Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SBS Annesi

Mertk

Öne çıkan mesajlar

Bugun rutin gazete karıştırmamı yaparkene Haberturk Pazar ekinde acaip bisi grdum... "Oglunu SBS ye hazırlayan Süreyye Kahraman anlatıyor"... Hani basta nolmus diyosunuz ama daha ilk satırdan kopardı beni, paylasıyım dedim neler var ya...

SBS Annesi Kimdir:
1)Ilkogretimde okuyan cocugu vardır (hadi ya....)
2)Tum programını cocuga gore yapar
3)Hafta ici misafir kabul etmez (yazıda misafirleri sadece cuma alıyoruz diyodu ya annesi ...)
4)Zihni acan yemekler konusunda uzmandır
5)Asitli icicekler ve donmus gıda eve sokmaz...
6)En iyi okulları duraksamadan sayar (manyak mı ne lan cocugun beynini utuluyo...)
7)Kac netle hangi okulun kazanılacagını "sıp" diye hesap eder. (ciddi sıp diye yazıyo noktasına dokunmuyorum)
8)Puan hesaplamasını kafadan yapabilir.
9)Mufredatı ve degisiklikleri okuldaki ogretmenlerden bile iyi bilir (yok artık lebron james)
10)Cocugun soforudur, onun serviste yorulmasına ve vaktini bosa harcamasına izin vermez. (yuh!)

Ve bu kadın cidden bunları yapıyomus cocuguna xD

"Elimdeki guzel bir malzeme bunu işlemek hosuma gidiyor" (cocuguna diyo...)

"Cok iyi besledim uyuttum" (Pati Pet kısmna acsaydım daha ii)

Bu da "8. sınıfa giden" cocugun gunluk planı:
17:30 da okuldan gelip 19:30 a kadar yemek yiyo (!) 19:30-22:00 arası odevlerini yapıyor sonra da 100 soru cozdu. (buraya kadar gene insancıl) bos kaalan zamanında da "lego" oynuyo...

Sabah yolda genel kultru gelissin diye de kose yazarları ve haberleri dinletiyormus annesi hani muzik felan da yasak anladıgım kadarıyla...

(acılmıssa prdn ama sanmıyorum xD)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler, bu insancıl muamele..

4. sınıfta 12 tane mi ne tudem dergisinin tüm sorularını cevaplarını ezbere biliyrdum ben, yalanım varsa şerefsizim. Hele tarih sorularını..

Devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı için, o günlerde soğudum ders çalışmaktan ben. 2 gün balkona bile çıkmadığım günleri bilirim, değil sokak.

Kazandım gerçi de, 3 aydan 3 aya verdikleri paraya değdi mi hala düşünürüm asdasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

benim annem yaklaşık böyle bir anneydi

araba fln kullanamazdı öyle "otur soru çöz" demezdi (ama yaptığım testlerdeki performansıma göre prim verirdi ehe)

ama hangi okul kaç netle kaç puanla öğrenci alıyor diye sor şak diye söylerdi (hoş ablam 93 de ben 95 de sınava girmiştim onun etkisi de oalbilir)

evde ders çalışılıyor diye misafir çağırılmazdı

ha sonuç ne oldu.. ablam da ben de kadıköy anadolu lisesine girdim (benden en fazla özel okula girme performansı bekleniyordu)

belirli bir yere kadar bu tür anneler iyidir be

o oy veren 3 kişiden biri de benim bu yüzden :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kardeşim hatrına oy verdim. 4. kişi oldum. çocuk aile baskısı yüzünden kafayı oynattı. zaten geçimsiz, bağımsız kalamayan bi tip haline geldi. bulunduğumuz şehirdeki babamın yazdırdığı bölümü kazanamazsa bir sene daha hazırlanacak. çocuk öss'ye girdi, ertesi gün baktım sabah 9'da yine dersin başına geçmişti. şimdi yine 8 gibi filan gördüm soru çözüyordu. (bölüm ilk 5'te değil türkiye'de hatta ilk 10'da bile olmayabilir puanı ahım şahım bir boku yok yani orta karar bi puanı var)

bilgisayar, arkadaş, sevgili, dışarı çıkıp dolaşma yaşıtları ile takılma filan tek bir faaliyetini görmedim bugüne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...