Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Akşam oyun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 gece oyun olursa seve seve katılırım pmden msn vereyim isteyene. isterseniz b.nette de başlarım, acaip yeniden başlayasım var ama tek başıma istemiyom başlamak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Arma said: Olivies said: diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey İşi bilen biri (tu) Simdi tekrar oynasam mi diye dusundum kara kara, Hc partisi kuruldugunda geleyim diyorum. İlerde kurulursa haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Şık olmuş server, link bulup indirirsem gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olivies said: Arma said: Olivies said: diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey İşi bilen biri (tu) Simdi tekrar oynasam mi diye dusundum kara kara, Hc partisi kuruldugunda geleyim diyorum. İlerde kurulursa haber edin. Hc partisi kanserojen oluyo yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hammerdin ile gelip yargılayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Evet yaa. Hc dönmez sanırım. Mf icin sorc actim bi tane. Kasarız yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olivies said: Arma said: Olivies said: diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey İşi bilen biri (tu) Simdi tekrar oynasam mi diye dusundum kara kara, Hc partisi kuruldugunda geleyim diyorum. İlerde kurulursa haber edin. Hc oynarsak haber ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi diablo oynayan kişiler w3 serverında gözüküyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hepsi ayni server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 http://i0906.hizliresim.com/2009/6/18/5120.jpg şöyle bi hata alıyorum firewall var fakat gerekli izinleri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Of javazon kasasim geldi bi anda-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tesladinimle yargılarım, 2 yard yakınımda duramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 1 chargeadin e bakar o tesladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 geliyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hata veren oldu mu? Singli oynayabiliyorum ama ne battle.net e nede paticige giremiyorum oyun kapaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 rahat girdim ben, sorun olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Oyunu kurup normal oynayinca bir sorun yok. Ne zaman gateway editoru acip yazanlari yapiyorum oyun cokuyor. Cok ilginc. Vista kullanipta ayni sorundan muzdarip olan var mi? ahanda resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ya bi yardim edin bana cok istiyorum oynamak SPAMLARIM BURAYI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mesela starcrafttan warcrafta whisper atılabilio galba diablo içinde geçerlidir aynısı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 DiadanLocke said: Oyunu kurup normal oynayinca bir sorun yok. Ne zaman gateway editoru acip yazanlari yapiyorum oyun cokuyor. Cok ilginc. Vista kullanipta ayni sorundan muzdarip olan var mi? ahanda resim patch hatasi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 En son patch kurulu. Single player aciliyor, battle.nete her sunucuya girebiliyorum ama paticik sunucusunu ayarlayinca gateway editorden. listede gorebiliyorum ama checking version derken oyun kapaniyor bu hatayi verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Of o hata yuzunden 2 gun girememistim oyuna. Ama nedenini hatirlamiyorum inanki. 6-7 sene oldu heralde^^ Oyunlari yukleyip en son patchi yaptin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Oyunu 3. yukleyisim bu, patch de en son surum. Netten bakiyorum cozum yok. Hayir her yere giriyor bir tek paticikte sorun cikariyor. Gateway editor acikken deniyorum, kapaliyken deniyorum yok. bu arada ilginc bir sekilde ilk yukledigimde patch yapmadan acmistim o zaman paticik serverina baglanmisti hatta kullanici adi sifre falan girdim de kapanmisti gene bi sekilde fazla bagli kalamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 firewall fln kapali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar