Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evony (Browser)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Archer Tower cok onemlı oyunda. Alliance içinde her kaleye 10k archer tower yapın kimse saldıramaz dıyolar. Ben de en önemli kaleye 5k bastım, her biriktiğinde basıyorum. 9. lvl oldu town hall, 10 yapmadan 10k yı bıtırmem lazım. 10. lvl olana baya saldıran oluyomus.
Mesaj tarihi:
Czentovic said:

yeni şehir nasıl yapıcam.birisi aydınlatabilir mi?

yeni başladıysan 1 haftayı doldurman gerekli, yada lvl5 town hall yaparak o haftayı daha onceden doldurmuş sayılabılıyosun. Sonra flat alıyosun, 250 worker ve her madenden 5000 gereklı. sanırım 10.000de altn lazımdı. Sonra flatta buıld cıty cıkması lazım. Çıkmıyosa Quest'te Promotion'a bak, orda bir üst isimi aldığında şehir alabılıyosun.

server10'da 2. alliance a girdim bu arada, 100k prestige olcak az kaldı, 5. sehri alıcam. Ama sürekli bir savaş var her dakka bakmak gerekiyo oyuna artık :), bakamayınca dun geceki gibi 14.000.000 foodum gidiyo :/. Neyseki barbarian cityler resource kaynıyo :)
Mesaj tarihi:
2. şehir için beginner protection'ın kalkması gerektiğinden emin misin? bizim alliance'da kimse öyle bişey demedi, hatta bugün level 7 flat'e saldırıp 2. şehir için çalışmalara başlıyorum :>

dreagloth da yukarda protection'la olmaz demiş gerçi, du bakalım
Mesaj tarihi:
3500 archer towerımın olduğu şehre daldı geçen gün biri. 50.000 archer, 20.000 cavalary 80.000 pikemenle.. Bu orduya food mu dayanır abi :D. Gerçi 14.000.000 foodum gitti :D.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

3500 archer towerımın olduğu şehre daldı geçen gün biri. 50.000 archer, 20.000 cavalary 80.000 pikemenle.. Bu orduya food mu dayanır abi :D. Gerçi 14.000.000 foodum gitti :D.

benim 10k archer 8k tower 5k sword 10k warrior ordumu 7k archer biçti gitti archery cap e vurmak ilk iş olmalı yoksa pek bir anlamı olmuyor
Mesaj tarihi:
Tokasra said:

Joker world10da mısın server10da mısın sen :)

world 10 dayım. buralardaysan Drakkahn isim mesaj atıver :).

Bu arada lvl10 archery bastım, 228 saat dedi. Bekliyoruz işte dolmasını. 228 saat suren upgrade gordum ya olsem de gam yemem bu oyunda :D. 220 saat kalmış ehehe.
  • Yeni Oluştur...