Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o laptop standının boyutları neden yazmıyor ki? tahmin mi yürütelim üzerinde laptoptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hakkaten kaç cm acaba o alet. bi 55 60 cm ye kadar uzuyorsa alırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 mail atıp sorabilirsiniz cevap verirler bence hatta eklerler bilgiler kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sen atsana zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 alma niyetim olsa atardım da banane şimdi :p şu helikopter nasıl bişey acaba ya çok eğlendirir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 30dk lık şarjla 10dk ucuş yazmıslar. ama ben bunu gece takayım sabah alayım 10 saat şarj 3 saat uçsun diye düşünmeyin. max şarj 30dk dır o aletin. ben de zipzaps vardı bu şekildeydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aynısını silivri maxi de 20 ytl ye görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 of bayılıyom şu oyuncaklara ya alsanıza bana biriniz :D http://firsatciyiz.com/firsat/Climber-Car-Yerde-Duvarda-Giden-Araba/KMP0000123.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ps3 getirmişler ama daha 1 ay var başlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 niye 1 ay olsun lan 14 10 diyo yarin baslicam 699 lira en iyi fiyat bence bide slim 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 lol ayları karıştırmışım doğru yarın başlıyo kasıma gitti birden aklım ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Slim'in ilk versiyonları sorunlu diyorlardı acaba bunda öyle birşey yaşanırmı aşırı ısınma , oynarken tiklenme fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 nasıl oluyor anlamadım güveneyim mi bu kampanyaya adamlar patlatıp kaçmasın belki bin tane sipariş alır ortadan kaybolurlarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 25 kişi çok rahat toplar diye düşünüyorum. 700'e hem slim hemde 120gb kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oyun yok hdmi kablo yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kablo zaten normal Sony store boxlarda da yok benim bildiğim. Kerameti 20-30 lira bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kablo varmis sanirim.yetkililerden aciklama yapilmis. aciklama Firsatciyiz.com Değerli Üyelerimiz ; Ürün Sony Eurasia Pazarlama A.Ş. Tarafından 24 Ay Garantilidir ve ürünün kutusu içerisinde 1 adet joystick bulunmaktadır. Ürünün içerisinden HDMİ kablo çıkmamaktadır.Orjina kutuların hepsinde joistik bir adet ve HDMI kablo yoktur.Ancak kampanyaya bağlı olarak hediye verilebilir.Bu ürün ile birlikte hediye verilmemektedir.Ürün resmi ürün olmasından PAL sistemdir.Saygılarımızla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 HDMI Kablo hic bi zaman gelmez zaten PS3 le beraber. Coaxiel kablo gelir yane normal scart miydi neydi o kablo. HDMI i gidip aliyosun 20 lira bisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 azcık kaldı bitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tam alacakken bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ohhaskt ulan sandım ki 25ten sonra devam eder, alacaktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben öyle biliyordum sanki eskiden öyleydi yani minimum 50 kişi lazımsa altta yazıyodu 69 kişi topladık diye pahalı olduğundan kısıtlamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yeni bi ps3 ile wii fırsatı gelmiş geçen sefer kaçıranlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 o ye parayı harcadım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 psp 3000 gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar