SbNN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Puhahahahahah bu haber çok uzatıldı basında sakız gibi oradan oraya çekildi.Ama çok komik yahu...Bu koşuyomuk kamp yaptığı otele doğru tam otelin kapısında arkasını bi dönmüş bi tane ayı ona doğru geliyor tabii koşucu olmanın faydaları bu kaçmış.Ayıyı otel görevlileri aramış ama bulamamış... Dünde Tv izliyodum bu yine Boluya gitmiş kamp yapmaya bu sefer Bolu Bld. Başkanı kendi makam arabasında onu Bld. Başkanlığına götürmüş kutlamak tebrik etmek için filan basında görüntü alıyo diyalog aynen şöyle: Başkan:Nasılsın rahatın yerinde mi? Elvan:İyi iyi Başkan:Ayılar dışında ama? Elvan:Muhahahahahaha[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 :) :) :) :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol ben olayı acıkcası bılmıorum ve de tam anlamadım =) bi adamı ayı kovalamıs sadece bunu anadım =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 onuda anlayamamissin , kadin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 otelin sahibide ayı değil yaban domuzumu,birşey diyordu.. hehe[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ehuheheheugheyegeyge[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: -Apex-, 02 Haziran 2004 19:58 tarihinde demiş ki: onuda anlayamamissin , kadin :) mehuhahah[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Apache, 02 Haziran 2004 20:08 tarihinde demiş ki: otelin sahibide ayı değil yaban domuzumu,birşey diyordu.. hehe ayıdan kaçabilirsin ama yaban domuzundan kaçaman :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 koşucu o be.. kralı gelse kaçar :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 aslanın kaçarsın..kesseler acımaz.. :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ayıdan kaçmıs abi o kdr uzatmaya gerek yok. hadi inek minek koyun kuzu ve bilimum hayvan olsa anlarım da. ayıdan kacmak da kasış gerektirmiyo ki[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Boşverin ayıyı siz 1500m de Elvan 3:58 koşmuş Dünya rekoru 3.60 üstelik daha ilk koşusu ve rüzgarda koşmuş bu demekmişki olimpiyatta 3.55 in altına çok rahat inermiş. Buda açık ara fark yapıp 1. lik yani altın madalya demek 2 daldada altın madalya bizim!!![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ayıyla antremanı sen yap seninde öyle derecen olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Haziran 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yine Bolu'da bu olaydan önce dolmuş bekliyomuş kadıncağız antrenman yapacağı yere gitmek için. dolmuş tam dolana kadar beklemiş, hatta fanatikte çıkmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu kız nasıl türk yahu ben onu anlamadım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 devsirme :)[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 eh elvan antreman yapmis ayi ile iste =) elvan vs ayi arasinda dag kosusunda buyuk cekisme yasanmis... lol.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: karpuz, 05 Haziran 2004 20:20 tarihinde demiş ki: bu kız nasıl türk yahu ben onu anlamadım... Küçükken solaryuma düşmüş ve 48 saat mapus hayatı yaşamış içinde, yaa.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar