Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzel bi bolum kazandiktan sonra ossye tekrar tekrar giren homoseksueller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaaa şimdi güzel bir bölüm kazanmak için çok çalışıyorsun hırslanıyorsun.Sonra sınava bi giriyon 3 saatte bitiyo,hırsını alamıyo adam,hesaplaşmak istiyor.Durum bundan ibaret
Mesaj tarihi:
aquila said:

varsa var, sana mi giriyo adamlar, ossye giriyo, tey allam.

guzel demisin sukru
azina saglik

ayrica guzel bi bolum ne demek
sen yetersizsindir
fikurfukur universitesi kimyaya guzel bi bolum diyo olabilirsin
benim hedefim farklidir
yildiz elektrik istiyorumdur yada itu elektrik
beenmem gitmem
sana ne

baraji astim universiteye giremedim diyen milyon tane angut war ulkede
Mesaj tarihi:
kendini test etmek için yeniden girenler bile var evet ve insanların hakkını yiyiorlar diye bi efsane de var... sizce öylemi? yani aa bi kişi kazandı ama giremedi o üninin o bölümünün bu sezon sınıfı bi kişi eksikmi diyorlar? hep aklıma takılmıstır.
Mesaj tarihi:
sırf kasılan tipleri görmek için her sene giriyorum 3 senedir okuduğum halde, gayet başarılı bi stres atma yöntemi. Ki 3. üniversitem bakarsın daha iyi bi yer çıkar
Mesaj tarihi:
yav said:

yok öyle bişey.

tercih yapmazsa bişey olmaz

yapıyorsa anguttur ama hakkaten, ayıp.

tercih yaparsada kayıt yaptırmazsa eğer ek kontenjanda 1 kişilik yer açılır.
Mesaj tarihi:
kendilerine "madem girmeyecektin nedne o bölümü yazdın deyyus!!" deme hakkına sahip olduğumuz zümredir bence

hani bölüme girdin okudun ilk bir ay geçti bir şeyler yaşadın gördün kafana dqank etti ki sana hiç uymayan bir bölümdesin anlarım tamam eyw

ama adam sınava giriyor çıkıyor aç köpek gibi formu dolduruyor sonra bir bölüme yerleştirildiğidne o bölümü beğenmiyor.. ulan yavşak bgari bıraksaytdın yazmöasaydın da o bölkümde senin yerine okumak isteden çocuğun hakkını yemeseydin.. şimdi o kontenjan yüzünden başka bir çocuk başka bir okula yerleştirildiğ iiçin orada okumak zorunda kalacak.. belki ek kontenjana güvenemeyecek "eldeki bulgurdan olurum" diyecek

bismillah de de bir okula git kampüsü gör insanları gör hocaları gör o zaman "bwen bir hata yapmışım dur tekrar gireyim şu öss ye" de..

bak sinire kestim yine
  • Yeni Oluştur...