Mertk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bugun rutin gazete karıştırmamı yaparkene Haberturk Pazar ekinde acaip bisi grdum... "Oglunu SBS ye hazırlayan Süreyye Kahraman anlatıyor"... Hani basta nolmus diyosunuz ama daha ilk satırdan kopardı beni, paylasıyım dedim neler var ya... SBS Annesi Kimdir: 1)Ilkogretimde okuyan cocugu vardır (hadi ya....) 2)Tum programını cocuga gore yapar 3)Hafta ici misafir kabul etmez (yazıda misafirleri sadece cuma alıyoruz diyodu ya annesi ...) 4)Zihni acan yemekler konusunda uzmandır 5)Asitli icicekler ve donmus gıda eve sokmaz... 6)En iyi okulları duraksamadan sayar (manyak mı ne lan cocugun beynini utuluyo...) 7)Kac netle hangi okulun kazanılacagını "sıp" diye hesap eder. (ciddi sıp diye yazıyo noktasına dokunmuyorum) 8)Puan hesaplamasını kafadan yapabilir. 9)Mufredatı ve degisiklikleri okuldaki ogretmenlerden bile iyi bilir (yok artık lebron james) 10)Cocugun soforudur, onun serviste yorulmasına ve vaktini bosa harcamasına izin vermez. (yuh!) Ve bu kadın cidden bunları yapıyomus cocuguna xD "Elimdeki guzel bir malzeme bunu işlemek hosuma gidiyor" (cocuguna diyo...) "Cok iyi besledim uyuttum" (Pati Pet kısmna acsaydım daha ii) Bu da "8. sınıfa giden" cocugun gunluk planı: 17:30 da okuldan gelip 19:30 a kadar yemek yiyo (!) 19:30-22:00 arası odevlerini yapıyor sonra da 100 soru cozdu. (buraya kadar gene insancıl) bos kaalan zamanında da "lego" oynuyo... Sabah yolda genel kultru gelissin diye de kose yazarları ve haberleri dinletiyormus annesi hani muzik felan da yasak anladıgım kadarıyla... (acılmıssa prdn ama sanmıyorum xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 OKS Anneleri diye dizisi vardı işte bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o ne ya, bilgisayar yapmış çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 öyle anneyi MİLF niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ohanes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 boyle manyak işsiz kadın çok memlekette, ben bi baltaya sap olamadım hamile kaldım diye bari çocuğun hayatını zehir edip intikamımı alayım olayları. işsizliklerini böyle kompanse ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 napsın işte, ev hanımlarında iş yok güç yok. hayatları boyunca bi atraksiyonları olmamış, bütün herşeyi çocuktan bekliyolar, çocuğun tepesine biniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bu konu neden egitimde? eglenceye filan atiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 elimdeki malzeme ne be hayvan kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 of böyle ebeveynlere çocuk olana yazık lan beni doğduktan sonra saldılar ne güzel takıldım kendi kafama göre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 benim arkadaşımın annesi de buna benziyodu önce kendisi çalışıp sonra çocuğa çalıştırıyodu falan okula gelip hocalara bile soruyodu şunu anlamadım nasıl anlatıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 of içim daraldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 böyle annem olacağına 500 lira borcum olsun daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 harbiden lan ben kefilim fede öderim ödeyemezsen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ulan ilerde cocugum oldugunda(kafadan en az 5-6 sene var,yas 24 :S) oks mis sbs mis zart mıs zurtmus hicbiri icin caba harcama takıl kafana gore diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 beyler, bu insancıl muamele.. 4. sınıfta 12 tane mi ne tudem dergisinin tüm sorularını cevaplarını ezbere biliyrdum ben, yalanım varsa şerefsizim. Hele tarih sorularını.. Devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı için, o günlerde soğudum ders çalışmaktan ben. 2 gün balkona bile çıkmadığım günleri bilirim, değil sokak. Kazandım gerçi de, 3 aydan 3 aya verdikleri paraya değdi mi hala düşünürüm asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Birde çok iyi birşey yapıyormuş gibi övünüyor embesil karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 benim annem yaklaşık böyle bir anneydi araba fln kullanamazdı öyle "otur soru çöz" demezdi (ama yaptığım testlerdeki performansıma göre prim verirdi ehe) ama hangi okul kaç netle kaç puanla öğrenci alıyor diye sor şak diye söylerdi (hoş ablam 93 de ben 95 de sınava girmiştim onun etkisi de oalbilir) evde ders çalışılıyor diye misafir çağırılmazdı ha sonuç ne oldu.. ablam da ben de kadıköy anadolu lisesine girdim (benden en fazla özel okula girme performansı bekleniyordu) belirli bir yere kadar bu tür anneler iyidir be o oy veren 3 kişiden biri de benim bu yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bsg annesi var bi de. battlestar galactica izliyor, öyle bi anne bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben de kardeşim hatrına oy verdim. 4. kişi oldum. çocuk aile baskısı yüzünden kafayı oynattı. zaten geçimsiz, bağımsız kalamayan bi tip haline geldi. bulunduğumuz şehirdeki babamın yazdırdığı bölümü kazanamazsa bir sene daha hazırlanacak. çocuk öss'ye girdi, ertesi gün baktım sabah 9'da yine dersin başına geçmişti. şimdi yine 8 gibi filan gördüm soru çözüyordu. (bölüm ilk 5'te değil türkiye'de hatta ilk 10'da bile olmayabilir puanı ahım şahım bir boku yok yani orta karar bi puanı var) bilgisayar, arkadaş, sevgili, dışarı çıkıp dolaşma yaşıtları ile takılma filan tek bir faaliyetini görmedim bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadasin annesi te lgs zamaninda cocuk uykuya dalarken ezber notlari okuyordu kulagina ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 O_o; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar