Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aslansın,kaplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: alayına giderim sakata gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 beyler kavga çıktı koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kim dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 valla konuşcam bişi yapmıcam. şşşşt O el inecek indir lan o eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şu yüksek bitsin bir sene ders mers istemiyorum girip bir yere çalışayım seneye doktoradan devam derim diyorum ehe hatta doktorayı kazanırsam direk donduruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yaz okuluna 720 ytl verdim ^^ ellerimle verdim hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 CthuLhu said: 12 ders aldım 2 tane geçtim :mimi oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 13 ders aldım 1'ini verdim. I WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 TBB açıklanmış DarKRideR, nedir durum xD :nicki böyle kopyala yapıştır yapınca pek de bi garip oldum, neyse: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abi bilgisayardan 75 ile geçtim haber üretimden ve ingilizce a2'den de geçmişm psikolojiden %90 geçtim felsefe'den de %50 diyelim temel fotoğrafta o hamza kolpacısı var,duymuşsundur namını asdfasd bi o kaldı ama ondan da geçtim. Haber üretim'den geçtim ya başka birşey istemiyorum.A2'de finallerde 6,bütlerde 2 kişi geçmiş biri benim sadfdsa Haber üretimde 94 kalan 16 geçen yine, off güzel oldu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 CthuLhu said: 12 ders aldım 2 tane geçtim :mimi vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 caner lan feci mutlu oldum, ağlayasım geldi lan,ama 3 ders daha var işte bir yandan,üçünü de verirsem sana benden bira lan,2 tane de ıslak hamburger çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Werewolf said: 13 ders aldım 1'ini verdim. I WIN Oha. Çok başarılısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ok baps. unutmam bunları bak. benim de 2 tane büt var. ikisini de geçersem kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Cantona said: Werewolf said: 13 ders aldım 1'ini verdim. I WIN Oha. Çok başarılısın. Bütlerden 1'ini kurtardım, kaldı 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hayatımda hiç bi dersten kalmadım, en düşük yazılı notumu lise1'de fizikten aldım, 48'di o da. siz tembel çaşıtlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sdfsda bu seneye kadar bende kalmamıştım da işte,saçma şeyler yüzünden okulu çok boşladık :( yoksa onur belgeli lise öğrencisiydim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 düz liseden onur belgesi alıp artizlik yapıyorsunuz. alın ben eskiden de böyleydim işte. müzikten 1 almışım, almancam ise 4 (almancadan 4 almak büyük prestijdir hazırlıkta) rezalet. http://img200.imageshack.us/img200/3809/img1138a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 müzikten 1 getirmeyi nasıl başardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hocaya mı yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahahah hikayesi daha da komik. bu 5 çizgi (yanlış hatırlamıyorsam porte) üzerine bir takım nota dizilimleri (hatırlamıyorum) ezberleyip sınavda da onları geçirmemiz bekleniyordu. ilk sınavda herkes kopya çekti ben çekmedim, 1 aldım. ikinci sınavda herkes hardcore kopya olayına girdi ben kopya çektim, yine 1 aldım. kopyaları karıştırdım mı ne öyle bişi olmuştu. sonra ikinci dönem hoca benimle bir arkadaşımın notunu karıştırdı, ona 1 verdi bana 5 te öyle yırttım diye hatırlıyorum. edit: gördüğünüz gibi müzik ile bu derece alakam yok (5 çizgi). yazdığımı bi okudum da, kendimden iğrendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "roket adam" said: ilk sınavda herkes kopya çekti ben çekmedim, 1 aldım. ikinci sınavda herkes hardcore kopya olayına girdi ben kopya çektim, yine 1 aldım. kopyaları karıştırdım mı ne öyle bişi olmuştu. ahuahauhauha kahretmesin rezilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DarKRideR said: abi bilgisayardan 75 ile geçtim haber üretimden ve ingilizce a2'den de geçmişm psikolojiden %90 geçtim felsefe'den de %50 diyelim temel fotoğrafta o hamza kolpacısı var,duymuşsundur namını asdfasd bi o kaldı ama ondan da geçtim. Haber üretim'den geçtim ya başka birşey istemiyorum.A2'de finallerde 6,bütlerde 2 kişi geçmiş biri benim sadfdsa Haber üretimde 94 kalan 16 geçen yine, off güzel oldu güzel oh iyiymiş yahu. ben de vermişim tbb'ni 65 ile sonra haber üretimi bütlerde verdim. açıklanmayan bi psikoloji kaldı -ki bütü gayet hoştu- onu da verirsem böyle temiz geçiyore ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 biz resim dersinde atölyedeki saati zile 10-15 dakika varken ileri alıyoduk. sonra hocaya da; "hocam zil çalıcak, 1-2 dakika kaldı. izin verseniz de yemeğe insek" diyorduk, hoca da kabul ediyodu ffsdg. arkadaşlar bokunu çıkartıp zile 25-30 dakika varken ileri aldılar saati, hoca kıllanıp telefon saatine baktı ve harraslandıgını anladı. :( ve tüm erkeklerin sözlüsüne 05 vermişti ahahhaha. sonra sildi allahtan. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar