NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://www.highiqsociety.org/iq_tests/ Bu test normal testlerden daha zor, zeki insanlar icin hazirlamislar. 1-2 soruya baktimda baya zor. Aksam bir girisip sonucu yazarim buraya. 124 veya ustu skor yaparsaniz, zeki arkadaslarimiz sizi kluplerine davet edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 poker moker soruyor lan ben nerden bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 109. avarajın üstü iyi sanırım (: bazı ingilizce soruları tam anlayamadım. yoksa ibra 160 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 107. bende ingilizce soruların çoğunu anlamadım hele o sondaki mantık bölümü gibi olan yerde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Moebius transformation vardı tanıdık gerisi yalan dolan sallamasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 120 cıktı. 4 puanla kacırdım yüksek zekalılar üyeliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Random tikladim 112 cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 130 çıktı da üyelik çok yalanmış. önce afferim lan size aslanmışsınız kaplanmışsınız diyo, sonra hadi para ver üye ol diyo. hayır madem o kadar zekiyim niye vereyim ki parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sevgili Kaspar, Uyelik ucretini vermeyerek son testide gectin. Kolpacilari gercek zekilerden boyle ayiriyoruz. Aramiza Hos geldin. Opuyoruz, Pek Zeki Insanlar Cemiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 121 çıktı da, kaç soruyu salladım hatırlamıyorum bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 iq yüksek çıktıktan sonra para verip üye olanların test sonuçlarını düşürüyorlarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 130 aldım dandik bence test. neden dandik bir tek analoji soruları baya zor. bilgi sorularının iq testinde işi ne? pattern matching soruları mantıklı. matematik soruları TAM ANLAMIYLA LEŞ. öyle matematik sorusu yazan adamı bulup döverim ben hepsi ezber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Kaspar said: 130 çıktı da üyelik çok yalanmış. önce afferim lan size aslanmışsınız kaplanmışsınız diyo, sonra hadi para ver üye ol diyo. hayır madem o kadar zekiyim niye vereyim ki parayı abı aptalları yüksek cıkartıp para alıyolar edit: benım 8 cıktı ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Simdi bu zeka sorularini yazan adamlar dahi mi ? Hangi ölcüye göre zeka test edilir ? Bir insanin bikac genel kültür konulari bilmemesi onun aptal oldugunumu kanitlar.. Kolpa bu tarz seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 129 çıktı. tam sınır sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 meh. 124 tam 9 yasindaki super zeki cocuk zaten okumayı yazmayı matematigi sökmustur dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ayrıca zeka tesleri böyle bir kaç soru ile yapılıp sonucu veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 benim 115 çıktı ham okuldan da 70 geliyor, 185 yaptı valla iyiyiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Jahrein said: saçmalık şurda: iq testi okumayı yazmayı yeni öğrenmiş birine bile uygulanabilmeli. yani ezberle bir âlâkası olmamalı. bu kadar basit... matematiğin 4 işlemini bilen ve okumayı bilen 9 yaşındaki çocuk mesela süper zeki olsa bile bunu yapamaz. ha düzgün bi test olsa 160ı çakar 9 yaşındaki süper zeka sonuçta testi online yaptıklarının farkındalar. herkes mutlaka bilerek mi cevaplamalı? arama yapıp aradığını kolayca bulabilmek, nasıl arayacağını bilmek de bir ölçüt olabilir o sorularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 cokiyi said: Random tikladim 112 cikti. Aynen 110 çıktı bende de zuhah rasgele tıklayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 114 çıktı ühü ama ingilizce anlamadığım bi sürü şey vardı terim olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 123 çıktı ama anlamadıgım dolu terim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 2 cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 salladım 101 çıktı bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 einstein çıktım solo rtestte.. o kabul olur mu? sadece 3 çentik bıraktım tablada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar