cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Asteroth said: Spit or Swallow winner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: NESI SIRIN LAN!!! uykusuz kaldim kac gece bu itler yüzünden. ha bi de bu mallar suya düsüyodu, ellesmiyodum. sabah bi kalkiyodum hala yasiyolar. böyle de canavar hayvanlar. güvekent'te mi yaşıosun hocu sen o ne lan sapır sapır güve ölii, aquapark tadı yakalamışlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hamamböceği ve sivrisinek dışında ben de herşeyi öldürmeden atmaya çalışıyorum, onların da bi canı var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ShadowFury said: çok şeker bişey bunlar ya. her türlü haşarattan nefret ederim de bunları öldürmeye kıyamıyorum ben, iki avucumla hapsedip pencereden dışarı salıyorum hep. hahah anlatışa bak.çok şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 @tunca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Asteroth said: Spit or Swallow lan bunu gormemistim ben kavga da denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tunca said: hamamböceği ve sivrisinek dışında ben de herşeyi öldürmeden atmaya çalışıyorum, onların da bi canı var =( elflerle bi alakası yok lan onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Böcek adına ne bulursam öldürüyorum çok korkunç olursa öldüremeyip kaçıyorum sonra geri dönüp öldürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Amma sorun etmişiniz güveyi ya zararsız bi böcük. Getirin bana ben yiyim ya getir getir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve döte kacsa daha fena simdi aklıma geldi allah muhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Göte kaçabilen güveyi ilk ben tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 zor tabi ugraş gerektirir,ayrıca potansiyel dötün de caplı olması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Eralp said: Böcek adına ne bulursam öldürüyorum çok korkunç olursa öldüremeyip kaçıyorum sonra geri dönüp öldürüyorum. ahahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bende kelebek kozası yemi$tim bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "nutella yerim" said: güveye pezeveng dedigine göre cok genis bir hayalgucun var kismen. Shadowfury said: çok şeker bişey bunlar ya. her türlü haşarattan nefret ederim de bunları öldürmeye kıyamıyorum ben, iki avucumla hapsedip pencereden dışarı salıyorum hep. ama böyle tuhaf bi dokuları var, elinde sim gibi, pudra gibi gıcık bişey bırakıyo dokununca ondan nefret ediyorum. ama öldürsem daha beter bulaşıcak etrafa, o yüzden yakalayıp dışarı salmak daha iyi bence. bi geciriyorum, izi kaliyo duvarda. nasi haz aliyorum anlatamam... Laraken said: güvekent'te mi yaşıosun hocu sen o ne lan sapır sapır güve ölii, aquapark tadı yakalamışlar falan? ahah ormanlik sayilir biraz. bazen 4-5 tane birden giriyolar. deliriyorum. iste o zaman kafama huniyi gecirip tuna nehri boyunca kosasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 göte giren güve uçamaz arkadaşlar. ama koala uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: uçan hamster lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve nedir abi, ben bilmiyorum güve ne. sadece güvesavar ve naftalin biliyorum güveyle mücadelede, ama hayatımda hiç güve görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 @vaniLLe lan bi güve mi geliyor? bunun kakalağı var, boynuzlu böceği var, latincesi hıbıus kopenk olanı var falan. bi güvede mi arıza çıkarıon? küçük şirin hayvanlar işte uçmasalar beslerim bunları da uçtukları için tek yolları terlik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 naftalin güzeldir.ama güve daha güzel.vaniLLe evini güveler terketsin , sıçanlar bassın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Öldürmeyin şöle böcekleri falan ekolojik dengeyi altüst ediyonuz. Bırakın yaşasınlar. Arılar hep bunun gibiler yüzünden ölüyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "roket adam" said: ama hayatımda hiç güve görmedim. www.elitgencler.k12.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 arı da ölsün ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 -007- said: "roket adam" said: ama hayatımda hiç güve görmedim. www.elitgencler.k12.tr ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar