Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

International High IQ Society- Gordugum En zor zeka testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.highiqsociety.org/iq_tests/

Bu test normal testlerden daha zor, zeki insanlar icin hazirlamislar.

1-2 soruya baktimda baya zor. Aksam bir girisip sonucu yazarim buraya.

124 veya ustu skor yaparsaniz, zeki arkadaslarimiz sizi kluplerine davet edebiliyor.
Mesaj tarihi:
130 çıktı da üyelik çok yalanmış. önce afferim lan size aslanmışsınız kaplanmışsınız diyo, sonra hadi para ver üye ol diyo. hayır madem o kadar zekiyim niye vereyim ki parayı
Mesaj tarihi:
Sevgili Kaspar,

Uyelik ucretini vermeyerek son testide gectin. Kolpacilari gercek zekilerden boyle ayiriyoruz. Aramiza Hos geldin.

Opuyoruz,

Pek Zeki Insanlar Cemiyeti
Mesaj tarihi:
130 aldım dandik bence test.

neden dandik bir tek analoji soruları baya zor. bilgi sorularının iq testinde işi ne? pattern matching soruları mantıklı. matematik soruları TAM ANLAMIYLA LEŞ. öyle matematik sorusu yazan adamı bulup döverim ben hepsi ezber.
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

130 çıktı da üyelik çok yalanmış. önce afferim lan size aslanmışsınız kaplanmışsınız diyo, sonra hadi para ver üye ol diyo. hayır madem o kadar zekiyim niye vereyim ki parayı

abı aptalları yüksek cıkartıp para alıyolar

edit: benım 8 cıktı ordan biliyorum
Mesaj tarihi:
Simdi bu zeka sorularini yazan adamlar dahi mi ?
Hangi ölcüye göre zeka test edilir ? Bir insanin bikac genel kültür konulari bilmemesi onun aptal oldugunumu kanitlar..

Kolpa bu tarz seyler.
Mesaj tarihi:
Jahrein said:

saçmalık şurda:
iq testi okumayı yazmayı yeni öğrenmiş birine bile uygulanabilmeli. yani ezberle bir âlâkası olmamalı. bu kadar basit... matematiğin 4 işlemini bilen ve okumayı bilen 9 yaşındaki çocuk mesela süper zeki olsa bile bunu yapamaz. ha düzgün bi test olsa 160ı çakar 9 yaşındaki süper zeka

sonuçta testi online yaptıklarının farkındalar. herkes mutlaka bilerek mi cevaplamalı? arama yapıp aradığını kolayca bulabilmek, nasıl arayacağını bilmek de bir ölçüt olabilir o sorularda.
  • Yeni Oluştur...