vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Arkadaslar baya oynadim oyunu ama hic bir aktivite bana bg kadar zevk vermedi roque cok hos geliyor gozume ama sizede sormak istedim pvp de en uygun class racial hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 valla bnm fikrim pvp istiyosan wow sux direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hayda :S wow icerisinde kalalim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hepsi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 wow içerisinde kalıcaksak en uygun class diye birşey yok hatta classlarında talentlarınıda göz önüne al örneğin kimisi moonkin pvp yapıyor kimisi feral yada işte atıyorum healer class var.onu anca deneyip görebilirsin,ha yok imba olcam fln diyosan aç bi dk 55ten olsn bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 wowda pvp yapamayan pvp ye ok atar :) wowda pvp güzeldir :) ben beceremiyorum o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 paladin çok imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Gutshot said: paladin çok imba.aslinda pala ve rogue arasinda kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 vimpir said: Gutshot said: paladin çok imba.aslinda pala ve rogue arasinda kaldimdun avda 4 kişi bi palayı anca kestik dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bütün classlar iyidir oynadığın classa alıştıktan sonra, ne yapacağını bildikten sonra, gearını düzdükten sonra hepsiyle battlegroundda, arenada yardırırsın. Onun haricinde paladin biraz daha kolay gözüküyo oynaması, o yüzdende güçlü deniyor. Ama bigün biri güçlü olur, bakarsın öteki patchde başkası biraz daha sivrilmiştir. O yüzden paladin güçlü deyipde hemen paladine yönelme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 tüm classlar iidir paladin sanki daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben rog derim vallahi hala arkadaşın Rog ile oynayınca içimde ukte kalıyor.. çok zevkli pvpsi bence.. bide mage denemiştim oda hoşuma gitmişti.. bende olan 3 80 olan classtan; paladin zevkli ama bi yere kadar.. dk pek sarmadı.. warrior acı çekiyosun bi yerden sonra.. mage yada rog diyorum ben :) sırf bg yapmak için rog kasıorum bende bu aralar yavaştan hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 UD Disc priest'i değişmem.Kesmeye çalışsan kesemiyorsun,mana yakıyor,cc yapıyor,healın kIralını basıyor,hem de karizmatik(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 MelihMercan said: wowda pvp yapamayan pvp ye ok atar :) wowda pvp güzeldir :) ben beceremiyorum o ayri :) uo oynadiktan sonra wowdaki pvpye laf etmeye bile degmez. le$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 retri pala,dk,rogue pvp yapıcaksan bunları oyna, keyfine bak. warrior shaman falan açarsan kafayı sıyırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 healer aç hayrın dokunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 DK ile yardiriyorum elimden geldigince:) http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Dentarg&cn=Snn&gn=NeverBroken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hunterla pvp yapmaya calisma da, digerleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hunter neden pvp yapmıcaksın anlamadım ben bg lerde takılıyorum zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSmashUDie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Bg dediin için 1v1 i göz önünde bulundurmadan Elem shamanı ısrarla öneririm bg de ondan çok zevk vericek bişi bulamazsın kahramanlık yapma range ini koru al kahveni 4 tuşla 1. bitir bg yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bizim bg da bi eleman var 5 char aynı anda oynuyor hepside dranei shaman elemental chain yagıyor targettaki adama 5 tane birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Sadece BG yapacaksan Warlockda cok zevkli. Deli gibi Dot atıp sonra HKları izlemek eglenceli. Ama arena yapacaksan bu sezon OP olan bi class seçmeni tavsiye ederim daha zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bilmiyorum benim salaklıgımmı ama lock arenadada iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 dk/retridin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 canın ne istiyosa onu oyna.. cc si olan bi klass oyna aglama sora.. mesela ben paladinle oynamaya dayanamıyorum.. mage rogue hunter bunlar cok eglencelidir.. ozellikle hunter benim ilk goz agrılarımdan biri olduguicin onunla pvp yapmak cok eglenceli gelio hala bana.. dk ile pvp yi ben sevmiyorum ne kadar insanlar cok imba aga deselerde boss a dalar gibi adama dalıyorum sdf bayıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar