Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 said: Arkadaşlar dün bir konu açmıştım mount konusunda ve yine aynı ciddiyetle bu mount işine ciddi ciddi kafayı taktım çünkü dreadsteed görevini aldım ama bu görev searing gorge a git diyor bende aradım dolaştım gitim gezdim girmediğim delik kalmadı ama yok arkadaş sanki yerin dibine girdi Etrafın ideolojisine baktım ama hiçbir tarafta geçiş yook DAğlardan tırmanmaya çalıştım ama dağlar geçit vermiyor En sonunda kara kara düşünürken aklıma loch modan geldi az önce oraya da gittim orada da yok flight pet de yok loch modan da bir kapı var ve bu kapı kilitli anahtarını da bulamadım ismi key to searing gorge sizce oraya nasıl geçebilirim Ayrıca bu acil bir durum zamanımı yemeyin pardon ama gitmem gereken yer burning steppes dh'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 OFF O NE ALJKASLKFASFŞİSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 said: pardon ama gitmem gereken yer burning steppes BU NE?? BUUUUU NEEE???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ya bilmemesi ayıp değilde Etrafın ideolojisine baktım ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 üzülüyorum böyle belli kesmin anladığı geyikler dönünce asdasdas wow falan bilmiyorum ben aşağıya bi açıklama atsanıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 etrafın ideolojisi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 uasdhashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 zamanını yemeyin lan çocuuun bi de çocuk şizofren pardon ama gitmem gerkeen yer burning steppes yazmış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 of çok fena ya, nasıl bi nesil yetişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 allahım bu çocuğu yanına al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olay ne olm biri anlatsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Benide gemiye biletle biniliyo diye yemislerdi ilk zamanlar, 2-3 saat bilet aramistim wetlandste:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Olivies said: Benide gemiye biletle biniliyo diye yemislerdi ilk zamanlar, 2-3 saat bilet aramistim wetlandste:( hahaha bende arkadaşı kandırmıştım. Account aldı sacma sapan bir nick yazmıştı dedi sonra yeni karakter acarım değilmi dedi evet dedim. Actıktan sonra dedim sadece 1 hakkın varmış onuda kullandın bu karakter ile oynamak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adam etrafın ideolojisine bakmış işte, bunlar alliance mı, horde mu diye? Gayet doğal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gangren said: Adam etrafın ideolojisine bakmış işte, bunlar alliance mı, horde mu diye? Gayet doğal :p oh püfür püfür esiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 AHhahaahahah etrafın ideolojisi ne ya hgasdghdgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: üzülüyorum böyle belli kesmin anladığı geyikler dönünce asdasdas wow falan bilmiyorum ben aşağıya bi açıklama atsanıza :P fede said: olay ne olm biri anlatsın lan http://img191.imageshack.us/img191/7240/nasil.jpg kırmızı çizgiler başarısızlıkla sonuçlanan denemeler açık mavi çizgi adamın sorusunun cevabı yeşil çizgi ise adamın varmak istediği yere gitmesi için en az zaman isteyen yol kuşla uçulan yerleri kesik çizgiyle gösterdim bişey değil jadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 repleri basıyorum terazine, abandım (tu) teşekkürler harbi acayip merak etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aa ben bunun tam tersini yapmıştım. dun morogtan yukardaki yere çıkmaya çalışırken 1 saat filan dolandım sadece dun moroghta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi yalnız haritanın o kısmında dehset bi ulasım sorunu yaratmıs blizz. ilk basladıgımda ben de baya kasmıstım bu bolgeler arasındaki gecisleri bulabilmek icin. ama etrafın ideolojisine falan bakmadım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Vanilla BC'de Kargath'tan geçiyordu bir de Alliance, g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 morgans vigil den gitmiyomuydu ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 oranın flight path'i yoktur diye şey ettim, ilk kez gidiyomuş malum. zaten oranın flight path'i olsa niye sorsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adam hordesa bulamaması normal yalnız, ben vanilla zamanında roguela badlandse gitmeyi denemiştim de loch modan'a geçmek için denizin kıyısından yüzmeye falan kasmıştım, hatta SW limanının ilk halini gördüm denizden yüzerek. (sw'nin tam altında ufacık bir kulübe ve bir iskele vardı o devasa liman oyuna eklenene kadar) 3-4 saat harcamışımdır belki Loch Modan geçidini bulana kadar ne yalan söyleyeyim eheh. En son Burning Steppes'ten BRD'nin ordan girdiydim yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar