Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nekropsi

Rahan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horacenin yayını dinlerken aklıma geldi,bilen hatırlayan var mı bu grubu? ekşide dağıldıklarını yazmışlar doğrumudur? elinde Mi Kubbesi Albümü bulunanlar bana bir kopyasını çıkartabilirmi yada hala satıldığı bir yeri bilen var mı?[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
Mesaj tarihi:
beşiktaşta pena'da da vardır mutlaka
nekropsi iyiydi yaw ben de bilmiyodum bak dağıldıklarını[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
tolga elektronik müizkler yapıyor, her biri birbirinden virane.
aa hatta çaliim ben size pati fm'den yeni yaptıklarından bişey :)

cevdet ve cem de (yanlış hatırlamıyorsam) yıldız ve bilkentin müzik bölümlerinde bölüm asistanı oldular. cevdet de elektronik müzik yapıyor, onun da bir parçası var hatta elimde, o da gayet güzel. cem de birşeyler yapıyordur mutlaka, durmaz o da, ama ne yapıyor tam bilmiyorum. bir takım genç grupları çalıştırdığını, kayıtlarıı filan yaptığını biliyorum ama.
Mesaj tarihi:
yazık yaw keşke devam ettirselerdi grubu çok iyiydiler. şu finaller bittikten sonra gidip alırım albümü.

ema çok ii olur merak ettim yeni yaptıkları albumdekilere benziyosa tadından yenmezz.. :) yannız ne zaman çalcağınıda söleyiver çalışmaya ara verdimde oturuyorum bilgisayarın başına bu aralar.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
Mesaj tarihi:
ya bu Beşiktaş'daki Pena Müzik ne garip bi yerde yaw, bi yanda hatun ayakkabıları, çantalar, gelinlikler falan tam ortasında classic heavymetal tarzı yarı karanlık bi yer, bulana kadar çizdiğimiz dairelerde cabası. cumartesi getiririm dedi ama had'hayılrlısı.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://freehost18.websamba.com/rahan/nekropsi.zip

beğendiğim 2 parçalarını ul ettim. çekiniz dinleyiniz beğeniniz. orjinal albümü bulabilirseniz alınız. hatta grup elemanlarını cismen bulabiliosanız nası dağıldıysanız öyle birleşin lan diye kafalarına kafalarına sert maddeler aracılığı ile vurunuz.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Hey gidi hey.

Cem'den yıldızda duysal tasarım projesi dersi almıştım.

Bi sonraki dönem adam okulda derslerine girmediği için okuldan atılmıştı sanırım :D
  • Yeni Oluştur...