cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 itiraz edersede it is fayn. lörn tu tu piley yor kılass nub diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Duelde amacın yenmek ise giyersin. Yok ben magelere karşı nasıl mücadele ederim diyorsan giymezsin. Sana kalmış. Ne giyeceğine biz karışamayız. FR giyip frost mage ile duel atmak anlamsız. Kendini test etme açısından yararsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bu tarz adamlar %90 mana varken bile manayı fullemeden dueli kabul etmeyen adamlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 herşey mubah olurmu öyle şey mageler de o zaman mana stone yapmasın warlocklar healtstone yapmasın hunterler pet cıkartmasın warriorlar charge atmasın rogue lar invis olmasın herşey mubah abi duelde de arenada da bgde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Twisty said: herşey mubah olurmu öyle şey mageler de o zaman mana stone yapmasın warlocklar healtstone yapmasın hunterler pet cıkartmasın warriorlar charge atmasın rogue lar invis olmasın herşey mubah abi duelde de arenada da bgde de. efe item diyoruz adam frost resist giyiormuş 2. duelde. aurasına laf söyleyen yok. skille alakasıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 tamam abi rogue lar pve seti pvp talentiyle gelmesinler o zaman benim gibi resilliance set giysinler öyle kapışalım ama hiç bi rogue a uymayacaktır bu hiç bir fark yok aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pvp setiyle ne alakası var durumun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Düelde Resist set giyme nedir yahu boss encounterinemi giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 KAzanmak için ne lazımsa yaparsın, gerisini kaybeden düşünsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 regalya nın dediği doğru ne kadar hırs yapıyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 rogue'la duel yapilmiyo kime duel atsam sapik gibi etrafta kosturuyo, hunter flare atip dibinde bekliyo, pala yere habire consecration atiyo, casterlar aoe atiyo inadina dalmiyorum bende sonra mountla duel bolgesini terk ediyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 aslında durup beklesin dimi paşa paşa. combonu yapasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hayır yani belli bişey o consecrationa girilmeyeceği. rogue dalmadıktan sonra duel başlayamaz sonuçta kasması saçma. ayrıca frost resist setle duel yapmak ayrı saçma. duel dediğin bi nevi practice sonuçta ben kendimden düşük gearlı adamlarla yaparken gear filan çıkartıyorum, eski sezon itemlarını giyiyorum. hatta şöyle yazılı olmayan ama %90 kişinin uyguladığı kuralda rogue vs. rogue duelinde prep kullanmamak. tabi 2 sindede prep olmak şartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 duelde potion vs de yasaktır ama, sizin mantıkla "itemim var kullanırım" o zaman. arena mantığıyla düşünmek lazım bence, karşındaki adama göre gear değiştirilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cenx said: aslında durup beklesin dimi paşa paşa. combonu yapasın diye. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 tabi abi flask yemek potla giriceksin duele ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sanki bgde arenada hasta gibi heryere aoe atiliyo rogue'un oldugunu farketmeden ha gorursun, farkedersin, istedigin kadar at aoe duelde her turlu gelcegimi bildiginden saydiriyo aoeleri ben de dalmiyorum sikilip gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 karsinda rogue varsa da imkansiz duel ara dur 2 saat herkeste fix master of deception var zaten dueli gectim normalde de rezil rogue vs rogue ilk dalan aliyo genellikle karambolde daldin diyelim taraflardan biri dismantle atiyo sonra sen atiyosun yada evasion, kimse mal degilse arkasini donmez zaten, mouse'la hareket ediyoruz oyle bakin bitene kadar ya da bas sprinti kac ikiniz de stealth'a girin, kisir dongu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 clothu tek alıosun zaten... ne yapmasını bekliosunki? invis bir dps etrafında adamın. bg de rogue olduğunu anlıyor pek çok zaman insan. sadece o zaman bir şansı var zaten. bence çok abartılacak bi hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bunu tartışmak anlamsız diye baştan demiştim, sana göre etik bana göre değil gibi bi tartışma olamaz zaten. Bişey herkes için etiktir veya değildir, kaldıki bi oyun için böyle yersiz kafa yorabiliyosunuz. Ticaret ahlakımı bu tarihli çek aldım bozdursam etik olurmu diye tartışıyosunuz.. Ben oyuna başlarken okuduğum ve kabul ettiğim kurallar arasında herhangi bir "dress code" yoktu, hiçkimsede kılını kıpırdatmaz sen orda zırlıyosun diye, ama ama ama ühüüü :S Sizin yanlışınız şu ki "ama bu yaptığın hiç doğru deil ühüü seni abime söylicem" derken adam azınıza çoktan çarpmıştır. Ağlasanda boş, ağlamasanda boş dayağı yedin sonuçta.. İşine gelmiyosa duel atma kardeşim sızlanma hakkın bile yok fr gear çekiyo diye.. Saha onun sahası olabilir, topta onun topudur sende oynamazsın.. Çocuk değilseniz anlarsınız ne kadar yersiz olduğunu, sızlanmanın herşeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cellobello said: Bunu tartışmak anlamsız diye baştan demiştim, sana göre etik bana göre değil gibi bi tartışma olamaz zaten. Bişey herkes için etiktir veya değildir, kaldıki bi oyun için böyle yersiz kafa yorabiliyosunuz. Ticaret ahlakımı bu tarihli çek aldım bozdursam etik olurmu diye tartışıyosunuz.. Ben oyuna başlarken okuduğum ve kabul ettiğim kurallar arasında herhangi bir "dress code" yoktu, hiçkimsede kılını kıpırdatmaz sen orda zırlıyosun diye, ama ama ama ühüüü :S Sizin yanlışınız şu ki "ama bu yaptığın hiç doğru deil ühüü seni abime söylicem" derken adam azınıza çoktan çarpmıştır. Ağlasanda boş, ağlamasanda boş dayağı yedin sonuçta.. İşine gelmiyosa duel atma kardeşim sızlanma hakkın bile yok fr gear çekiyo diye.. Saha onun sahası olabilir, topta onun topudur sende oynamazsın.. Çocuk değilseniz anlarsınız ne kadar yersiz olduğunu, sızlanmanın herşeyin.. sen önce bi ağzını toplada sonra toptan sahadan bahsedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Laf ordan açılmışken bence sen ne söylediğine dikkat etsen iyi edersin.. Üslupta hata yok söylenilenleri, fikrine karşı çıkılmasını veya eleştirilmeyi kaldıramıyosanda yapacak bişey yok, büyüyünce geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cellobello said: büyüyünce geçer :) Cellobello said: geçer :) Cellobello said: :) Ahahahaha of Konuya gelirsek, [mr.obvious]frost resist itemı giyerek adamın normal şartlar altında sana üstünlük kurduğunu kabul etmişsin, gel bide böyle duel atalım belki yenerim diyosun. Biraz sağduyulu bi adam bunu dert etmez. Fakat burda "etik" adına bi tartışma olamaz, keza wowda duellerin bi yaptırımı olmadığı için en fazla yazılı olmayan kurallara uyulur.[/mr.obvious] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Cellobello said: Laf ordan açılmışken bence sen ne söylediğine dikkat etsen iyi edersin.. Üslupta hata yok söylenilenleri, fikrine karşı çıkılmasını veya eleştirilmeyi kaldıramıyosanda yapacak bişey yok, büyüyünce geçer :) konusmalarımın herhangi bir bölümünde senin seviyene inmediğim gibi şimdide inmeyeceğim sana hayatta başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar