Dementia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadaşlar Merhabalar , forumda muse dinleyen paticik bağımlıları varsa beklerim. Proje tanıtımının yasak olmadığını az önce admin arkadaştan öğrendim. Neyse konuya gireyim. Musemania.org 'u açalı 4 ay gibi bir süre oldu. Siteyi elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışsakta muse severlere ulasamamızdan dolayı biraz geri kaldık gibi. Siteyi ana sayfa ve forum seklinde ikiye ayırdık. Ana sayfada haberleri anında girebileceğimiz bir sistem kodladık. ( anında girebiliyoruz demişsin de ne girmişsin bi söyle bize bakim. ) diyen olursa da haklısınız diyorum. Forumda da phpbb3 tercih ettik , tasarımıyla biraz oynadık. Eğer gelmek ve gerçekten ilgilenmek isteyen olursa çok sevinirim. Hazır The Resistance'ın çıkmasına az kalmışken tüm Muser'ları tekrar toplayalım diyoruz. Forumlarımızda birde Fransız ablamız vardı yabancı bölüme bakan ama gelin görün ki o da ilgisizlikten 2 aydır konu girmiyor. Gelin artık arkadaşlar. =) Bize ayrıca; museturkey.com museturkey.org musefr.com adreslerinden de ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle. b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 muse candir. site de cok guzel olmus tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 çok teşekkür ederim dostum , 2 de bir bekliyorum diyip reklamın şeyini çıkarmıyım ama bekliyorum yani gel euhaeu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 güzelmiş severim muse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 muse sevmem ama bir baktım. site güzel olmuş. başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 buğra napıyon evladım sen burda. sapık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Teşekkürler arkadaşlar. Napıyım Oktar farklılık olsun diye bende geldim. Sapıklığımı paticik forumlarına taşımazsan sevinirim ayrıca =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 güzel olmuş. tembeller için http://musemania.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 teşekkürler moriq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Teşekkürler. Mx kaydı sorununu düzelttik sorunsuz kayıt olabilir olmak isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 elinize saglik guzel site olmus. 2003muydu 4 muydu ne, Bronx a gelmislerdi, raki içirmistim Mathew'a zorla, bardagi saklamistim azimle anı olsun diye... temizlikci makinaya atip yıkamiş. FML!.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Teşekkürler dostum :D Onu yıkayan temizlikçiyi sağ bırakmayacak insanlar tanıyorum valla. Neyse ki bizi o kadar enterese etmiyor uauhua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 olm az bekle biriksin öyle cevap ver lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kurallar bölümünde cevap atarken yezid'e sorun mu yazıyor ? Sorry görmedim, ihraç etme pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 harbiden site süper olmuş..muse'u severim hatta baya çok dinlerim ama öle fankılap sitelerine üye olmak tarzım diildir.. forum morum sarmıyor pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 KillJoy said: harbiden site süper olmuş..muse'u severim hatta baya çok dinlerim ama öle fankılap sitelerine üye olmak tarzım diildir.. forum morum sarmıyor pek... Teşekkür ederim yapıcı yorumun için KillJoy, The Resistance'ın çıkması yaklaşırken forumlara uğramanı öneririm ama. Şarkılar hakkında analiz yaparız baya çünkü. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 anons etmisler yeni albumun cikis tarihini. 14 eylulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Evet. Sayılı gün çabuk geçer modunda bekliyoruz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cok var be abi. en azindan absolution kadar guzel olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Muhtemelen olucaktır. Albümle ilgili muse'un resmi sitesinin forumunda bir çok geyik dönüyor. Şarkı isimleri falan sallıyorlar hatta =D biraz oku derim. Albümde özellikle Origin Of Symmetry kokusu hakim olucak diyorlar. Yani Space Dementia tadında parçalar varmış. Senfoni harikası. Bekleyelim görelim. Önden bir single çıksada dinlesek keşke =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 guzel guzel. eskiye donsunler biraz. absolution albumunden sonra black holes and revelations biraz hayal kirikligi olmustu benim icin. birkac sarkisi disinda surekli dinledigim yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aslında en başta çok eleştirilmesine rağmen supermassive black hole bile bir süre sonra costurur hale geldi cogu kisiyi. Muse'un en büyük sorunu basit müzik yapması ve vokalin hep değerde olması, ingiliz eleştirmenler cok eleştiriyor. Parcalarında ki riffler çogu zaman aynı, solo kalıplarıda cok basit. Ama sahne şovunda müthiş oldukları ve basit te olsa kaliteli iş yaptıkları icin cok seviliyorlar. Yani Muse'un bu saatten sonra hertürlü basımızın tacı olacagını dusunuyorum, kötü albüm yapmayacaklardır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 walla black hole albümünü tek geçerim ben.. bence bütünüyle müthiş.. sözler falanda über.. bkz. starlight haa Knights of Cydonia bence best of ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Black Holes 'te biraz tarzlarını bozdular diye eleştiri geldi. Yani Muse'u ilk senelerinden beri dinleyenler bilirler. Mesela Uno şarkısında ki o amatör ruhtan profesyonellige geçiş gibi tatlar sonraki albumlerinde ister istemez kayboldu. Genede tabi bir çok grupla kıyaslanamayacak kadar iyi işler yapıyorlar. The Resistance'ta umarım eskiye dönüş yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar