Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bu dönem aldığımız 9 dersten 6'sında kalmışım lan,bunalıma girdim an itibariyle.(gerçi bir tanesinin sonucu açıklanmadı hala ama sınıfta 13 kişi geçmiş,84 kişi kalmış alttan alanlarla birlikte) Açıklanmayan da Temel Bilgisayar Bilgisi diye,vizem 80'di ama ne bilim,javaydı ottu boktu sordu 13 kişinin arasındaysam sevinecem, Temel Fotoğrafçılık vardı ( evet ilk senenin dersleri).Efsanevi bir kağıt doldurmuştum,vize 45-final 50 vermiş bırakmış lavuk... Felsefe ve Psikolojici hoca herkesi bırakmış neredeyse, A2 ingilizce var,2 puanla kaldım ... Haber Üretim var,zaten onu geçen okulu bırakıyor bizde,12 kişi geçti bu dönemde, LA NOLİ LAN, Geçen dönem bütlere ders bırakmayıp sınıfı geçen tek kişiydim bölümde,bu sene noluyor ... Liverpool'u harika bir oyunla 2-1 yenip,bir maç sonra da gidip 8 yiyen Beşiktaş performansına büründüm... 9 dersten 6'si ne ya,eve 3 tane var demiştim 4 tanesi açıklandığında,bugün 1 tanesi kesin,2 tane daha geldi. Lise hayatım boyunca onur belgesi alıp,derece ile okulu bitiren ben,aile kabul edemiyor tabii ... 3 derse bile üzüldüler lan ... ... ... ... 3 tanesini versem yeter aslında da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 which skul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kou aka. Kocaeli Üniversitesi neyse ingilizce bütü var 1 saat sonra,çıkayım okula ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 üniversiteye hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Haber Üretim Süreci; 50-40 kaldım Psikoloji; 50-40 kaldım. Temel Bilgisayar Bilimleri; İstatislikler 13 kişi geçti diye gösteriyor. Ödevi falan yapmıştım ama bakalım. Moralim bozuldu ciddi ciddi, şimdi de yarın için Haber Üretim Süreci'ne çalışıyorum. Psikoloji'den de bi dünya konu var böyle, o yüzden vize ve finallerde çıkan sorulara çalışırım ancak. Püf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bende lineerden geçmişim. huaaaa cok mutluyum laaan. asdasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 lan kesin geçerim dediği hoca bıraktı. :/ 85 vize 30 final. eben. dalga geçiyo adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Benden sana tavsiye, kesinlikle doğruyu söyle. Söylemediğin dersler çok başını ağrıtır sonra, bizzat kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ya söylesem üzülürler kızacaklarından değil,vererim büyük ihtimal yarısını hatta belki 5 tanesini ondan sonra söyleyecem zaten,veremesem de söyleyecem de işte bakalım. Neyse çok uykusuz kalmıştım biraz uyudum,akşam full ders çalışayım asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 lan en azından büt şansınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yarın 2 tane var,çalışıyorum sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 6 da 6 yaptım bu dönem. nerf me! mali tablolar analizi makro iktisat uluslararası işletmelerde finans yönetimi işletme politikası iş hukuku nutuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Dersten kalmak nasıl bir his bi tadamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kütle enerji denklikleri : girmedim bile finale fizikokimya : kaldım açıklananlar böyle, sanırsam 2 ders flm geçecem edit: 9-10 ders alıom heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 12 ders aldım 2 tane geçtim :mimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hocalara göre oynamayı öğren , Türkiye burası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lan geçerim dediğim dersten büte kalıp, kalırım dediğim dersten de geçtim. bravo bana. sadf ama abi adamın dersinin adı muhasebe denetimi. ben muhasebeyi düzgün mü biliyorum da denetimini yapacam lan!? bi de parşömen kağıdı gibi a3 kağıda basıyo soruları adam. kağıtta kayboluyorum. sondaki 4 sorudan 3ünü cevapla demiş ben 4ünü de yapmıştım. sdf görmemişim öyle yazdığını kaybolmuş gitmiş kocaman kağıtta. neyse böle işte. ben işe döniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yrn 3 sınavm var. daha başlamadım. ne zaman bitcek bu sefil hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kolaysa başına fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fes başıma fes başıma püskülü ben olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sarı şahinle git fede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 alayına giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar