Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya kısaca abi kadın, kız, female.. bir çiçektir. Ona çok değer vermen lazım.. Bir çiçek gibi bakman lazım. Yoksa zaten aşkın anlamı kalmazki..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 eee gezmek konusunda napalım peki abi?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 doğru tabi gezmek falan ayrı şeyler... Şimdi gezmek yani benim bildiğim şeyler hep Edi ablamızın dediği şeyler aklıma başka hiçbirşey gelmiyor da derken geldi. Edi aplamız pek romantiğe girmemiş.. Bizim burda bi havuz var, öyle imkanı olan arkadaşlar gecenin 1'nde falan havuzda buluşsunlar.. yanlarında şarap.. getirsinler.. yatsınlar ve hava da açıksa muazzam bir manzara.. hem havuz hem yıldızlar hem de "ay" 'ı izleyerekten süper bir gece geçirsinler. PS: öyle cinsellik minsellik falan bahane.. Zaten sırf onu yapmak için çıkıyosan biriyle sen öl yani.. yok yok abarttım galiba da yani sonuçta kızı.. öhm.. çiçeği gerçekten seviyorsan zaten ona karşı öyle "lusty" duygular hissetmezsin. Mesela ben ilk aşık olduğum zamanı hatırlıyorum (gerçi o kadar geç diil bi kaç ay önce :p) benim dizlerimin bağı çözüldü abi böyle kızla daha konuşmadan kızı ilk gördüğüm an "HSSTTİRR" oldum.. sonra tenefüsleri ben sırf kızı seyretmek için çıkar tek başıma otururdum bi köşede.. Malesef bazı saygısız şerefsizlerin yaptığı işler sonucunda aramızdaki bir bağ kurulması imkansız oldu... neyse işte dediğim gibi romantizm güzel abi ben taktir ediyorum. Ki bende mesela az bulunan bir özellik varmış, ben böyle olaylarda kendimi hiç önemsemem sırf karşımdakinin rahatı veya zevki beni ilgilendirir. Bundan başka, yemeği kendin yap, yemeğe çağır, romantik bir ortam yarat. sonra yaptığın yemek konusunda dalga geçin falan.. Kalabalık olmayan yerlerde, mesela kendi evinde başka kimse yoksa.. film seyredin.. illa korku olması gerekmiyor drama da olur.. bi de literally gezin dolaşın abi, tarabyadan yeniköy, ordan bebek sahilleri muazzam yerlerdir. Gidin güzel manzaralı bir restorantta başbaşa yemek yiyin böyle mumlar, akşam olsun.. çoook şey var yapılabilecek.. önemli olan, onla geçirdiğin zamana saygı duyman.. o zamanı taktir etmen işte[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: edi, 04 Haziran 2004 22:14 tarihinde demiş ki: aklimda kalan tavsiyelerimi yeniden yazayim ve tekrar belirteyim tarafimca denenip onaylanmislardir: 1) birlikte yemek yapin Bu çok keyifli birşey, cidden öneririm ben de. Hatta eğer ilişki epeyce geçmişi olan bir ilişki ise; yani işte siz onun o sizin arkadaşlarınızın yanında rahat edebiliyorsa en güzeli bir başka çifti evinize yemeğe davet etmek oluyor, denedim onayladım ben =] said: 3) birlikte ayni kitabi okuyun, tartisin sonra uzerinde Edi bu süfer fikirmiş hakikaten, en kısa zamanda yapılacaktır ;]
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tuna kiz arkadasinla fhm okumak nasıl bi hayvanlıktır onu izah eder misin :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Birlikte paten kayın, sakız çiğneyin, maça gidin, bilardo oynayın, yemek yapın[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
narin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Oha artık ya kız arkadaşınla napcağını biz mi sölicez sana dicem ama millet sölemiş valla .. Herkesin kız arkadaşıyla yaptıkları yada yapıcakları şeyler özeldir .. Kime ne senin kız arkadaşınla napcandan ? Yolda tinerci gelse " abi yengeyle neden öpüşmüosunuz ? " dese " aa bak çok iyi fikir ; hadi öpüşelim mi ? " diceksiniz.. Ya böle "gıcık" bir ifadeyle yazdığımı biliyorum çünkü kız arkadaşınla napıcağını bilmemek komik bi durum ya.. İnsanın böle bişeyi sorması için ya mutli-anti-sosyal olması lazım .. Yada 20-25 yaşına gelipte kimseyle çııkmamış , şu an bi ilki yaşıo olması lazım.. Genede sölüyorum , hatta bi önceki threadde de söledim hatta herkes tepki göstersede gene söliyeceğim belki yalnış ama ; ben bu tarz (bknz : "kız arkadaşımla napıcam ?" , " Beni öpmeye çalıştı nası karşılık vermeliyim ? " , " bir kızla nasıl çıkılır ? " konu başlıklı threadler ) threadlerden tiksinti duyuyorum .. Ve bu açılan threadlerin saçma olduğuna inanıorum... P.S:kimseyle polemiğe girme niyetim yok 300 kere belirttim ; lütfen kimse abuk sabuk tepkimesin..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Iyi de herkes fikir verir, öneri getirir, sen kendi ilişkinin süzgecinden geçirip kendine uyanları alır kullanırsın. Mesela Edinin kitabı beraber okuma önerisi çok hoşuma gitti benim, yani aynı kitabı okuyup sonra tartışma gibi algılamadım ben o öneriyi; bir sabah keyifli bir müzik ve içecek abur cubur eşliğinde sefkilimle oturup bitirene kadar aynı kitabı karşılıklı aynı anda okumak olarak yorumladım, cazip geldi. Yapacağım ilk fırsatta da cidden. =]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Benim kız arkadaşımla başlarda genellikle yaptığım şey denize karşı oturup mal mal bakmaktı. Sonradan alıştık kaynaştık hertürlü konuyu konuşuyorus hertürlü aktifiteyi yapıoruz (idik) .[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
narin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Nefr, 05 Haziran 2004 17:22 tarihinde demiş ki: Iyi de herkes fikir verir, öneri getirir, sen kendi ilişkinin süzgecinden geçirip kendine uyanları alır kullanırsın. Fikiri alıp kullanmak başka , bundan yararlanmak bambaşka : Bence kız arkadaşınla ne yapıcağını bilmemek ile bilip de başka fikirlere ihtiyaç duymak bambaşka .. Benim burda aksettirmeye çalıştığım şey " Aaa yapmayın birbirinize , neler yaptığınızı anlatmayından " çok öte ki nefr senin bunu anlamış olduğundan şüphem yok .. Genede tekrar açıkliyim kız arkadaşınla neler yapabileceğini yada neler yapman gerektiğini bilmemek ile diğerlerini dinlemek ve ilişkisini buna dayanarak yönlendirmek arasında ince bi çizgi var.. Yani benim korkum bu threadi açanın kız arkadaşıyla ne yapıp yapmadığını bilmemesinden öte böle bi forum açarak ne kadar kötü bir " benim kız arkadaşım var , evet var bu bi gerçek ve onunla ilgili bi thread açiyim millete onunla beraber neler yapıcağımı soriyim" imajı vermesi ... Çünkü bi imajın diğer adı "hanzo" ... P.S:karpuz boşuna anlınma söz ettiğim " sen hanzosun " değil threadin bana öl gözüktüğüdür..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ama burada sorulan da zaten senin doğru olduğuna inandığın şey; yani fikir verilmesini isteme. Bu mantıklı birşeydir, herkesin orjinal fikirleri -edi ;]- ve hatta bunun ötesinde bilinmeyen ama önermeye değecek mekanları -arkeyn- olabilir. Buradaki önerileri hiç kimse karpuz ve kız arkadaşına uygun olduğu için yapmıyor -hangimiz tanıyoruz ki zaten bu çifti-, herkes kendi zevk aldığı şeyi yazıyor ve seçme şansı tanıyor. Karpuz buradakileri kendi ilişkisine uyarlamadan; fikir olarak değil de şablon olarak alırsa eşşeklik etmiş olur, ama bunun dışında topic ve amaç bence son derece mantıklı ve yararlı olduğu da ortada. En azından bana ;]
narin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Nefr, 05 Haziran 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Karpuz buradakileri kendi ilişkisine uyarlamadan; Benim bahsettiğim olayda bu ; thread böle olmasa bile belki böle bi imaj veriyor benim hoşuma gitmeyen de bu kısmı..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ya ben böyle yazdım mazdım yardım ettim de, yazarken anılarım falan canlandı be abi.. Arkadaşlar bişey isticem hehe, son zamanlarda baya bi sınavdı sitresti falan derken.. BANA KIZ BULUN!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 heyyt paticiği sen ........ mi sandın tıttıtıtıttııt:yapma:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Uzun eşşek oynayın, en güzeli...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
nostabinda Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Formula-1 yarışı izlerken biranızı yudumlayın :)[signature][hline]..::Respect::..
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Natural_Jedi, 06 Haziran 2004 00:16 tarihinde demiş ki: heyyt paticiği sen ........ mi sandın tıttıtıtıttııt:yapma: lol
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 karpuz sakın kıza, be nette paticik diye bi yere takılırım falan deme :) ondan sonra açacağın topic "abi kız benden ayrıldı yapılacak aktiviteler neler?" olur, aman dikkat =)[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 En güzeli al eline bi atlas coğrafya çalışın. ;) Hem ona faydası olur hem sana, hem geçen gün şikayet ettiğin olayı düzeltirsin, hem de sen de kıbrısla papuayı karıştırmazsın :D[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Rewendor, 06 Haziran 2004 02:30 tarihinde demiş ki: hem de sen de kıbrısla papuayı karıştırmazsın :D rew senin kafana sıçarım ama ha! gineyle girneyi karıştırdım papuayla kıbrısı karıştırmadım.. öküze bak ya medya gibi çekiştire çekiştire ne hale getirdi ufak bi harf eksikliğini...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben yeni gine deyince kıbrıslı mısın yani demedin mi karpuzum coğrafya özürlüm? :D[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar