dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ataşehir e en yakın enrdeyse orda olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 maç bi aksilik olmassa bostancı-göztepe-kadıköy taraflarında bi yerde olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Holy said: yeterli çoğunluk sağlarsak özgürlük parkında yapalım çok büyük orası ya öhe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sen geliyon mu onu söle hakan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gelicem gelicem. tam öss sonuçlarından sonra oluyo zaten. ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 işte orda 8-8 9-9 oynanabiliyor ancak. daha önce gelmek isteyip dışarda kalan arkadaşlar da olursa herkes gelsin herkes oynasın gibi bir şey düşündüm ben. ha bir de ufak hatırlatma yapıym 7-7 olursa göztepe benzincisinin arka sokağında hilal'de olucak. muhtemelen 9-10 / 10-11 gibi bir saat, 12 ytl kişi başı saha ücreti olacak. özgürlük parkında kişi başı 4ytl yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 illa 8 - 8, 9 - 9 olsun süper olsun derseniz, az çok adam çıktıktan sonra üstünü tamamlarız derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 12 kişi falan var zaten şu an. maça en az 1 hafta olduğuna göre toplanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aa maç.. nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yazın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 17-18 inde bende varım o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bence cumartesi özgürlük parkına gidip konuşıym ben :) eksik kalanları dışardan tamamlarız nasıl olsa herkesin tanıdığı birileri oluyor. saat olarak 10-11 diyorum ben. bir saat erken olsun mu yoksa iyi midir ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Beni de yaz. Saat olarak güneş olmasın başka birşey istemiyorum eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Evet güneş olmasın. Özgürlük Parkı nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 günü belirleyelim de, gelirim fırsat olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dreagloth said: Evet güneş olmasın. Özgürlük Parkı nerede? Göztepe olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 anadolu yakası-selamiçeşmede özgürlük parkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hatta şunu da yazayım sdfs Halı Saha Kullanımı Halı sahayı kullanmak için parkın batı kapısındaki güvenlik binasında Hafize Hanım veya Nihat Bey'den randevu alabilirsiniz. Futbol topu ve formalarınızı getirmeniz gerekmekte. Parkta ayrıca forma ve top yok. Halı saha kullanımı hafta içi 30, haftasonları 50 YTL. Abonelik sistemi bulunmuyor. Hafta içi bizzat gidip randevu alıp ödeme yapmanız gerekiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Özgürlük Parkı: 0216 567 4875 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 şimdiden 15 kişi falan oldu galiba. kesin bu sahada yapalım. bu arada top yokmuş. var mı güzel bi topu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 16-18 kişi maç yapıcaksınız 3-5 lira toplayın alın bitane daş gibi top :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 güvençte top vardı ne son nike top ama olmazsa hakkaten bu maç 10 ar toplayalım herkesten arta kalan parayla top alalım sürekli oynuyoruz nasıl olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bir de yarın sabah gidip sahayı alıcam ben. Tam bir net tarih ve saat söylemek için son şansınız =) cumartesi akşamına alsam uyar mı herkese 10 - 11? farklı bir fikir gelmezse bu saate alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence 18i 10-11 gayet uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 göztepede gece maçı almayın derim.. ik ikere maç yaptım iksinde de her ne hikmetse tam benden sornaki maç tinerci kılıklı heriflerin maçıydı zaten bir kısmı kafayı çekmiş gelmiş belli.. ikinci maçta herifler oynadığımız topu istedi direndik ama baktır arkada bir kaçı elinde kelebekle fln oynuyor tırstık topu bıraktık.. allahtan dandik ucuz yedek topdu o.. sorna tövbe dedim.. o değil eşşoğlusu bekçi de bizi bıraktı kaçtı göt yavrusu.. sözde bekçi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hatta koly mümkünse 7-8 8-9 maçı al daha güvenli olur hem hava da serinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar