Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yahu kurayım dedim yaz geldi hem öğrenirim dota'yı belki diye, ama kurulum tamamlanıyor,cd'yi tak diyor. cd takılı zaten. çözemedim.bi de w3 orjinal değil ama FT orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 denedim şimdi FT yüklemeden önce de açılmıyor RoC versiyonu.cd'Yi tak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 crackte hata yapmiyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 teşekkürler zeytinler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 server kapalı mı şu an? tıklıyorum girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aga server için gerekli olan dosyayı kurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kurdum şöyle hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nedankonun koyduğu dosyadaki w3l.exe'yi çalıştırmam mıgerekiyor? öyleyse eğer o dll hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 evet w3l die bi dosyayı attın dimi w3 e,ondan sonra w3l ye tıklıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dll hatası veriyor işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 wepla installerla kursaydın, tek tek atınca sorun çıkabiliyodu dlllerde değiştirmemen gereken bi dll var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şimdi kursam wepla installer'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o w3l yi atma. sadece regi çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şimdi kursan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hmmm,abi dll hatası vermemesi lazım,konu ile ilgili acılan birkaç topak olcaktı,onlara baksan belki problemin çözümü vardır. işin ehli gelmiş bana laf düsmes artıkım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 olur vet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: o w3l yi atma. sadece regi çalıştır.abi attım bile işte çok geç =) indiriyorum weplayı ok bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aynı hatayla bende karşılaşmıştım WBNet Loader buldum netten biyerden, onu kurdum, sonra üstüne paticik reg'ini çalıştırdım Wbnet'in w3l'sinden giriyorum çalışıyor. paticikteki bozuk pis kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 wepla installer çözdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Önüne gelen dotaya baslıyor. Tam noob mekanı oldu daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 k bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Pyro said: Önüne gelen dotaya baslıyor. Tam noob mekanı oldu daha da gelmem. vaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar