kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 10 senede zor yapılır bu yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 işin ucunda para olduktan sonra degil 10 yıl 1 yılda bile bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bi de çanakkale boğazına yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 neden 35 dolar abi, hangi memleketteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 |Joker| said: neden 35 dolar abi, hangi memleketteyiz... welcome to turkey homie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 forgiver said: bi de çanakkale boğazına yapsalar deep throat anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 neden 35 dolar? koskoca bir tır düşünün. evet, tır. km kaç para yakar sırtında 50 ton yük varken? işte bu yüzden. önce para kazananlar kar edecekler, sonra para harcamaya razı olan, sonra da yol devlete kalınca herkes. o yoldan para kazanmayanlar, o yoldan geçecek parası olmayanlar ne yazık ki en sona kalacaklar para kazanmak için. verdikleri vergilerle değil, özel teşebbüsün sermayesiyle yapılan yol 20 sene sonra onlara kalınca faydalanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben nötrüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yani neden dolar demek iştemişş. neden ytl veya tl olark fiyat verlmemiş diyo, ben de aynı kanıdayım. herneyse.. yeni yol muhabbeti süper. ama bence artık oto yollardan ziyade demir yollarına önem verilmeli. bir çok altın değerindeki işletmeyi özelleştiriyorlar. telekom tüpraş vsvs. yahu demir yolları öldü ağlayanı yok. onu bi özelleştirsenize madem. şöle 10 yılda meir ağlarla örülüp de 2 yılda örümcek ağı tutan demir yollarını tekrar 10 kat 20 kat arttırıp heyeri ray yapsalar. hızlı trenler yapsalar. japnlar 500km lik trenle gidiyorlar. almanlar manyetik kaldırmalı raylarla süper hızlı yolculuk yapıyolar.. biz hala 40 km den 80 km ye hızı arttırılan tren = hızlandırılmış trenle yolculuk edioruz. 2 tane yeni hızlı tren geldi onları da alıp 5 yıl depoda çürüttüler. neden çünkü raylr 1915 lerden falan kalma diye. bi bıraksınlar şu demir yollarını bi önünü açsınlar. amerika neden zenginleşti. çünkü yıllarca paso demir yolu yaptı onla insan ve mal taşıdı.. benzinimiz yok kullanmaya, otoyolla gidiyoruz her yere.. bak THY özelleşti. iflas ediyodu şimdi dünya devleri arasında... bilmiyorum bu demir yolları muhabbeti özellikle yapılıyo.. özellikle gelişimi engellenio.. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 6 7 saatlik yolu 3 saate düşürücekse benzin parası yerine yol parası vericez. Ve zamandan kar edicez. Bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 projenin finansmani ve planlamasi dolar uzerinden. haliyle dolar lafi donuyor. 50 ytl verip gececez iste kopruden. fena bir ucret degil bence. once, tam hiz kopruyu yapacaklar ve oradan kazandiklari para ile obur taraflari halledecekler. kuzeyden guneye inecekler. yami ayvalik bir kac seneye kadar istanbulun arka kapisi olacak. yazlik, arsa filan varsa yasadiniz. ikinci kopruyu yapan japon firma sorumlu olacak kopru insaatindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 izmir istanbul 3.5 saat olacakmis, hali hazirda izmir istanbul arasi araba kullananan vatandaslarimizin %90 i mevcut yolda 3.5 saatte gittigini iddia ediyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ha o zaman "tek rakibim thy" sozu, somutluk kazanacak yeni yolla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yavaş gitsin 3.5 saattede ben nasıl 3.5 saate düşüreceklerini anlamadım. zaten kocaeli minumumda 1 saat köprüyüde çok hızlı geçtin ee sonra balıkesirden sonra yol çokta iyi değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 işte ondan otoyol yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yine gidemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sinad said: yavaş gitsin 3.5 saattede ben nasıl 3.5 saate düşüreceklerini anlamadım. zaten kocaeli minumumda 1 saat köprüyüde çok hızlı geçtin ee sonra balıkesirden sonra yol çokta iyi değil ki. mevcut yollarda izmirden istanbula arabayla saglam basarsan 5 saatte falan gidiliyor , otoyolda bence 1.5 saat azalma normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 421km / 120 kmh : 4 saatten biraz az balıkesir de şehre girmeden geçen bir otoyol yapılmıştı izmir bağlantısı ordan olcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 22 sene sonra ben ışınlanırım lan izmirden istanbula, 3sn gidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 250$ olur o da :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 unac said: 6 7 saatlik yolu 3 saate düşürücekse benzin parası yerine yol parası vericez. Ve zamandan kar edicez. Bana uyar. sana uyuyosa bundan sora uymayanı öpsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar