di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 diye tartisan salak hanginiz ? Var mi boyle gerzek reklam ulan. Adriana Lima denen, bir suru kisinin taptigi kisiyi getirmissin, boyle boktan bir sloganla cikiyosun. Mal misin ? Gerci adamlarin da sucu yok. Kizlararasinda diye bi muhabbeti is sebebiyle yakindan izlemek zorunda kalmistim. Sevgili boyle rezil seyleri nasil da sevdigini hayretlerle izlemistim o zaman da. 2. kere yayinlanan dizi tekrarinda cikan reklam ile 30 saniyede 250 yeni uyelige ve 40-100 mbit'lik hat kullanimi gormustuk.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sevgilim değil kankam değil dünya ahiret bacı olsa dinleyemem adriyana gibisini dalarım ^+&YERTEY&W+%R
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ikiside değil kadınım diyorum. eşim diyim. sevgili basit kaçıyo.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aslında haklısın, ama sonuçta her türlü gider yani
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 köpek sahibi olmak daha güzel.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ABİ ADAM NE DİYO KÖPEĞE TERCİH EDERİM DİYO??
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hatun oldugundan olmasin ? =)
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "köpeğe" değil "köpeği" olucak bu arada.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 di said: diye tartisan salak hanginiz ? Var mi boyle gerzek reklam ulan. Adriana Lima denen, bir suru kisinin taptigi kisiyi getirmissin, boyle boktan bir sloganla cikiyosun. Mal misin ? Gerci adamlarin da sucu yok. Kizlararasinda diye bi muhabbeti is sebebiyle yakindan izlemek zorunda kalmistim. Sevgili boyle rezil seyleri nasil da sevdigini hayretlerle izlemistim o zaman da. 2. kere yayinlanan dizi tekrarinda cikan reklam ile 30 saniyede 250 yeni uyelige ve 40-100 mbit'lik hat kullanimi gormustuk. neden bahsettiğini anlasam...
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 adriana gelsin babamı tanımam lan
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 anlaşılmıcak bişey yok bu arada öyle afişler varki caddelerde bi kadın bu kadar çirkin hale sokulur. o ajanstan bi bok olmaz hangi ajanssa.
Pen Duick Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çok yakın olunan sevgili varken kankaya gerek yok pek
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Jahrein said: argadaşlar yurt dışında yaşayanlar var aydınlatın bizi ne reklamı ne ayak? ya durex türkiye reklamında adriana limayı oynatmış, işte adriana geliyo sadece bi tane kondom kalmış elinde kimle kullanırsın, kankanla mı sevgilinle mi diyo falan abuk bişey.
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 nerde abi butun internette aradim yok sdfds
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ginaly said: Jahrein said: argadaşlar yurt dışında yaşayanlar var aydınlatın bizi ne reklamı ne ayak? ya durex türkiye reklamında adriana limayı oynatmış, işte adriana geliyo sadece bi tane kondom kalmış elinde kimle kullanırsın, kankanla mı sevgilinle mi diyo falan abuk bişey. kankamla kullanırım. üstüne sevgilimle kullanmam. sonuçta kankamdan çocuğum olsun istemem
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kankamla neden sevisiyorum lan? nasil bir kafa bu.
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ya hani olursa hani. sanki hiç düşünmedin kankayla sevişmeyi
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 FUAT LANET OLSUN BUTUN ONLINE ORTAMLARDA TA.AK KONUSU OLDUN MON sana puanım 0 kanka
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ginaly said: Jahrein said: argadaşlar yurt dışında yaşayanlar var aydınlatın bizi ne reklamı ne ayak? ya durex türkiye reklamında adriana limayı oynatmış, işte adriana geliyo sadece bi tane kondom kalmış elinde kimle kullanırsın, kankanla mı sevgilinle mi diyo falan abuk bişey. AHAHAHAHAFHAFhaestgadgfa allah belanı vermesin abi sabah sabah yapılmaz ki bu asgaeqyhurwsgasdgftaaheaheaa
Öne çıkan mesajlar