saldur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ayrıca çayını kaynar içen ve çayını biraz bekletip içen şahsa da alaycı bakışlarla bakan mazoşist kişiliklere ıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben bir elitist olarak reddediyorum. Çay çok ayağa düştü. Elit falan değil. Chivas Regal için en yıllanmışından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tarihin Arka Odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Karpız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 afgan içiyom ben hararetimi alsın diye genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 HOPTEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi de çayı karıştırırken serçe parmağı kalkanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 devlet memurları işte onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 karıştırırken değil içerken o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 memurların statüsü anlaşılıyor mu peki çay içişten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 soulberry said: bi de çayı karıştırırken serçe parmağı kalkanlar var. çünkü vasati bir insan elinin çay kaşığı tutarken aldığı doğal şekili göz önüne aldığımızda, çay kaşığının bardağın dışında kalan kısmının boyu genellikle elin aldığı bu şeklin düşey uzunluğundan azdır. bu durumda elin şekli korunmak istendiğinde rahat bir karıştırma sağlanamaz, hatta kudretinden sual olunmayan kurban olduğum allah korusun el bardağa çarpabilir, dökülen çay vasıtasıyla haşlanabiliriz. bunun içindir ki ekseriyetle serçe parmak havaya kaldırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kermit said: karıştırırken değil içerken o içerken de kalkma sebebi benzerdir, bükülen el yüzünden parmak bardağa değerse yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ADAM OLUN LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evet içerkenmiş şimdi hayal ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 peki saat yönünün tersine mi saat yönünde mi karıştıryoruz çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fede said: peki saat yönünün tersine mi saat yönünde mi karıştıryoruz çayı kuzey kutbunda saat yönünde, güney kutbunda saat yönünün tersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sıvımıyız lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çay tabağında su da birikiyo ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 çay biraz sıvı hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 soulberry said: çay tabağında su da birikiyo ayrıca. regular bir peçeteyi ikiye yahut dörde katlayıp bardak ile tabak arasına koyarak bu sorunun önüne geçebilirsiniz sevgili gönül dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en güzel çay doğuş çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hayır lan o karıştırma meselesinde şey vardı saat yönünde bi tek ingilizler karıştırıyo diye bi geyik vardı ben de ingiliz özentisi olduğum için uzun süre çalışıp öyle karıştırmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bide kahvedeki çaylara karbonat koyuyorlar direk belli oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 fede said: hayır lan o karıştırma meselesinde şey vardı saat yönünde bi tek ingilizler karıştırıyo diye bi geyik vardı ben de ingiliz özentisi olduğum için uzun süre çalışıp öyle karıştırmaya başladım yazı yazarken insan "o" harfini nasıl yapıyorsa çayı da öyle karıştırır gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Rize de de adam saat yönünde karıştırıyor. İngilizler çay a süt koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar