Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 horacenin yayını dinlerken aklıma geldi,bilen hatırlayan var mı bu grubu? ekşide dağıldıklarını yazmışlar doğrumudur? elinde Mi Kubbesi Albümü bulunanlar bana bir kopyasını çıkartabilirmi yada hala satıldığı bir yeri bilen var mı?[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 dağıldılar evet, ayrı ayrı çalışmalarına devam ediyor hepsi. mi kubbesi akmarda hala vardır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 beşiktaşta pena'da da vardır mutlaka nekropsi iyiydi yaw ben de bilmiyodum bak dağıldıklarını[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 tolga elektronik müizkler yapıyor, her biri birbirinden virane. aa hatta çaliim ben size pati fm'den yeni yaptıklarından bişey :) cevdet ve cem de (yanlış hatırlamıyorsam) yıldız ve bilkentin müzik bölümlerinde bölüm asistanı oldular. cevdet de elektronik müzik yapıyor, onun da bir parçası var hatta elimde, o da gayet güzel. cem de birşeyler yapıyordur mutlaka, durmaz o da, ama ne yapıyor tam bilmiyorum. bir takım genç grupları çalıştırdığını, kayıtlarıı filan yaptığını biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yazık yaw keşke devam ettirselerdi grubu çok iyiydiler. şu finaller bittikten sonra gidip alırım albümü. ema çok ii olur merak ettim yeni yaptıkları albumdekilere benziyosa tadından yenmezz.. :) yannız ne zaman çalcağınıda söleyiver çalışmaya ara verdimde oturuyorum bilgisayarın başına bu aralar.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ehe, HİÇ benzemiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya bu Beşiktaş'daki Pena Müzik ne garip bi yerde yaw, bi yanda hatun ayakkabıları, çantalar, gelinlikler falan tam ortasında classic heavymetal tarzı yarı karanlık bi yer, bulana kadar çizdiğimiz dairelerde cabası. cumartesi getiririm dedi ama had'hayılrlısı.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 http://freehost18.websamba.com/rahan/nekropsi.zip beğendiğim 2 parçalarını ul ettim. çekiniz dinleyiniz beğeniniz. orjinal albümü bulabilirseniz alınız. hatta grup elemanlarını cismen bulabiliosanız nası dağıldıysanız öyle birleşin lan diye kafalarına kafalarına sert maddeler aracılığı ile vurunuz.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Uplayacam ulan dayanamıyorum gece gece. Müthiş şarkılar. http://www.myspace.com/nekropsinekropsi 18 Kasım'da Bronxtalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bir şekilde para uydurup gidesim var, adamlar ÇOK iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o degil de niye 4 tane bassçı degistirmişler? anlamıyorum her grup en az 1231245 tane bassçı degistiriyo ne istiyosunuz lan ?_?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Hey gidi hey. Cem'den yıldızda duysal tasarım projesi dersi almıştım. Bi sonraki dönem adam okulda derslerine girmediği için okuldan atılmıştı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar