Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Karakter Tavsiye


vimpir

Öne çıkan mesajlar

Bütün classlar iyidir oynadığın classa alıştıktan sonra, ne yapacağını bildikten sonra, gearını düzdükten sonra hepsiyle battlegroundda, arenada yardırırsın. Onun haricinde paladin biraz daha kolay gözüküyo oynaması, o yüzdende güçlü deniyor. Ama bigün biri güçlü olur, bakarsın öteki patchde başkası biraz daha sivrilmiştir. O yüzden paladin güçlü deyipde hemen paladine yönelme :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben rog derim vallahi hala arkadaşın Rog ile oynayınca içimde ukte kalıyor.. çok zevkli pvpsi bence.. bide mage denemiştim oda hoşuma gitmişti..
bende olan 3 80 olan classtan; paladin zevkli ama bi yere kadar.. dk pek sarmadı.. warrior acı çekiyosun bi yerden sonra..

mage yada rog diyorum ben :)
sırf bg yapmak için rog kasıorum bende bu aralar yavaştan hehe :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canın ne istiyosa onu oyna.. cc si olan bi klass oyna aglama sora.. mesela ben paladinle oynamaya dayanamıyorum.. mage rogue hunter bunlar cok eglencelidir.. ozellikle hunter benim ilk goz agrılarımdan biri olduguicin onunla pvp yapmak cok eglenceli gelio hala bana.. dk ile pvp yi ben sevmiyorum ne kadar insanlar cok imba aga deselerde boss a dalar gibi adama dalıyorum sdf bayıyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...