Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maç yayın ihalesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bence zor elbet paralı kanal alır

trt alıp paralı yapmaz herhalde

yapmaz dimi??????[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Parasız kanal bencede zor, gerçi trt de abartı zengin ama neyse...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
abi trt alsın ama paralı olmasın!!!!!!
MAÇ TRT İZLENİR! tabi eğer dekoder istemiyorsa..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle digiturk ve free tv arasında geçecek de FB ve 6S ortak hareket edeceklermiş ve en çok reyting çeken takımlar olarak daha fazla para isteyeceklermiş..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
digiturk alir ya 600 bilmem kac trilyon para akitmis gecen yil..daha fazlasini verecek olanin cikacagini sanmam.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
n edigitürk almaacakmı ben boşamı weroom aylık o kdr parayı dava ederm walla[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Şifresisz maç yayınlanması bişey getirmez trt ye.

Rai de italyan devlet kanalı maç sırasında şifre koyuyor.Tahminen böyle olucak.

Şifresiz olursa daha güzel ama şifrelide ayrı bi kalite oluyor be :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
aslında reklam paralarından yırtmaz mı beleş yayınlasa?[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 20 Mayıs 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
eskiden boyle maclar sifresizken mac "sirasinda" reklam filan koyarlardi... ne gunlerdi be :P

hala koyuoolar maçı izlioma dam golü atıo top milangaz tüpüne giroo kaleyi göremioz[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

[Bu mesaj SwZ tarafından 21 Mayıs 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 20 Mayıs 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Ayfer hanima tam zoom ederken bi reklam gecer allah! gotur paralariiii.

ehhuehheu spor progrtamimi erotik yayınmı belli olmuo walla kadın bide miniler giymoomu ehhe hehehe[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
AMİN
Mesaj tarihi:
trt nınde ıhaleye gırecegı soylentısını bende duydum ama almazlar heralde almak ısteseler alırlar o ayrı da almazlar heralde ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
  • Yeni Oluştur...