BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 3 senedir filan bu şekilde yaşıyorum neredeyse. zor hayat ama zevkleri var benim gibi gezmeyi seven insanlar için. daha iki gün önce istanbuldaydım şimdi fethiyedeyim yarınsa antalyaya gitmeyi düşünüyoruz. Çoğu insana göre deli yaşam tarzı gibi geliyor bu neden acaba ? Nese ben gezmeyi seviyorum arkadaşım aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 iş ne böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 TIR ŞOFÖRÜ MÜSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 barmenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gerçek işini soruyo amcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 amcan ? gerçek işim barmenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 BeIlow said: barmenlik 2 kapak açıp barmenim demiyorsun deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 500 den fazla kokteyl bildiğim için bir çok şişe şov yaptığım için ve bir çok bilinenyerde çalıştığım için diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oh yes bellow ne diim sana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ee ne olmuş? bokun mu büyüdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 BeIlow said: 500 den fazla kokteyl bildiğim için say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 1.ginaly . . . . . . 500. ginaly barıma gelir yuvarlanarak gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tripling said: ee ne olmuş? bokun mu büyüdü? büyücek tabi sen 2 tane bilde konuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tripling said: ee ne olmuş? bokun mu büyüdü? sen bunu demesen çükün yada bir yerin büyüyecekti sanırım. ben sadece durumumu belirttimsevdiğimi vs canım benim. ıkıp laf atmak sana bişi kazandırmaz. sen kimsin ki yani ? ben kimim yada tanıyormusun beni. cx cx cx çok ayıp. karşılıklı saygı diyorum, sevgi diyorum bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginayl e top dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sex on the biç biliyorum mojito biliyorum daha da biliyorum. :ok iyiiym ben süperim. Hem sınavda bana kaç tane kokteyl biliyon mu diyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sınav derken xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ne biliyim anne babalar öyle derler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 benim puanım sana 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 YEA MANN OWW YEAA MANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 20 yildir yasadigim bu barmenlik hayatinda saygilarin nasi hakedildigini gördüm. Sana söylemek istedigim senin kokteyllerin calinti, flowlarin calinti. Bi barmenin yapmamasi gereken herseyi yapiyosun Beilow, sana puanim 2. Ooov yeaaaaah man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 neden yankees sapkasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Oha kaan feci çaktı vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tripling said: ee ne olmuş? bokun mu büyüdü? mmhhh ymrhhh mhahuauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Seni üç senedir tanıyorum, barmen marmen diilsin. Bi bardak suyu dökemden getiremezsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar