BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 var. ha bi de bunlar hep finalle hazirlanmis oluyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ornek verip rencide etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 homoseksueller bolum secemiyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 varsa var, sana mi giriyo adamlar, ossye giriyo, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yaaa şimdi güzel bir bölüm kazanmak için çok çalışıyorsun hırslanıyorsun.Sonra sınava bi giriyon 3 saatte bitiyo,hırsını alamıyo adam,hesaplaşmak istiyor.Durum bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 aquila said: varsa var, sana mi giriyo adamlar, ossye giriyo, tey allam. guzel demisin sukru azina saglik ayrica guzel bi bolum ne demek sen yetersizsindir fikurfukur universitesi kimyaya guzel bi bolum diyo olabilirsin benim hedefim farklidir yildiz elektrik istiyorumdur yada itu elektrik beenmem gitmem sana ne baraji astim universiteye giremedim diyen milyon tane angut war ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kendini test etmek için yeniden girenler bile var evet ve insanların hakkını yiyiorlar diye bi efsane de var... sizce öylemi? yani aa bi kişi kazandı ama giremedi o üninin o bölümünün bu sezon sınıfı bi kişi eksikmi diyorlar? hep aklıma takılmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yok öyle bişey. tercih yapmazsa bişey olmaz yapıyorsa anguttur ama hakkaten, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sırf kasılan tipleri görmek için her sene giriyorum 3 senedir okuduğum halde, gayet başarılı bi stres atma yöntemi. Ki 3. üniversitem bakarsın daha iyi bi yer çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bunun homoseksüellikle alakası ne? testophilia felan olur olsa olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 yav said: yok öyle bişey. tercih yapmazsa bişey olmaz yapıyorsa anguttur ama hakkaten, ayıp. tercih yaparsada kayıt yaptırmazsa eğer ek kontenjanda 1 kişilik yer açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ek kontenjandan girecek adam risk almak zorunda ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 BEN VARIM LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kendilerine "madem girmeyecektin nedne o bölümü yazdın deyyus!!" deme hakkına sahip olduğumuz zümredir bence hani bölüme girdin okudun ilk bir ay geçti bir şeyler yaşadın gördün kafana dqank etti ki sana hiç uymayan bir bölümdesin anlarım tamam eyw ama adam sınava giriyor çıkıyor aç köpek gibi formu dolduruyor sonra bir bölüme yerleştirildiğidne o bölümü beğenmiyor.. ulan yavşak bgari bıraksaytdın yazmöasaydın da o bölkümde senin yerine okumak isteden çocuğun hakkını yemeseydin.. şimdi o kontenjan yüzünden başka bir çocuk başka bir okula yerleştirildiğ iiçin orada okumak zorunda kalacak.. belki ek kontenjana güvenemeyecek "eldeki bulgurdan olurum" diyecek bismillah de de bir okula git kampüsü gör insanları gör hocaları gör o zaman "bwen bir hata yapmışım dur tekrar gireyim şu öss ye" de.. bak sinire kestim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar