Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksek Halısaha Maçı V7.5 (a.k.a azmo istanbulda)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

işte orda 8-8 9-9 oynanabiliyor ancak. daha önce gelmek isteyip dışarda kalan arkadaşlar da olursa herkes gelsin herkes oynasın gibi bir şey düşündüm ben.

ha bir de ufak hatırlatma yapıym 7-7 olursa göztepe benzincisinin arka sokağında hilal'de olucak. muhtemelen 9-10 / 10-11 gibi bir saat, 12 ytl kişi başı saha ücreti olacak.

özgürlük parkında kişi başı 4ytl yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta şunu da yazayım sdfs

Halı Saha Kullanımı

Halı sahayı kullanmak için parkın batı kapısındaki güvenlik binasında Hafize Hanım veya Nihat Bey'den randevu alabilirsiniz. Futbol topu ve formalarınızı getirmeniz gerekmekte. Parkta ayrıca forma ve top yok. Halı saha kullanımı hafta içi 30, haftasonları 50 YTL. Abonelik sistemi bulunmuyor. Hafta içi bizzat gidip randevu alıp ödeme yapmanız gerekiyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Özgürlük Parkı: 0216 567 4875
Sosyal ağlarda paylaş

göztepede gece maçı almayın derim.. ik ikere maç yaptım iksinde de her ne hikmetse tam benden sornaki maç tinerci kılıklı heriflerin maçıydı zaten bir kısmı kafayı çekmiş gelmiş belli..

ikinci maçta herifler oynadığımız topu istedi direndik ama baktır arkada bir kaçı elinde kelebekle fln oynuyor tırstık topu bıraktık.. allahtan dandik ucuz yedek topdu o.. sorna tövbe dedim.. o değil eşşoğlusu bekçi de bizi bıraktı kaçtı göt yavrusu.. sözde bekçi işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...