Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

musemania.org


Dementia

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Merhabalar , forumda muse dinleyen paticik bağımlıları varsa beklerim. Proje tanıtımının yasak olmadığını az önce admin arkadaştan öğrendim. Neyse konuya gireyim.

Musemania.org 'u açalı 4 ay gibi bir süre oldu. Siteyi elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışsakta muse severlere ulasamamızdan dolayı biraz geri kaldık gibi. Siteyi ana sayfa ve forum seklinde ikiye ayırdık. Ana sayfada haberleri anında girebileceğimiz bir sistem kodladık. ( anında girebiliyoruz demişsin de ne girmişsin bi söyle bize bakim. ) diyen olursa da haklısınız diyorum. Forumda da phpbb3 tercih ettik , tasarımıyla biraz oynadık. Eğer gelmek ve gerçekten ilgilenmek isteyen olursa çok sevinirim. Hazır The Resistance'ın çıkmasına az kalmışken tüm Muser'ları tekrar toplayalım diyoruz.
Forumlarımızda birde Fransız ablamız vardı yabancı bölüme bakan ama gelin görün ki o da ilgisizlikten 2 aydır konu girmiyor. Gelin artık arkadaşlar. =)

Bize ayrıca;

museturkey.com
museturkey.org
musefr.com

adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle.

b.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KillJoy said:

harbiden site süper olmuş..muse'u severim hatta baya çok dinlerim ama öle fankılap sitelerine üye olmak tarzım diildir.. forum morum sarmıyor pek...


Teşekkür ederim yapıcı yorumun için KillJoy, The Resistance'ın çıkması yaklaşırken forumlara uğramanı öneririm ama. Şarkılar hakkında analiz yaparız baya çünkü. Sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen olucaktır. Albümle ilgili muse'un resmi sitesinin forumunda bir çok geyik dönüyor. Şarkı isimleri falan sallıyorlar hatta =D biraz oku derim. Albümde özellikle Origin Of Symmetry kokusu hakim olucak diyorlar. Yani Space Dementia tadında parçalar varmış. Senfoni harikası. Bekleyelim görelim. Önden bir single çıksada dinlesek keşke =D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında en başta çok eleştirilmesine rağmen supermassive black hole bile bir süre sonra costurur hale geldi cogu kisiyi. Muse'un en büyük sorunu basit müzik yapması ve vokalin hep değerde olması, ingiliz eleştirmenler cok eleştiriyor. Parcalarında ki riffler çogu zaman aynı, solo kalıplarıda cok basit. Ama sahne şovunda müthiş oldukları ve basit te olsa kaliteli iş yaptıkları icin cok seviliyorlar. Yani Muse'un bu saatten sonra hertürlü basımızın tacı olacagını dusunuyorum, kötü albüm yapmayacaklardır. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black Holes 'te biraz tarzlarını bozdular diye eleştiri geldi. Yani Muse'u ilk senelerinden beri dinleyenler bilirler. Mesela Uno şarkısında ki o amatör ruhtan profesyonellige geçiş gibi tatlar sonraki albumlerinde ister istemez kayboldu. Genede tabi bir çok grupla kıyaslanamayacak kadar iyi işler yapıyorlar. The Resistance'ta umarım eskiye dönüş yaparlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...