonmu onu söyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ismail hocadan 1. bu dersi 3. alışım olduğunu ve 4. kere alacağımı düşünürsek evet. ilk kaldıktan sonra derse gitmedim bile öyle nefret ettim seneye mezun olurken vericem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 7800 dolarmı ödüyodun şimdi sen bi sn bi hesap yapıcam döncem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar