Reksa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bugün sabah 10:00 itibariyle internet yayınına girmiş bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde uyduya geçilecekmiş. www.bursasportv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Tüm gün Beşiktaş karşıtı yayın verirler,izlemek zevkli olur aslında sadfsda böyle bursa'nın beşiktaş'i yendiği maçlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 DarKRideR said: Tüm gün Beşiktaş karşıtı yayın verirler,izlemek zevkli olur aslında sadfsda böyle bursa'nın beşiktaş'i yendiği maçlar falan sen o gözle izlemeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 İlk mesajdan flame, lol. sonra biz bursaspor'u ciddiye almıyoruz, onlar bizi rival olarak görsün. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Masquerade said: İlk mesajdan flame, lol. sonra biz bursaspor'u ciddiye almıyoruz, onlar bizi rival olarak görsün. xD sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hayırlı olsun, darısı diğer takımlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 valla bende bursaspor-beşiktaş düşmanlığını ciddiye almıyorum,hatta görmezden geliyorum fakat şurası gerçek ki holigan veya çapulcu diye lanse ettiğimiz taraftarlar bariz bir şekilde kin duyuyorlar karşılıklı olarak birbirlerine,yani gözden kaçmaz birşey, hatta bizim çapulcu başkan demirören'de 16 numaralı formayı kimseye vermiyor,oyuncular alamıyor o yüzden.Araştırdım internette bursa'nın plakası diye vs. yazıyordu,FM'de bile alamıyorsun yani sadfsad Bursa'da da ne bilim pek bilmiyorum o taraftarları ama okulumdaki bursalılar gibiyse çoğu aynı şey orada da var :P Ha benim umrumda mı ? Değil severim Bursa'yı ama o kanaldan da başka birşey beklemem ki genelde takımların kanalları kendilerince düşman oldukları takımlara karşı başarılarını vs. komple gösterir,bkz. BJKTV,GSTV özellikle FBTV Bursa farklı olacak diye beklentimde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://www.bursasportv.com/index/video/vid/114/Bu_Deplasman_Unutulur_mu? izlemedim ama direk bjk deplasmanını koymuşlar asdfsda dur izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Şöyle bir bakıym dedim, konuşan adam çıkıp "Bursaspor, semt takımlarından sonra türkiyenin en büyük şehir takımıdır" dedi kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dünyada sadece 2 tane gerçek şehir takımı var. biri napoli diğeri trabzonspor. kendi şehirlerinde başka takım yok diye. bunuda tv de duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 akçaabat sebat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ofspor var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ankaraspor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 galatasaray da televizyon alıyomus tüm yöneticiler toplanmıs lokale bi tane 57 ekran tv almıslar lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mulgear6 said: galatasaray da televizyon alıyomus tüm yöneticiler toplanmıs lokale bi tane 57 ekran tv almıslar lolololol heahaeheajhaeheahea mükemmel espri ehaehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mulgear6 said: galatasaray da televizyon alıyomus tüm yöneticiler toplanmıs lokale bi tane 57 ekran tv almıslar lolololol hahahahahahah cuk ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bursaspor taraftarının büyük kısmı kavga, şiddet yanlısıdır, bursalı olarak yıllardır gördüklerim bildiklerim bunlar. Olmayanları tenzih ederim tabii. Beşiktaşlı bi kısım da az değil tabi. Al birini vur ötekine modu. Ha konuya dönersek, hayırlı uğurlu olsun. Yemyeşieell.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 YEMYESIL, INCILER. of, adamların don almaya paraları yok afaik, paso borç harç haberi çıkıyor basında. ama tv kurmuşlar. gelir olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar